0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (90 puan) tarafından
Kızım 12 aylık genzeti amalıyatı olacak ama emiyor amalıyat tn sonra emmesı sakıncalı mı 

2 Cevaplar

0 oy
(13,438 puan) tarafından
N3den bu kadar erken canim 3 yasindan once yapilmiyor normalde cok acil olmadigi surece
(90 puan) tarafından
Canm burnu hep akıyor cok horluyor uyanıkken bile hep hırıltılı nefes alıyor
(13,438 puan) tarafından
Yok biliyorum canim ablamin kizindada var ama 2.5 yasina kadar ilacla getirdi doktor. Sonunda ameliyat dedi
(90 puan) tarafından
Onda ne sorunlar bılmıyorum ki doktr 12 aylıktan itibaren yapıyoruz buyuk genızetı dedı ablnn kızı oldu mu ve ılacla kucukdı mu
(13,438 puan) tarafından
Yok canim ilacla rahatladi sadece ama anlik iste ilaci kullandigi surece ve alerjisi cikti doktor bu yasta bu kadar buyuk genizeti olmuyor genelde alerji tetiklemis buyumesini dedi. Onuda artik cok zorlamaya basladi surekli bogaz enfeksiyonu oluyordu agizdan nefes aldigi icin. Gecen hafta kontrole gittiler iste doktor acil ameliyat dedi onumuzdeki persembe gunu olacak insallah bakalim
(90 puan) tarafından
Evet hep oyle oluyor gercektn ama bnmkı hırıltılı nefes alıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genzeti ne? Geniz eti ameliyatı demek istediniz sanırım. Yemesinde sorun olmayacağına göre emmesinde de olmaz diye var sayıyorum.
(90 puan) tarafından
Evet ama emerken çekme ıslemi yapıyor ya pıpetle br sey ıcmek onerlmıyor diye duymustum
tarafından
Yaa. Onu duymamistim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 178 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevtur (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevtur (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu