0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ama sallamıcam bacaklarım agrıyor artık anlattım kızıma da bak hasta oluyo diye. 

İki buçuk yaşına geldi hala salla diyo. Şimdide yatakta Bi saga dönüyo Bi sola dalamadı Bi türlü. Alışır mı kendi uyumaya

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Salla işte kız ne olacak 
tarafından
Günde iki saat sallamak çok zorluyor
-Reklam-
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Bizde aynı surecteyiz benimki 3 yaşında birde hamileyim 36 haftalık artık çok zor oluyor sallaması 3 gündür yatırıyorum kendi uyuyor ama çok dönüyor ilk gün çok geç uyudu bugün yarım saatte uyudu
tarafından
Şimdi yeni dalıyo sırtını kaşıdım dalgana kdar. Günde iki saat sallamaktan bacaklarım agrıyo artık
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Alisir bebegim 3 gun uyumz 5 gun direnir.mecbur uyicak.sen net ol geri donme.
tarafından
Şimdi dalıyo sırtını kaşıdım
(3,101 puan) tarafından
Kararli ol.allah kolaylik versin canim
tarafından
Sagol canım
0 oy
tarafından
3,5 yaşına kadar salladım sonra masal dinleyerek uyumaya alıştırdım. Yoıtubeden açıyoruz kendi uyuyo şimdi kıyamam salla biraz daha annesi ya. Ben ikinciyi sallauarak uyutuyorum şuan
(3,754 puan) tarafından
Youtube açtığında  alıp da başka şeyler açmıyor mu :) benimki çizgi film izlemeye geçer ordan da  bi ☺️bnde deniyim bi 3.5 yaşında sallıyorum hala
tarafından
Çok yoruluyorum öğlende sallıyorum günde iki saat sallamak çok yorucu önceden de emerek uyuyodu memeyi bırakınca ayaga alıştı şimdi bunuda bırakmam lazım
(3,754 puan) tarafından
Gündüz en fazla 1-1.5 saat uyusun ki gece yorulup hızlı uykuya dalsın. En geç  gündüz saat 3 te uyanmis olsun canım
tarafından
Gündüzde 2 saat uyuyor sabah da geç kalkıo artık erken kaldırcam
0 oy
(57 puan) tarafından
Alışır canım merak etme. Ben hiç sallamadım ama benimki de 25 aylık olana kadar emerek uyudu. Memeyi bırakınca başta zorlandı babası sırtını kaşıyayım dedi bir süre öyle uyuttuk ama uyuması 1 saati falan buluyordu galiba. Sonra yavaş yavaş süre azaldı. Şimdi yanına yatıyorum ninni söylüyorum. Bizimki de çok fazla sağa sola dönüyor. Yanlış yatmışım dur şöyle yatayım dur böyle yatayım diye konuşuyor falan en sonunda uyuyor. Şimdi genelde en fazla yarım saat sürüyor. Bazen 20 dakika, bazen 10. Hatta 5 dakikada daldığı bile oldu. Uyku saatini geçiremeyen çalış. Bizimki geç kalınca zor dalıyor uykuya. Şu an 27 aylık bu arada. Düşündüğümden daha kısa sürede alıştı yani seninki de alışır.
tarafından
Benimkide emerek uyuyodu Bikaç aydır sallıyorum memeyi bırakırken sallamaya alıştı. Günde iki saat sallıyorum dermanım kalmıyo. Az önce sırtımı kaşı dedi kaşıdım karnını ovdum filan daldı ama uyku saati gecikti yoruldu iyice
(57 puan) tarafından
Salla bırak diye bi yöntem duymuştum onu bi araştırıp dene istersen canım öyle bıraktırıyolar sallamayı
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Benimki 3.5 ☺️ yoruldum kızım artık diyom üzülüyor bana bi de sıpa  napim 4 olunca istemez diye ümit ediyorum
tarafından
Hemen dallmıyoda ayagım uyuşuyo
0 oy
(1,736 puan) tarafından
3 yaşında oğlum, hala sallıyorum. Kendi uyumasını beklesem sabahı eder. Küçüğü 5 aylık önce uyutuyorum sonra büyüğünü. Bacaklarım fena ağrıyor
tarafından
Benimkide agrıyor tek çocuk Bi kardeşi olsa hiç uyumaz yataga bile iyice enerjisi bitince geliyo. Ayaklarım uyuşuyo artık şimdi sırtını kaşıyarak uyuttum
(1,736 puan) tarafından
Enerjisi bitiyorsa iyi, bizim ki sanki adrenalin iğnesi vurulmuş gibi
tarafından
Çok zor öyle ya
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnm kızda ďöne döne uyuyor yapicak bisey yok alismak zorunda
tarafından
İşte sırtını kaşıdım bugun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (783 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,961 soru

24,190,898 cevap

336,876 kullanıcı

...