Ah ah neler çekiyorum.bir bilsen.
Anlatayım içimi dökeyim.
Ablam gelmişti saat 23.00 koltuklarim avangart ablam birleştirmiş yatak yapmak için girdim odaya ablam dedi alttan vurdular, bende güzelce mesaj attım kusura bakma gerçekten bilmeden oldu feln diye, bu yüz buldu oğlum akşam üstü yere araba sürse bile pat vuruyordu çocuk oyun oynuyor elinden bisey düşüyor pat vuruyor, diken ustundeydim, bir gün saat 16.00 suları koltuğumu çektim oturdum sadece çektim saniye oldu ve gündüz mesaj geldi "rahatsızım salonda dinleniyorum itme çekme sesleri geliyor" felan diye ben yine yumuşak davrandım. "ya evi supurcektim supurmeyim rahatsizsan ses olmasın" dedim alttan aldım. Baktm bu surekli vuruyor en ufak sese pat anında vuruyor, bi gün oğlum elinde oyuncaklarla düştü, hani sürekli olan bi ses olsa hak veririm, düşmesiyle pat diye vurdu ben sinirlendim aradım bana diyor " hapşırma sesin geliyor çocuğu sevme sesin geliyor ninni söylemen geliyor telefonla konusman geliyor" sıraladı bunları neyse ben dedim vurma, konuyu kapadık. İftara ablamlar gelmişti iftar yani oğlum yeğenim vardı balkonda vakit geçirdiler iftara yarım saat kala da abim ler geldi 2 yeğenime birlikte etti 4 , çocuk odasın da oynuyorlar iftara 10 dakka kala zil çaldı adam geldi, sesten rahatsız olmuşlar ya komşuluk hakkı 0 nasıl sinirle ağladım. uzun zaman sonra ilk misafirlerimdi ve ailem şehir dışından geldiler çok anlayissizlik var.