0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dün yatisim yapıldı bir ciğer geliştirici iğne birde yarım  ilaç başlandı sizce bu ne kadar sürer birde suyum daha azalmSmi ulrtasona girmedim daha hiç hemşire sordum biseyde demedi normal mi girmemem sonuçta ordan anlasilacak  31 hafta olcam yarin

3 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Kaç haftalık olduğunu  yazmamışsın üç çocuğum var ikisinde bir ay bir ay ayrı ayrı bu sebeplerden yattım iyi bilirim yani bol bol yat ve su iç bol bol stres yapma boşuna yatıyorsun bu arada hastanede git evde yat ha gözlem altında kalayım diyorsan kal tabi ama korkacak birşey yok çok dinlenince çoğalıyor suyun
(701 puan) tarafından
Cnm 31 olcam yarın evet sadece ilac verip bekletiyor bana kalsa gidicem ama acil bişey olurda yetismeyiz diye korkuyorum şehir hastasına uzak evim bir saat sende kullandı mi cnm ilac etki ettimi şuan suyum 50 imis
(1,861 puan) tarafından
Ciğer geliştirici iğne vurdular onun dışında ilaç vermediler benim evim de hastaneye baya uzaktı ama yine gidip evimde dinlendim doğuma yakın çünkü erken doğum yapmak istemiyordum bi ara erkenden alacaklardj 25 haftalıkken hemde çıktım gittim evime 38 haftalık olunca tekrar muayne olmaya gittim suyum gayet iyidi ve çocukta iyidi doğuma alimdim yani demek istediğim gerçekten bu su olayı ayakta durmakla alakalı birşey dinlenince yerine geliyor ben çok yaşadım o sorunu çözümünü su icip içmekle de alakası yok sadece dinlen
(1,861 puan) tarafından
Şimdi sen diyeceksin ki ya ne nasıl yaptın o zamana kadar hicmi gitmedin kontrole evet gitmedim hiç ama evde takibe aldım bebeğimi hareketlerini kontrol ederek durdum yoksa giderdim tabiki korktuğum birşey olsa
(701 puan) tarafından
Anladım cnm ben 2 gün cisten sonra tutamadigim bişey aktığını hissettim öğün onemsemedim ama ekslince anladimki o suymus çok şükür haraket ediyor bebeğim bidon bidon su içiyorum ama yinede azalmis işte korkuyorum valla açıkçası evhamlı biriyim inşallah bişey olmaz
(701 puan) tarafından
Kuzum bende arada tansiyon da yükseliyor sende varmiydi
(1,861 puan) tarafından
Tansiyonum sürekli düşüyordu benimde
(701 puan) tarafından
Cnm dua edermisin bende sagsalim atlatayim oğlum çok yaramaz onun pesinde koş erkek kalk yemek çamaşır temizlik derken dinlemiyorum belkide ondan oldu
(1,861 puan) tarafından
Evet ondan oluyor malesef inşallah sağ sağlim sağlıklı sıhhatli bir doğum geçirirsin rabbim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(18,032 puan) tarafından
Kaç haftalık ki??

Been 35+6 günlükken kanama şikayetiyle hastaneye gittim ultrasyonda suyumuzun azaldığını hatta bitmek üzere olduğunu söyledi doktor serum ve antibiyotik tedavisi başlandı ama fayda etmedi  bana 3 gün bebeğin kalp atışları yavasladigi için acil sezaryen ile doğum yaptım 9 gün kuvezde kaldı yavrumm
(701 puan) tarafından
31 cnm serum hiç takılmadı sedece antibiyotik ve kalp sesini dinliyorlar benmde içim rahat etmiyor neden ultrason ile bakmıyorlar diye
(18,032 puan) tarafından
3 gün yattım banada sadece 3 kez bakmislardi nts saat başı giriyordumm benn Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim oğlum 1 yaşına girdi bile teyzesi gülümseyerek hatırlıyoruz o günleri
(701 puan) tarafından
İnşallah bende kaygıyla geçirdiğim bu günleri gülerek hatirlarim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Canım ben de 28 haftalıkken 2. çocuğumda yaşadım su sızıntısı vardı azlığından ziyade suyu az dı ama sızıntıdan kaynaklıydı çok şükür Allah'a herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta doktor bana hemen acil sezaryen dedi işte bilmem ne 28 haftalığım yüzüme baka baka çocuk yaşamayabilir dedi falan bayağı bir kötüydü ama kabul etmedim yaptırmadım sezeryanı başka bir hastaneye gittim geliştirici iğne verdi ondan sonra iki kez daha kullan dedi iki kez daha o iğneleri vurdum sonra çok azalmadı suyum ama azalmaya devam ediyordu 34 haftalıkken kızım bu sefer gelmek istedi erken doğumla doğurdum ama ne küveze girdi ne de başka bir sıkıntı yaşadım sadece bir tık zayıftı yani o da erken doğumdan kaynaklı
(701 puan) tarafından
Allah sağlık versin cnm bende iki defa cisten tam kakkacakken su altı dedim cisim bitmedi herhlde sonradan anladimki o suymus bir doz yaptılar banada inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım dua edermisin
(1,929 puan) tarafından
Ederim canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin
(701 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 324 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 86 göst.
+1 oy
6 cevap 253 göst.