0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (2,684 puan) tarafından

Kizlar kizimin ilk travel sistem arabasi vardi onu sattik.bunu aldik ama bundanda memnun kalmadik berbat bir araba çorluda oturupta eger travel arabasini satip baston almak isteyen olursa ben alirim 

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Berbat demissin arabaya neden alsınlar ki senin sevmediğini insanalr nasil sevsin 
(2,684 puan) tarafından
Bana gore berbat arabayi ben sevemedim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Satış kabiliyetin hiç yok bu arabayı çocuk askere gidene kadar satamazsın
(7,827 puan) tarafından
Yok yenidoğana uygun değil canım
Ama tek araba alacaksan kabin boy al bu hafif bi araba değil kesinlikle kabinler dehşet güZel ve hafif
tarafından
Benim Bi oğlum var 1 yaşında bide eylülde doğum yapcam canım ikililer çok pahalı birini buna birini öbürüne bindiririm dedim ama bakarım yinede çok sağol canocan :*
(7,827 puan) tarafından
Kızzz şey vr bi apart var iki arabayı birbirine yan yana bağlyo onu araştır o zamann
(7,827 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin bebişinn♥️
tarafından
Ya hiç bilmiyorum bakayım ona canım sağolasın cümlesiyle beraber inşallah :*
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Sen çorluda mı yaşıyodun gı? Ebebekte vardı ya da kız mesleğin oradaki bebe dükkanlarına baktın mı? 
(2,684 puan) tarafından
Yok canim bakmadim durumumuz sıkışık oldugu icin takas dusundum
(13,307 puan) tarafından
Takas işi zor tabi de ben de baktın sandım baston araba sonuçta o kadar da sıkıntılı yer değil neticede Çorlu da
0 oy
tarafından
Neden sevmedin bu arabayi
(2,684 puan) tarafından
Ben yorumlara bakarak aldim herkes cok memnundu ama araba cok hafif oldugu icin sürerken hep sola saga kayiyo yada bende bi problem var anlamadim
tarafından
O yönden çok sıkıntı yaşamadım ama açıp kapatırken zorlanıyorum ben aynısi var bende genel olarak kullanışlı ama
tarafından
Berbat değil yani ona eminim( fiyat performans ürünü ) çok daha berbat arabalar var
0 oy
tarafından
Piyasadaki en konforlu baston bebek arabası bu berbat diyip milletle arabayı takas etmek istemen biraz enayi yerine koymak olmuyor mu canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 2,045 göst.
0 oy
0 cevap 96 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ayselguna (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esila ikra (1 puan) tarafından soruldu