0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar kardesimin sözlüsünün dogum gunu 4 gun sonra. Ben birdey buşamadıgım için bu gune kadar hep aksattım. Kac defa cıktım carsı vs birsey alamadan döndüm. Su an cok maddiyatım yok. Tas catlasın 150 tl. Erkek oldugu için cok zor bulmak. Daha önce kardesim parfum yüzük gibi seyler hediye etti. Kolye saat sevmiyor takmıyormuş. Gecen sene de tesbih hediye ettim. Sigara içmiyor cakmak alayım. Ne alacagımı sasırdım. Bir aklıma gelen arabasına pas pas oldu. Son care onu alcam. Ama alakasız yani. O benim dogum gunumu organıze etti. Herseyi yaptı. Yapmasam cok ayıp olur. Bana fikir verir misiniz. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tişört al gömlek al paspas ne alaka:)
(12,026 puan) tarafından
Ne bilem kız cok seviyor arabasını =D tsrt alayım dedim. Markalar hep 200 300 tl. E marka alamasan da begenmezse degiştirmeye kalkarsa ayıp
tarafından
Outlete git bacım ne alaka iyi niyetli biriyse illa marka aramaz ki :)
(12,026 puan) tarafından
Ya aramaz biliyorum. Hatta neden zahmet ettin der uzulur. Ama ha kardesim ha o. Oyle severim. Keske maddiyatım olsa da altından birsey alsam hakıdır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Araba plakası olabilir. Dikiz aynasına asılıyor ya hani, isimli dualı süslü plakalar onlardan. 
(12,026 puan) tarafından
Aha vallahi dogru. Bu da olabilir. Hem fiyatımda uygun olur.neresi yapar ki.
tarafından
İnternetten bakabilirsin, hepsiburada trendyol falan yapıyor. Hemen hemen hepsi aynı, biraz kalınlık incelik farkı olur, kalınlığı da yazar zaten. Fiyat olarak bencede çok uygun.
(12,026 puan) tarafından
Simdi baktım sagol canım. İpariş vercrm hemen. Bir ardesime de göstereyim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 524 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
12 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,296 cevap

336,074 kullanıcı

...