0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (2,525 puan) tarafından
Ben çok severek deldirdim bekarken ailemden habersiz hiç hoşlanmazlar böyle şeylerden neyse işte ne gerek var dediler alıştılar sonra evlendim bu sefer teyzem ve bazı çevremdekiler evlendin artık çıkar çocuk gibi dediler neyse aldırmadım bu seferde oğlun oldu annesin sen böyle şeyler yapma olgun ol bile dediler ne alaka yani olgunlukla eşim seviyor ben seviyorum sizce ergence mi?

27 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Birincisi snn bedenin kimseyi ilgilendirmez ayrıca çocuk gibi nedir çocuk mu yaparmış böyle şeyi bu kimaeyi ilgilendirmez sizene diyemiyo musun benmde hızmam var ama bn kullanmıyorm çabuk sıkılan biriyim 12-13 yıl önce deldirmiştim o zamanlar dayımlar söyleniyodu ayıların burnunu delerler fln kime ne dedm ben cevaplarımı verdm
(2,525 puan) tarafından
Bende verdim ama insanlar biraz arsız
(7,827 puan) tarafından
Kime neymiş ki lise birde ikinci kulak deliğimi deldirmiştim bi 12 yıl öncede hızmayı beden bnm kmse karışamaz sizene de bn sizler gibi olmıcam kendinizi geliştirin de
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından

Yok kuzum ergence değil de bazı insanlar hoş karşılamıyor benim de eşim zorla çıkardı evlendigimizde delik 1ken sonra bidaha deldirdim onuda çıkarttırdı :D

(2,525 puan) tarafından
Yok Allah'tan eşim karışmaz
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Bende var üstelik doğuma girerken çıkardım unuttum kapandı üstünden zaman geçti deldircem yine seviyorum benim ailem de dövme olsn o tarz şeyleri sevmez ama benim hoşuma gider kulağımda delik var birinde 6 birinde 2 tane eşin seviyorsa karısmıyorsa kimseyi takma canım ben dün dövme yaptırdım mesela kimse birşey diyemedi
(2,525 puan) tarafından
Ay doğum aklıma geldi ebe dedi ki çıkar şunu böyle alamamam seni diye demişti o an çıkarttım benimki hemen kapanır diye eşimin eline verdim dedim çıkınca hemen ver takicam
0 oy
tarafından
Ben nişanlıyken düğünüme bir ay kala çarşıya çıkmıştım annemi aradım anne burnumu deldirecem diye annem dedi düğüne 1 ay kaldı yüzün gözün şişer vazgeçirdi beni sonra benimde geçti o hevesim 
(2,525 puan) tarafından
Bir ay bende üstüne yatamadım çok ağrısı beterdi valla iyi yapmışsın canim düğün arifesi zor olurdu
0 oy
tarafından
Benim kulağım delik sadece ama küpe takmıyorum pek anca altın takabiliyorum 
(2,525 puan) tarafından
Bence ya altın ya çelik canim bebiş doğdumu ne kadar kaldı
tarafından
31.haftamdayim canım daha var
(2,525 puan) tarafından
Hadi bakalım sagsalim kavuştursun
tarafından
Amin canım sağol ❤️
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ne alaka be bekarken deldirdim kapandı evlendikten sonra gittim 2 defa daha deldirdim bir kızımda var çokta şık duran bi aksesuar kupeden daha çok seviyorum 
(2,525 puan) tarafından
Ya bencede ne alaka ama insanlar bır garip ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
31 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde trknkaratas (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,305 göst.
13 Nisan 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 561 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
27 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Bukeeettt (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,135 cevap

331,754 kullanıcı

...