0 oy
2,198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (236 puan) tarafından
Nasıl olur da kız deyip erkek çıkar doktorlar fazlalığı nasıl görmüyorlar nasıl sonradan. Mi oluşuyor kız cinsel organ aklım almıyor 

29 Cevaplar

0 oy
(4,834 puan) tarafından
17 haftaya kadar kız dendi sonra erkek çıktı kordon sanmış aynı doktor pipiyi aksine 2 doktora daha gittim kız demişlerdi :)
(236 puan) tarafından
17 haftalık artık büyük yani sozde
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Arkadaşıma kız dediler erkek çıktı 
(236 puan) tarafından
Ayrıntılıya girmedi canim
(1,064 puan) tarafından
Girdi erkek olduğu orda belli oldu kız bide cinsiyet partisi yapmıştı
0 oy
(137 puan) tarafından
Arkadaşıma da kiz dediler nasıl sevindiler bir detayliya girdi erkek çıktı
(236 puan) tarafından
Ayy Rabbim bizi de sevindirsin inşallahhhhhhh bn de umud ediyorum ki bnimki de oğlan olur inşallahhhhhhhh sağlıkla
(137 puan) tarafından
Amin insallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
0 oy
(90 puan) tarafından
Benim oldu görmedi hemde kaç tane doktor hep kız dedi spinal anestezi olmasam karıştı dicem doktor kız dimi dedim çıkartırken yok erkek oldu dedi ameliyathanede herkez şok tabi en başta ben :))
(236 puan) tarafından
Ayy ya Rabbimmm  15 hafatalik  bana doktor büyük ihtimalle kızın olacak dedi inşallahhhhhhh  öyle güzel bı mutluuluk bana da nasip etsin inşallahhhh sağlıkla sizin yaşadığınız mutluluktan ben de nasiplenirim inşallahhhhhhh
(90 puan) tarafından
İnşallahhh Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre versin
(236 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok saol Allah razı olsun
0 oy
tarafından

Normal doğumda anında görüyorsun kız mı erkek mı ama birde sezaryan olduğunda düşünsene kendinde değilsin baygınsın erkek bekliyorsun bir bakıyorsun odaya kız çocuk gelmiş hastaneyi başlarına geçirirdim oğlum nerde diye karışıklığı düşün hele aboww:D

0 oy
(999 puan) tarafından
22.ci haftaya kadar kız dediler bize hatta biseyler filan aldık.. ayrıntılı ultrasona bir girdik erkek demesinmi.. biz çok şaşırmistik.. çünkü isim bile koyduk hadi bakalm tekrar erkek arayışı icine
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Bana 2 doktor erkek dedi ama beklemedeyim. O kadar çok yanılma oluyor ki. Düşünün cinsiyette bile bu kadar yanılma oluyorsa çocuğun şurasında şu var diyen de kim bilir ne kadar yanılıyordur. Allaha emanet bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alalım da... 
0 oy
tarafından
bence ultrason cihazi ile alakali. ben de 13. haftada gitmistim ama benim kendi doktorumdu. erkege benziyo demisti. bugun gittim ***** bi asistan doktor. agzindan zorla laf alabildim. bebegim haftasiyla uyumlu mu diyorum cevap vermedi falan. baska sorular soruyorum yok. deli etti beni. bari cinsiyeti sorayim dedim,  pipi goremedim kiza benziyo dedi ama cihaz asiri kalitesizdi. 20. haftada ozel hastaneye gidicem. kizsa da oglansa da ona gore mutlu olucam ama yok ya hep degisik soyluyorlar
0 oy
tarafından
11 haftalıkken ikisi de kız benziyor dedi 12 haftalıkken bir kız bir erkek dedi 16 haftalıkken ikisi de erkek oldu canım 16 haftaya kadar zaten tahmin yaparlar canım kordonu bebeğin testsilerini de bazen  vajjina dudakları sanılıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 306 göst.
0 oy
15 cevap 713 göst.
0 oy
6 cevap 263 göst.
5 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 810 göst.

Kategoriler

1,474,245 soru