0 oy
252 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlumun 1 aydır geçmeyen kabızlığı vardı. Nbl probiyotik ATP  10 şase kullandık Demir eksikliği vardı damlada kullandık ama gecmedi. Zaten doktor gcmezse bir daha getirin dedi. Buseferde çölyak testi yapalim dedi. Bence kati beslendiği icin oluyor çünkü corba sebze yemegi tarzi seyleri yemiyor heo makarna pilav ekmek biskuvi o tarz. Cok üzülüyorum ya

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çölyak hastalığı bildiğim kadarıyla ishal yapar 
tarafından
Bende öyle biliyordum ama doktor  bazı kişilerde kabızlık olarakta görülür dedi
tarafından
Doğrudur canım benim etrafımdakiler hep ishal oluyor yoktur bence bişey korkma
tarafından
Doktorda zaten çıkacağını sanmıyorum ama biz milyonda 1 ihtimal olsa bile bakalım dedi. Ama anne yüreği işte üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(914 puan) tarafından
Çıkmaz inşallah canım sanmıyorum bağırsakta kabızlığa bağlı emilim problemi olmustur degerleri o yüzden düşüktür kayısı kompostosu filan icirmeye çalış 
0 oy
tarafından
Inşallah yoktur canim ya kusmasi varmi çolyak hastalari sut ve sut urunleri yediklerinde kusarlar kuzenimin oglunda var
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Canım doktor kızıma da yaptı kan aldı yani o da çok kabızdı.Şükürler olsun bir şey çıkmadı ve yeni düzeldi kabızlığı. Kızım 13 aylık bu arada :)
tarafından
Benimkide 18 aylık ama dediğim gibi çok kati besleniyor bende artı pilav makarna ekmek vermiyorum bakalım düzelecek mi
(4,723 puan) tarafından
Benimki de seviyor öyle şeyleri ama ben hep lifli şeyler vermeme rağmen öyleydi. Galiba da az yiyordu ondan oluyordu bilmiyorum Allah şifa versin hepsine
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 472 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Doruk Hatice (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 882 göst.

Kategoriler

1,495,731 soru

24,434,784 cevap

352,758 kullanıcı

...