0 oy
414 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (4,284 puan) tarafından
Sabiha gökçen veya İstanbul hava limaninda koç üniversite hastanesinden nasil ulaşım sağlanır birde uçağımız 5 de biz en kısa süre de nasıl gidebiliriz?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
havas otobuslerinin duraklari var sabiha gökcene goturuo en yakin guzergahina bakin oraya gidin
(4,284 puan) tarafından
Sukur hallettim kuzum 6 temmuz da olacaktı tedavi hem de 6 temmuz da denizliye ucagimiz vardi yetisemeyiz diye çok tedirgin oldum doktoru aradim simdi allah razı olsun 5 temmuza çekti tedavi tarihini
(4,284 puan) tarafından
Bide şey soracaktım orda apart nerde bulabiliriz bi fikrin var mi
tarafından
canim bilmiorum bende istanbulsa yasamiyorum tatile gelicem bnde :)
(4,284 puan) tarafından
Anladim tesekkur ederim gene de :)
tarafından
Rica ederim ❤
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Uçağınız 5te ama hangi havalimanından?
(4,284 puan) tarafından
Bende bilmiyorum esim daha solemedi ama İstanbul havaalani ya da sabiha gokcen havaalani olarak ikisini de soleme şansınız olur mu
(4,284 puan) tarafından
Simdi soledi sabiha gokcenmis
(4,284 puan) tarafından
Birde o hastaneye yakin apart var mi bildiğin kalabilecegimiz
(2,127 puan) tarafından
Apart bilmiyorum canım ama Sabihaya gitmek için hastaneye çok yakın metrobüse bineceksiniz. Söğütlüçeşme yönüne binip Uzunçayırda ineceksiniz. Orada büyük otobüs durakları var, yürümek gerekiyor. Sorarsınız o duraklardan sabihaya giden otobüsler var e11 olması lazım. Bayağı uzak bir mesafe. 2 saatten fazla sürer ama 2bucuk saati geçmez
(4,284 puan) tarafından
Tesekkur ederim ♥️
0 oy
tarafından
Havaist ile gidebilirsiniz canm
tarafından
Apart yoktur kuzu oteller vardır onlarda pahalı maalesef . İstanbulfa yokmu tanıdığınız canm
(4,284 puan) tarafından
Var da nerde oturuyor bilmiyorum bide insan rahat edemez kuzum çocuğum da gelecek benimle falan
tarafından
O dönemlerde bnde antalyada tatilde olmucam canm eğer istanbulda olsaydım buyur gel derdi vlla
(4,284 puan) tarafından
Sagol allah razı olsun düşünmen yeter mutlu ettin beni♥️
tarafından
Rica ederm canm ne demek
0 oy
(759 puan) tarafından
Uçağınız saat 5teyse geç kalıyorsunuz. Çıkmanız gerek  ben toplu taşıma bilmiyorum. Trafiğin durumuna göre bazen 20 dakikada bazen 1 saatte gidiliyor ikisine de araba ile 
(4,284 puan) tarafından
Sole hastane de işimiz oglen 1 kadar biter dediler ama ben gene tedirginim yetisemeyiz uçağa diye sabiha gokcenmis havalimani
tarafından
Hava limanı sabiha gökçense metrobüsle gtceksin canm yukarda havaist die yorumum var sen istanbul havalimanı yazmışsn ya  yüzden havaist dedim . Metrobüs 50 dk anca sürer canm geç kalıyosunuz
(4,284 puan) tarafından
Metrobus koç hastanesine yakin mi acaba kusura bakmayın çok soru sordum :)
(759 puan) tarafından
Google haritalar yok tarifi yapar size. Konulu girip gidiş guzergahini net görebilirsiniz
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Metro en iyisi şimdi trafik falan sıkıntı zaten bayağı da geç kalmışsınız. Metro ile iki saatte varırsınız 
(4,852 puan) tarafından
En kısa yolu taksi ya da özel araçla Avrasya tünelinden gecmek
(4,284 puan) tarafından
Taksi de bi 600 tl tutar diyorlar o kadar var midir
(4,852 puan) tarafından
Evet tutar hepsi pislik olmuş avrasyadan geçiş ücreti de 50 lira en iyisi metro ya da trafiksiz saatte 500t o da çok hızlı. Hastaneye neden geliyorsunuz
(4,284 puan) tarafından
Abim rahatsizlandi beyninden benim gibi onun tedavisi olması lazim
(4,852 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından

Zeytinburnu nere Sabiha Gökçen nere kız biri Avrupa yakası diğeri Anadolu sabahın beşinde nasıl yetiseceksiniz :ermm:

(4,284 puan) tarafından
Hallettim 5 inde tedavi olacak 6 sinde akşamüstü 17,00 da uçak kalkacak . İlk tedavi 6 sinde olacak dediler ben cok tedirgin oldum hastane oglen 1 kadar işlem biter dediler ama 5 e kadat uçağa yetişir miyiz diye tedirgin oldum şimdi doktoru aradim allah razı olsun 5 ine çekti tedavi tarihini
tarafından
Sevindim cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Durunun Annesi (4,284 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 346 göst.
3 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Gamzelim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
18 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
4 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Nane.Limon (13,578 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,959 soru

24,625,836 cevap

364,824 kullanıcı

...