0 oy
1,018 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tanıdığınız kişilerde olabilir. Sürekli erkek çocuk direten insanlarin kızları üzülüyorum ya benimde bir tane erkek kardeşim var o kadar tapiyolar ki kardesimde bir o kadar bencil 

55 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yan komşumun eşi oğlan olana kadar doğurdu kadın 4.cude oldu şükür adam bir ohh çekti simdede kızlarına yapmadigi seyleri oğluna yapıyor buna uzaktan çok üzülüyorum halbuki kız evlat coook bambaşka.
tarafından
Kızlarına ne yaptı kii cnm
(45,023 puan) tarafından
Yanlış yazmışım yapmadığı olucakti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çevremde bir tane bile öyle dar kafalı yok Allah'a şükürler olsun :))
0 oy
(26,300 puan) tarafından
Annem çok düşkün erkek çocuklara 
0 oy
tarafından
Eşim değil de ben tutturmak diretmek değil de hep içimden erkek geçirdim bilinçaltımda da hep erkek vardı rüyalarımda da hep erkek görüyordum bu yüzden. Eşimde hep kızım olcak benim ona güzel elbiseler alıcam düğünlerde birlikte dans edicez herşeyi öğreticem diyordu. Dediği oldu. Çok şükür sorunsuz şekilde bu zamana kadar geldik. 20 gün sonra kızımız olcak inşallah. 
0 oy
(315 puan) tarafından
Ben hamileyken eşim kız olsun çok istermişti sonra Cinsiyetimiz erkek çıktı çok şükür tabi evlat evlattır ama bizde yada eşimde hiç olmadı şükür ha şimdide canından çok seviyor
0 oy
(4,788 puan) tarafından
Bizde kıza düşkünler canım benimde oğlum var 
0 oy
(213 puan) tarafından

Ayrım yapan çok kimisi sözde erkekçi ama kızı hep kayiriyor kiza eksik etek diyor sürekli vs kimi de erkeği kayiriyor

Benim ailemde o yok çok şükür babam üç çocuğuna da maddi manevi şartları imkanları aynı sunuyor ehliyetse üçüne ehliyet arabaysa üçüne üniversiteyse üçü okuyacak ayrı gayrı yok der 2 kız 1 erkek kardeşiz ama etrafta neler görüyorum neler...
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Bizde de tam tersi kiz istiyor Allah nasip ederse :)
0 oy
tarafından
Neye taparsan onla sinanirsin. Annenin çekeceği var. 
0 oy
(631 puan) tarafından
Biz de kızlar değerlidir. Kızlara miras bile daha fazla verilir. İyi ki erkek erkek diyen bir zihniyette çevrem yok
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Kiz erkek ayrimi yapmam evlat ikiside bi kizim var çok şukur bide bi oglum olsun isterim hamileyim ama daha bilmiyorum iki meyveyide tatmak isterim
0 oy
(196 puan) tarafından
Benimde ilk gebeliğim ben başta kız his ediyordum eşime kız olsa üzülürmüsün dedim asla hayr dedi başım gözüm üste sağlıklı olsun evladın kızı oğlanı olmaz dedi.çok şükür cahil değil.ama erkek olduğunu söyleyince bir ayrı sevindi bilmiyorum erkek kafasıdırmı nemi tüm arkadaşlarlna söylemiş bi ayrı sevindi yabi erkek diye.
0 oy
tarafından
Valla cocugun cinsiyetini belirleyen erkektir. O cok konusan erkek doguramadin diyen kocalar kaynanalar bu gercegi bilmiyorlar sanirim. Erkekten gelen genler neyse cocugun cinsiyeti o olur. Cok biliyor hepsi masallah 
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Var ablamin kaynı karisina baski filan yapiyomus cocuk kiz diye daha bi esya filan almams dogarsa aliriz demis 8 aylik hamile kadin yani saglik onemli tabiki ama bnde ilk oglum olsun istedim cok sukur oldu yani ilk cocukta cinsiyet ayiranlara hayret ediyom saglik onemli ama mesela ilk kiz olup ikinciyi erkek yada ilk erkek ikinciyi kiz isteyenlere saglik basta olmak uzere hak veriyom saglikla versin rabbim tüm isteyenlere
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Anlattığının aynısı abim de öyle tek erkek önlerinde bir et parçası fazla ya tspıyolar 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 684 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,472,780 soru

24,115,853 cevap

333,221 kullanıcı

...