0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba. Yasmin hap kullanıyorum yaklasik9. 10 aydir adetin cok duzenlidir pazartesi hapin biter cuma kesin adet olurum. Fakat bu ay 5 gun kadar ilacimi alamadim ve ilacin bitme gunu yarin olmasina ragmen  bugun adet gordum. Normalde yarin yani pazartesu biter cuma adet  görürum suan ne yapmaliyim ?  Ayni sekilde  haftaya sali 7 gub ara vermis gibi devam ediyimmi yoksa bu ayi ilacsiz gecirip tekrardan diger ayin adetinimi bekleyim :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben ara vermeksizin yazz  kullanıyorm canm yasmini bilmiyorm postun yukarı çıksn 
tarafından
İkiside ayni canim ya
tarafından
Ama sizinki pardon 28 hap dimi benim 21
tarafından
Ben sürelki kullanıyorm kuzum hiç içip bırakmıyorm
-Reklam-
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Ben yaz kullaniyorum çok memnunum üç ay oldu kullanali. Adet olmama ucgun kala içmiyorum. Üç gün sonra ayni gününde oluyor ve zaninda bitiyor ilk ay bilmediğimden o üç günüde içmiştim 5gun sonrasında oustum devamlı ara vermeksizin içmek adet olmamaya sebep oluyormuş Dr demisti bekleyin biraz bı sonrakine kullanın bence 
tarafından
İzaman ben ilk defa iciciek gibi 1 ay sonrayi bekleyim ya :( korunmaya normal devam edelim
(2,518 puan) tarafından
Evet öyle daha iyi olur. Ama dediğim gibi adet olmaniza yakın bı kaç gün önceden icmezsiniz günü nu bilmiyorum yasminin. Yaz in üç gün öyle de oluyo
0 oy
tarafından
Devam et cnm bişey olmaz 
tarafından
Oylemi diyoesyb canim sali yenidebmi baslayin yojsa adetini bekleyim
tarafından
Salı başla cnm
0 oy
tarafından
Bakarmisiniz kizlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 281 göst.
21 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryemm (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 618 göst.

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,126 cevap

336,575 kullanıcı

...