0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar dün biri vardı ya  ailesi gelip alicakti bide sabah eşi bavulları görmüş  saçını çekmiş kapıyı kilitleyin anahtarı almış küfür ediyordu o kimdi ne oldu o ne adını  unuttum nickini unuttum  merak ettim

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Herhangibirisii

Nicki buydu ama defalarca kocam beni böyle dövdü öyle vurdu söyle psikopatt vs diye postlar açtı gittiğini sanmıyorum 
tarafından
su kocasi veteriner olan bihter pp li mi
tarafından
Evet o
tarafından
ah ah o kadina bende cok uzuluyorum lohusayken esinin yaptiklarini okudugumdan beri her actigi postu takip ediodum
tarafından
Evet genelde yorum atardım ama kaale almıyor sadece yazıp çıkıyor evladı için üzülüyorum sadece az önce okudum kendisine bunları yapan adama tatlı al gel demiş pes yani
tarafından
ay okudum suan son 2 postunu. ailesine gelip beni alin demis sonrada hicbsy yokmus gibi kahvalti verip tatli istio :/

adam anlanis onun hic bi yere gidemicwgini istedgi gibi at kostruyor. erkekler kaybetmekten korkmadigi kadina deger vermez
-Reklam-
0 oy
(30,116 puan) tarafından

Kız MasAllah size son dkka haberleri gibisiniz ne çok aklınızda kalıyor burası :D okuduğumu unutuyorum ben

tarafından
Kiz ben sürekli girmem burayadırlar bulamıyorum dün gece baktım bide bu sabah baktım dedim bakiyim ne oldu meraktan aslında üzüldüm haline
(30,116 puan) tarafından
Unutuyorum ben :/
0 oy
tarafından
Genç yaşta boşanmak istemiyorum un arkasına sığınıp öyle bir kocayla devam edecekti en son 
tarafından
Nesi iyi kız bütün ömrü çöpe gitmiş olacak :(
tarafından
Kız demek istediğimi anlamadın :).
Öyle bir adam kadını öldürmezse iyi yani.
Kadın da ailesini oyuncak etmiş onca şeye rağmen yok gitmiycem ailem geldin kahvaltı yapsın gitsin diyo. Adam şiddet uyguluyor kadın yine genç yaşta boşanmak istemiyorum diyo. Valla.ne bileyim Allah akıl fikir versin. Sonra kadın cinayetlerinee üzülüyoruz
tarafından
Kendine bunları yapan adama git tatlı al gel demiş az önce okudum
tarafından
Evet ya ama adam kabul etmemiş tatlı olayını pazarim zehir oldu demiş.
tarafından
Bk yesinler hepsi ayrı kontak vala
0 oy
tarafından
Sabah post açmıştı sanirim 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,004 soru

24,093,007 cevap

331,878 kullanıcı

...