0 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından

Cenazemiz oluyor, misafirim oluyor oda hala çocukların sesi geliyor vs zırt mesaj atıyor, ben ki elimde olsa kimseyi rahatsız etmemek isterim ben ilk alttan aldım sonra içimden gelenleri yazdım, hep böyle yapıyor çıt çıksa bile

image

7 Cevaplar

0 oy
(651 puan) tarafından

Kız bu içinden geçenleri yazmış halin mi gayet naif ve kibar ben olsam başlardım çocuk onlar elini agzını bağlayamam ya cart cırt demeye :D

(1,776 puan) tarafından
Kız valla çok naifim, yani cenazem oldu yine ses geliyor dedi, millet ağlamasın o zaman hanımefendiyi rahatsız etmemek için :) kırmak istemiyorum ama baya sinirlenerek yazdım
-Reklam-
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Güzel yazmışsın cnm amlarsa
(1,776 puan) tarafından
İşte canım, misafire de dur diyemiyorsun
0 oy
tarafından
Bi tanede benim altımda var çıt çıksa güm güm duvarlara vuruyor hayır kendi sesleri o kadar çok ki anlatamam binadan inip çıkışları oğlunun kızının koşturması ama kadın inatla bize kafayı taktı artık susmuyorum o vurduğu zaman bende vuruyorum duvara sustukça tepeme çıktı pislikk sende susma kız 
(1,776 puan) tarafından
Kız valla çocukları bağlıcam artık hani o kadar ses yapan çocuklar değil fakat misaifirm varken bunu yazdı
tarafından
Ben sabrımın sınırımdayım valla eşim ev sahipleriyle konuşacak daha da akıllanmazsa tenhada saçını başını yolacam onun sende hiç alttan alma valla aldıkça beter oluyorlar
(1,776 puan) tarafından
Gülom gaza geldim bak :D ben hep komşuyuz hadi alttan al, hadi onun kalitesine düşme diye diye buraya kadar geldim, ama artık yetti
(651 puan) tarafından
Benimde yandaki öyle ne kadar ağlıyo bu çocuk felan filan sanki zorla ben ağlatıyom çocuğu daha bide diğer komşulara lafımı ediyomış bakamıyo galiba bir çocuk ya aç aglar ya altı ıslak olur ağlar diyomuş bunuda duydum nevrim döndü aşağıda görünce sen kimsin ki benim analığıma laf ediyorsun diye üstüne yürüdüm ondan sonra kendine geldi daha lafımı etmez ilk zamanlar rahatsız oluyorlar diye çok mahcup oluyodm karşılaşınca felan kusura bakmayın lütfen filan diye açıklama yapıyordum analığma laf ettiğini duyunca patladım hiç insanlıktan almıyor bunlar
(1,776 puan) tarafından
Aaaa bak senin olayda çok zormuş, hani insan istiyor gül gibi geçinip gitsin ama bazen olmuyormus
0 oy
tarafından

Senin gibi kibar komşum olsa keşke altimda cadının teki oturuyo üstümde dedikodunun tillahi
(1,776 puan) tarafından
Niye ki kuzum, benim öyle işlerle işim olmaz, ki çocuklarım ses yapan çocuklar değiller, misafirim vardı o ara yazdı, ki ben onların hakkında hep iyi düşünüyorum onlarda tam tersi guvenilmicek insanlarla samimi oluyorlar, olsun herkesin karakteri birbirini çekiyor demek ki balım
tarafından
Altimdaki bi balkon yikatmiyor inanki alttarafi su yani bi damla onun balkona geldi diye kapima kadar geldi. Üstümdeki de dedikodu yapıyo balkondan balkona bizi dinliyor taşınmak cok zor yoksa coktan giderdim iki cocukla suanda tasinmak eziyet olur. Neyseki alttaki tasiniyormus :)
(1,776 puan) tarafından
ALLAH İyi insanlarla karşılaştırsin
0 oy
(634 puan) tarafından
Ya canım sen bu kadar alttan alma. Misafirine saygısı olmayana bu kadar tevazu gösterilmez. Eğer dediğin gibi çıt dahi çıktığında sürekli uyarıyorsa diyeceksin ki.

Benimde üst katımdan yan taraftan hatta bazen sizden dahi ses geliyor ama duymamayı tercih ediyorum. De ve birşey demeden muhabbeti bitir.
(1,776 puan) tarafından
En sonda şey yazdım herkesin çocuğu akıllı olmuyor abla kusura bakma yazdım, ben çirkeflik yapmak istemiyorum kuzum öylede değilim normalde
(634 puan) tarafından
Bu çirkeflik değil anlamayan insana fazla tevazu gösterilmez. Misafirim var diyip geç açıklama yapma artık
(1,776 puan) tarafından
Müzik dinliyordum bir an gaza geldim sinirliyim ya ona çünkü, dedim birde ben zıplıyim, valla şarkının ritmine kapıldım 2 kere zipladim alta hahaaha ses çıksın ki ses çıkıyor desin :D
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ah ah neler çekiyorum.bir bilsen.

