0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
İyi geceler kizlar geçen ayin 28,de adet oldum. İlişkinin üzerinden 13 gün geçti bu gün af edersiniz peceteye pembemsi kan geldi adet olucam sandim saat akşam üzeri beş buçuk alti gibiydi demin wc,ye gittim bişey yok acaba adet olucakmiyim yoksa yerleşme kanamasi mi. Bu aralar aşiri yorgun ve halsiz hissediyorum sürekli uyku halindeyim sizce gebe olma ihtimali nedir 

7 Cevaplar

0 oy
(1,134 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar yok mu başka yardimci olabilecek birisi ayni durumu yaşayan yada cevaplarsaniz sevinirim 
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Onu Rabbım bilir cnm eğer istiyorsan inşallah vardır hayırlısı 
(1,134 puan) tarafından
Evet istiyorum canim aminn inşallah
0 oy
(23,280 puan) tarafından
Gebesin gbi geldi bana
(1,134 puan) tarafından
Test dün yaptim bişey çikmadi 9 cu günü kan verdim negatifti
(23,280 puan) tarafından
Bekle bakalım sabah olursun belki kaç çocuk var :)
(1,134 puan) tarafından
Bi kiz bi oğlan teyzesi ellerinden öper üçüncüyü eşimle çok istiyoruz eşim tek çocuk olduğu için kalabalik istiyo bende bi tane daha olsun istiyorum kizimin yanina kiz rabbim ne derse o tabi hayirlisi artik aynen sabah ola hayrola;)
(23,280 puan) tarafından
:) hayırlısı canım benimde 3 ama hiç kız yok dahada istemiyorum olmayana versin Rabbim iyi geceler ❣️
(1,134 puan) tarafından
Aminn kuzum sanada iyi geceler ♥️
0 oy
tarafından
Bende adetime bikac gün kala lekelenmistim 4 gün falan sürdü adet baslayacak diye beklerken birden kesilmişti. Halsizlik daha sonra başladı bende ilk belirtim geçmeyen bel agrisiydi 
(1,134 puan) tarafından
Bende de var canim bel ağrisi çok yoğun şekilde onuda askiliyla yatiyom cam yarim açik acaba diyom üşütüyom da kendimi ondan mi ağriyo diyom herseye bi sebep var yani
tarafından
Bikac gün bekle test yap canım ne desek yalan olur. Korunma olmadığında kişi kendini psikolojik de hamilele gibi hissedebiliyor. Bebek istediğim dönemde bunu aylarca yaşadım.
(1,134 puan) tarafından
Aynen canim ya adetim de yakin ikisini bir kariştiriyorum belkide
tarafından
Aynen dereyi görmeden paçaları sıvama derim zamanında umutlanip umutlanip aglamisligim çok var.
(1,134 puan) tarafından
Kiyamam sana kuzum rabbim nasip etmis ama sonunda minnak annesi..  bakalim sabaha kadar oldum oldum belim kopacak gibi yanliz hadi hayirlisi
tarafından
Şükür nasip oldu. Hayırlısı olsun hakkında. Olacak olan zamanını bekliyor. Ben de siz gibi acele davranıp erken gebelik testi falan yapmıştım negatif çıktı diye temizlik yaptım yolculuk yaptım.Yerimde durmadım herhalde ondan belim ağrıyor diye yakı yapıştırdım ağrı kremleri sürdüm. Hatta en sonunda adetimde baslamayip kesilince kist falan mı var ağrı yapıyor yada belimde bı sorun mu var dedim. Fizik tedavi ve kadın doğuma aynı gün girdim. Allah'tan film çekilmeden beta sonucum çıktı. Erken gebelik testine o kadar guvenmisim ki beklemedigim anda olmuş gibi oldum. Bel ağrısı belirti olabilir ama leke pembe demişsiniz o pek belirti sayılmaz hatta varsa tehlike sayılır
(1,134 puan) tarafından
Anladim kuzum teşekkür ederim hersey nasip kismet varsa kaderimde vardir yoksa da sabaha adet olurum yada olmam kismet
tarafından
Aynen hayırlısı olsun. İlk ikisi demişsin 3. Mü bu istenilen maşallah
(1,134 puan) tarafından
Aynen kuzum olursa üçüncü olucak inşallah eşim tek çocuk cok istiyo üçüncüyü kizin yada oğlanin yanina bi tane daha ya kiz ya oğlan ben kendimde kalabalik aileden geldiğim için seviyorum kalabalik aileyi iki tane gözüme az geliyo üçüncüde gelirse tamamlancaz gibi bi his eşimle öyle diyoruz sağol kuzum bu arada
