0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Ne açılma ne sancı çıktı kızlar bugün kontrole gittim de naPcam kızlar zamanım geldi ama belirti yok ya 

9 Cevaplar

0 oy
(28,254 puan) tarafından
Eşimin amcasının gelinide 40 hafta 4 günlük halen belirti yok diyodu bekleyecek olmazsa suniyle doğurcakmş senin doktor bişi demedimi
(261 puan) tarafından
Açılma yoksa nasıl doğurtalim dedi bebek strese girer dedi beklicez dedi haftaya kadar sonra olmazsa  2.3 gün daha bekleriz dedi
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından

40+4 e kadar hiç bir belirtim yoktu sabah sancı başladı akşam doğurdum :) Demek ki daha vakti var. 

(261 puan) tarafından
Evet doğru diyon zamani var demekki :) gününü. Bekliyo
(2,781 puan) tarafından
Aynen canım. Bana da 41 e kadar bekleriz demişti doktor 40+4te doğum oldu çok şükür ve o güne kadar en ufak belirtim yoktu çokkk rahattım :)
0 oy
(3,162 puan) tarafından
40+6 da doğurdum çok şükür. Bol bol yuruyus yap ağır ağır. Hurma ye merdiven çık. 
(1,603 puan) tarafından
Ramazan ayında yediğimiz hurmalardn
(47 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(3,162 puan) tarafından
Evet Kabe hurması. Ama şekerin yoksa ye Allah korusun
(47 puan) tarafından
Walla şekerim de ara ara yüksek çıkıyor yemim o zaman ben
(3,162 puan) tarafından
Aynen yeme o zaman.
0 oy
tarafından
Sancı olmadan açılma olmaz suni yersin en çok ahu dudu çayı açılma yapiyo bulabilirsen al iç cnm ben içtim ertesi gün hop doguma
0 oy
(461 puan) tarafından
Bende öleyim 39+5 sabah nışan geldi ama ne sancı var ne bişey 2 gece önce acile gittik acılma yok bekliyorum
0 oy
(333 puan) tarafından
Ben de öyleydim. Çok dua et. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizi 
0 oy
(850 puan) tarafından
Ben de 39+5 oldum..hiç birşey yok, bu kadar zor mu oluyor bu işler anlamadım, ilk gebeliğim..ister istemez üzülüyorum takılıyor kafama ama vardır bir vakti saati, insan sağlıkla gelirler..
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Benimde yoktu canım hatta 39+6 da gittim açılmam olmuş biraz sancı da var ama hiçbir şekilde hissetmiyordum 40+1 de sancım başladı 40+2 de doğurdum
0 oy
(892 puan) tarafından
Ben de 39 oldum bugün. Bir haftadır Sancim var ama düzensiz . Doktor doğum sancıların gelmeden birşey yapamam diyor bebeğin kafası kanala girmiş ama hala bekliyorum. Vakti var daha demekki sağlıkla gelsinler inşallah 
(261 puan) tarafından
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vakti var demekki ondan cikmiyo bebislerimiz:))
(892 puan) tarafından
Amin canım hepimizin inşallah :) az önce acile gittim hareketlerini hissetmiyorum diye başı kanala tam yerleşmiş ama yine eve gönderdi. Devlet hastanesi uğraştıriyorlar biraz
(261 puan) tarafından
Valla mi seninki yakın belki bugun aksam dogurursun belli mi olur cnm sağ sağlim doğur insalla benim de haftaya 40 hafta oluyo bakalım hayirlisi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 74 göst.
+2 oy
12 cevap 343 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nurnur 55 (155 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,718 soru