0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşına girecek sudan çok korkuyor yaz geldi haftada bir duş aldirabiliyorum aldırana kadr elimde kalıyor ağlıyor patlıyor yani nerdeyse elimde bayilcak her yolu denedim kandrdim sevdirdim suyu olmuyor hiç vi şekilde istemiyor suyu banyo diyorum ağlama başlıyor ne ypcam fikir verin 

7 Cevaplar

0 oy
(16,554 puan) tarafından
Benimkide son zamanlarda öyleydi. Suyu dolduruyorum oynuyor. En sonunda yorulunca ben yikayip çikariyorum. 
(60 puan) tarafından
İstemiyor her yolu denedim oyuncaklar aldım suya koydum yıka dyorum bı iki defa yaptı hemen banyosunuda yaptrdim anladı artık oynamıyor suyada girmiyor
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Al benden de o kadar hiç bir şekilde suyu sevmiyor banyo olacaginda ortalıktan kayboluyor doğduğu günden beri ağlıyordu hala ağlıyor ne yaptıysam sevdiremedim
(60 puan) tarafından
Kız yaz geldi bnyo etmeleri lazım hareketli bide dışarda oynuyor hep terliyor yorulyor ne yapcaz ya
(711 puan) tarafından
Valla ağlaya ağlaya yıkıyorum bide tek başıma baya zorlanıyorum ben daha suyu dökmeden ayağının biri dışarıda dönük duruyor ben çocuğu mu tutuyum su mu dokuyun kafasına çözemedim gayri ağlaya agakaya yikiyom bacım yikamazsak da olmaz  yemek yedikleri için heryeri yemek oluyor saçından ayrı sürüyor benim kız
(60 puan) tarafından
Bide hamileyim 7 aylık zorlanıyorum kendini okadr sıkıyor ki güçlü yapıyor banyoda bı turlu baş edemiyom vuruyorum bende ne ypcam bilmiyom ya elimde kalıcak diye cesaret edip banyoyada göturemiyom
(711 puan) tarafından
Bende aynıyım valla gülüm 6 buçuk aylık hamileyim otur kalk valla zor oluyor benimde agirlastik iyice ❣️
0 oy
tarafından
Benim bebe 5 aylık doğduğundan beri sevmedi bu gidişatla sevmez daha galiba 
0 oy
(7,134 puan) tarafından
B iş leğene küvete su doldurup içine oyuncaklarını falan koysan ilgisini çekebilir bence bak bebiş ler bici bici yapıyor seni çağırıyolar desen cesaretlenir belki 
(60 puan) tarafından
Yaptım bı iki kere kandrdim öyle başını yıkadım hemen artık anladı ya biliyor o şekilde başını yikiycagimi inanmıyor artik
0 oy
(361 puan) tarafından
Havuz gibi veya bi bebek kuvvetini doldur ama banyo da olmasin ya balkon bahce gibi kendini daha rahat hissettigi yerde yaptir bi de hadi sen de beni yika elini ayagini koy yıkasın istedigi oyuncakalri yikasin öyle öyle alisir herhlde buyursun su degerse de banyodan cikinca a boyun buyumus sacin nasil guzellesmis falan da diyebilirsin onu da sever cocuklar benim ki basina su dokturmezdi simdi ablanin saci gibi uzar cok guzel olur diye diye ikna oldu yaptırdığın yeri degistir veya bak burasi bıcı deyip orda oyun kurabilirsin cok uzun yazmisim kusura bakma:D
(60 puan) tarafından
Hiç önemli değil tabi denemediğim şey kalmadı bide odaya küvet getireyim kocaman oldu 3 yaşında nyse hele öyle deniyim yeri degistirim inşalh ise yarar
0 oy
(415 puan) tarafından
Benim kız da 1 yaşında yeni yeni korkmaya başladı hele kafasına dökünce öyle sinir oluyor ki inşallah geçici bir durumdur bende şimdiden tavsiyeleri okuyayım 
0 oy
tarafından
Teyzem geldi aklıma :) çocugu aglata ağlata yıkardı mecburen. oyuncak falan aldı ama bosuna. Sampuan ve köpükten korkuyo demek ki bebiş. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Periannesi (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Periannesi (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tamerinannesi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 291 göst.