tarafından
Hayırlısı olsun. Benim oğlan çok zor büyüyor bende tek kalmasın istiyorum ama cesaret edip bı daha isteyene kadar bu günleri unutmam lazım. Hem de ekonomi malum birine zor yetisirken 2.,3. Lüks ihtiyaçlara girdi artık. Tabi Allah isteyen herkese versin. İlk ikisi aramadan olmuşsa çift çizgi görmeniz yakındır
(1,134 puan) tarafından
İnşallah kuzum aminn çok istiyoruz evet aramadan oldu kizim yedi buçuk aylikti oğluma gebe kaldiğimda inşallah buda hemencik tutar. Dediğin dogru kuzum ekonomi aldi başini gidiyo ama rabbim yardim eder bebek  riskiyla gelir eşim tek olduğu için aileside destek veriyo devamli
tarafından
Aa maşallah o kadar az arayla büyütüp usanmamissin. Demekki akıllılarmış. Ben tek bebeye bakmaktan acizim. Daha doğrusu onla birlikte eve ve kendime bakmaktan. İnan 1 senede eskidim pörsüdüm
(1,134 puan) tarafından
Yok kuzum ya uslu olurlar mi hiç ikiside aşiri yaramaz kavgaci kedi köpek gibiler durmuyolar hiç beni çok yoruyolar bende dedim zaten stres oluyorum dedim üçüncüde çiksin aradan tam fittirayim fittirmişken dedim üçü bir büyüsün
tarafından
İyi cesaret hayırlısı olsun. Öyle olsam kız da var oğlan da yeter bana da yazık derim eşimi takmam bile. Canımıza yazık ay çocuk buyutecez diye biz yaşlanıyoz adamların umuru degil
(1,134 puan) tarafından
Orasi öyle kuzum bi ara bende yeter iki tane çok yoruluyorum diyodum eşimde tmm diyodu şimdi bende istiyorum oda
0 oy
(237 puan) tarafından
Aynısı bana iki kere oldu birincisinde ümitlenip kan verdim negatifti sonra aradan iki ay sonra yine oldu bu sefer erken gebelik testi aldım ikinci çizgi hayali çıktı ve benimde tam 13 geçmişti bi test al bak istersen 
(1,134 puan) tarafından
Canim dün test yaptim ilişkiden 11 gün sonra çikmadi 9 cu günü kan verdim negatifti çok aceleci davraniyorum ama merak ediyorum ilk ikisine hemen hamile kaldim. Demin peceteye yine pembemsi leke gelmiş az bişey adet olucam galiba
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ben o şekilde yerleşme kanaması yaşadım test yapın kesin öğrenin 
0 oy
(916 puan) tarafından
Canım gebelik olabilir kaç aydır istiyorsun 2 çocuğum var demişsin,benimde 2 çocuğum var 3. İstiyorum 9 aydır ama olmadı daha 
(1,134 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin kuzum ;)) oğlum iki yaşina girene kadar yapmiycam zaten fikir değiştirdim 5 ay kadar inşallah zayiflarim oğlumuda memeden keserim nasip kismet sonra.. acele etmiyom da kuzum belli bi yaştan sonra insanin kafasi kaldirmiyo ses gürültü patirti 29 yaşindayim daha ama böyle hissediyom. Bide nede olsa bunlari büyütmenin zorluğunu yaşiyorum oda çiksin aradan tam rahatladim derken yeniden başlamiyim ard arda büyüsünler
(916 puan) tarafından
Haklısın canım 30 dan sonra zor olur diyorlar genelde rabbim banada sanada tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah bende küçüğü memeden kestim tuvalete alistirdim ondan şimdi zamanıdır diyorum sağol canım
(1,134 puan) tarafından
Aynen senin tam zamani ;)) calişmalara başla gönlündeki olsun inşallah hayirli sağlikli evlat olsun. Bende kizi yeni aliştirdim tuvalete 10 gün kadar oluyo cadi kardeşini kiskanmaktan geç kaldi bez birakmaya herseyi öğrendi tuvaleti giciklik yapti bana ama şükür birakti
(916 puan) tarafından
Çoktan başladım bile 9 aydır ama daha tutturamadik;)) zamanı vardır diyorum,alisirlar canım merak etme doğan her türlü büyür yeterki canları sogolsun:)
(1,134 puan) tarafından
Aynen canim doğru xamani vardir elbet. Orasi öyle kuzum ;))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 303 göst.
0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,468,458 soru