Anlatayım içimi dökeyim.

Ablam gelmişti saat 23.00 koltuklarim avangart ablam birleştirmiş yatak yapmak için girdim odaya ablam dedi alttan vurdular, bende güzelce mesaj attım kusura bakma gerçekten bilmeden oldu feln diye, bu yüz buldu oğlum akşam üstü yere araba sürse bile pat vuruyordu çocuk oyun oynuyor elinden bisey düşüyor pat vuruyor, diken ustundeydim, bir gün saat 16.00 suları koltuğumu çektim oturdum sadece çektim saniye oldu ve gündüz mesaj geldi "rahatsızım salonda dinleniyorum itme çekme sesleri geliyor" felan diye ben yine yumuşak davrandım. "ya evi supurcektim supurmeyim rahatsizsan ses olmasın" dedim alttan aldım. Baktm bu surekli vuruyor en ufak sese pat anında vuruyor, bi gün oğlum elinde oyuncaklarla düştü, hani sürekli olan bi ses olsa hak veririm, düşmesiyle pat diye vurdu ben sinirlendim aradım bana diyor " hapşırma sesin geliyor çocuğu sevme sesin geliyor ninni söylemen geliyor telefonla konusman geliyor" sıraladı bunları neyse ben dedim vurma, konuyu kapadık. İftara ablamlar gelmişti iftar yani oğlum yeğenim vardı balkonda vakit geçirdiler iftara yarım saat kala da abim ler geldi 2 yeğenime birlikte etti 4 , çocuk odasın da oynuyorlar iftara 10 dakka kala zil çaldı adam geldi, sesten rahatsız olmuşlar ya komşuluk hakkı 0 nasıl sinirle ağladım. uzun zaman sonra ilk misafirlerimdi ve ailem şehir dışından geldiler çok anlayissizlik var.
(1,776 puan) tarafından
Çok üzüldüm senin komşunda Çok betermis kuzum, demek ki her apartmanda var bunun gibi tipler, kafama takmayı değmiyormuş, insan hem sinirden ağlayasi geliyor hem üzüyor,yazmış sonra bebeğim uyandı zaten koşabilirler yazmış tey Allah'ım cevap atmadım çünkü kibarligimi asla bozmadım ben
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Aman bacım be açılırsa açılsın anlayışsız insanla iyi olsan ne kötü Olsan ne kapıya gelince kapatırsın yüzüne olur biter. Beğenmiyorsa çıksın yani. 
(1,776 puan) tarafından
Bidaha beğenmiyorsan çık yazarım ndndndnndnndnddndndn kesinlikle bunu yazcam
(1,776 puan) tarafından
Müzik dinliyordum bir an gaza geldim sinirliyim ya ona çünkü, dedim birde ben zıplıyim, valla şarkının ritmine kapıldım 2 kere zipladim alta hahaaha ses çıksın ki ses çıkıyor desin :D
(3,265 puan) tarafından
Benim altta var biri benim bebekler küçük kalkıyor 5 de elimden geleni yaparım ses olmasın diye ama olmuyor yani zaten evler kağıttan mi nedir osursak duyuluyor o şekilde. Eşimden çekinirler kimse ses yaptın diyemez desede umurumda olmaz. Bebek bunlar yani. Geçen bayram misafirim geldi evden çıkacağımız sira ses oldu babaları yokmuş evde 20 li yaşlarda kızları var iki tane onlardan biri vurmuş alttan bende aynen zıpliyordum artık. Yola doğru temiz su attım rüzgardan serpinti gelmiş o da balkonda oturuyormuş çıktı oturuyorumda ıslandım da felan diye söylendi ne diyorsun be dedim şaşırdı sanırım gayet iyi karşılayacağımı düşündü. O konuştukça ben hoşt diye bağırdım söylensem duymazdı ama hoşt dediğimi duyuyordu ne yerine koydum onu anlamıştır:))
(1,776 puan) tarafından
Kız sende fenasin hahhaha :D iyi yapıyorsun, ben hani komşuyuz boşver diye sesimi etmek istemedim ama tek sorun bende değilmiş bunu anladım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 678 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 446 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 354 göst.
5 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 484 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,423 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,362 soru

24,168,020 cevap

335,713 kullanıcı

...