0 oy
842 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Kızlar biraz uzun olacak ama biz eşimle severek evlendik 3 sene nişanlı bekledik 4 senedirde evliyiz 2 çocugumuz var eşim çok sinirli agrasif herşeyde hemwn parlıyo bagırıyo çagırıyo agzından çıkanı dumuyor dün yine kavga ettik sebepler çok basit önemli degil camdan kolum açık baktım diye sabah o üşüyomuş camı açmışım diye ilaç istedi kalmadı dedim unutmuşum varmış gibi konulardan kavga ettik akşama kadar en son bıktım artık laflarından hala gitmiyosun babanın evine bnim ekmegimi yiyosun gururun olsa bu lafları dinleyip durmazsın bi gitsen kurtulucam senden ***** senden kadın olmaz gibi laflar etti bnde ailemi aradım gelin beni götürün kavga ettik dedim niye dedi annem kavganın altı üstü yok ama bn laflarını kaldıramıyorum artık dedim annemde onla konuştu oda sinirle söyledim özür diliyorum bilmem ne dedi gelmeyin götğrmeyin bn özür diliyorum dedi bni konuşturmadı bile sabah o işe gidince annem aradı her kavgada gidim gidim diyon bu ne dedi o öyle diyince bnde tek tek söyledikleri kelimeliri anlattım annemin zoruna gitmiş kaynanamı aramış oglun böyle böyle demiş bu demek konuşun aklını başına alsın yoksa tek boşanan onlar degil alır gelirim kızomı demiş şimdi bizim aramız çok iyi olmasada iyi gibi çocuklar için aileler ve birazda sevdigimiz için konuştuk barıştık ama annemlerin canı sıkıldı yarında biz kaynanamlara gidicez oraya geliceklermiş yüz yüze konuşalım olmuyosa seni alıp gelicez diyolar bilmiyorum annemlere anlattıgım için iyi mi yaptım kötü mü yaptım onların canınıda sıktım 

21 Cevaplar

0 oy
(3,417 puan) tarafından
Hani ailen üzülür ama çok iyi yaptın senin gidemiycegini bildiği için esin sana git diyor sürekli şimdi g.otu tutuşur git diyemez 
(1,453 puan) tarafından
Bende ailem için üzülüyorum ama beni çok zorladı ben seslenmedikce üstüme geliyodu
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Evliliğine devam edeceksen ufak tefek sorunları anlatman yanlış,siz iyi olursunuz annen  baban kötü olur sonra 

Şu an bu konular konuşulsun bidaha açılmasın laflara annem bile dayanamadı diyosun 
(1,453 puan) tarafından
Biliyorum bunun farkındayım ama tek dünkü kavaçgada demedi bunu sürekli diyor ben gerçekten gitmek için söyledim oda konuştu onlarla söyledgi kelimeleri söylemedi beni suçladı kolu açık camda bakıyo sözümü dinlemiyo diye bende anneme mecbur anlattım ben kavga sebebi için gitmicem anne bana böyle böyle dedi onun için dedim
(14,412 puan) tarafından
Hiç korkma pısma canım ne yaptıysa çat çat söyle bindaha aynı şeyleri yapmaz umarım
(1,453 puan) tarafından
İşlh yapmaz cnm bn ondan korktugumdan degil annemin canı sıkıldı diye üzülüyorum
0 oy
tarafından
Bence iyi yapmışsın konuşsun ailen arkanda olduklarını bilsin eşin bilsin ki ayağını denk alsın 
(1,453 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ama şimdi annemlerin canıda sıkıldı onun için üzülüyorum
tarafından
Yapacak bişey yok canım elbet üzülürler ama sakladıkça da sen yıpranırsın boşver iyi olmuş eşin anlasın bazı şeyleri
(1,453 puan) tarafından
Aynn cnm burama getirdi artık
0 oy
tarafından
Normalde tartışmaları aileye söyleme taraftarı değilim. Ama seni zorlamış o sözleriyle. Boşver iyi olmuş. Bir daha babanın evine git diyemez. 
(1,453 puan) tarafından
Bn zaten kavga ettigimiz anlatmak için arayıp söylemedim beni zorladı üstüne basa basa bazı kelimeleri söyledi annemlere bn kavga sebebini bile söylemedim bn laflarını kaldıramıyorum dedim
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bence iyi yapmışsın, gözü korksun
(1,453 puan) tarafından
İşte bn ailem için üzülüyorum
0 oy
tarafından
İyi yaptın bence anlasin arkanda duruyorlar ayağını denk alsın söylediği sözler normal değil vicdan yapma 
(1,453 puan) tarafından
Annemler için üzülüyorum cnm canlarını sıktım diye
0 oy
tarafından
Bence iyi yaptın. Hani annenin babanın kalp gibi rahatsızlıkları yoksa.. onlarda hemen bosanmayacaklarını biliyolardır sana da demiş zaten neden her seferinde gelicem diyosun diye ama bu tepki kouulması gereken bi durum. Eşinde sana çıkısamaz neden annenlere dedin diye kendi suçlu zaten. Aklına esen herseyi söyleyemez öyle bi lüksü yok. Sen kızınca aynı seyi yapsan kötü ilan edilirsin 
(1,453 puan) tarafından
Aynn öyle cnm
0 oy
(852 puan) tarafından
Annen gile özledim de git kocana terk ediyorum de git. Ailene belli etme öyle olunca ise yarıyor. Bende yaradı baya
(1,453 puan) tarafından
Göndermiyor ki cnm uzakta annemgil
(852 puan) tarafından
Kötü olmuş Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Bence iyi yapmışsın ailenin arkanda olduğunu bilmesi iyi birşey her canı sıkıldığı zaman kapıyı gösteremez 
(1,453 puan) tarafından
Aynn öyle cnm sonra özür diliyor bn gitmeni istemiyorum sinirle söylüyoruö diyor
0 oy
(1,403 puan) tarafından
annenin ellerinden öperim. ne kadar guzel sahip çıkıyor benim annemde kocama ben sana verdim ister döv ister öldür demişti hala unutamıyorum 
tarafından
Yok artık
(1,453 puan) tarafından
Saol cnm annem degil beni dövmesi bana bagırmasına bile dayanamaz onla evlenirken ailemi dinlemedim seviyorum diye zorla evlendim oçeşimle annem buna ragmen arkamda
(1,403 puan) tarafından
yemin ederim. hem kaynanam da vardı. Allah tan eşim öyle Bi insan değil beni ailemden daha çok sever sahip çıkar.
0 oy
(8,196 puan) tarafından
Normalde ailelere bir şey söyleme taraftarı değilim ortada boşanma yoksa ama nedense senin olayına sevindim . Bir daha kocan laflarını secerek kullanır arkanda dağ gibi ailenin olduğunu gördü belki bu sayede haddini de bilir   ...
(1,453 puan) tarafından
Eşim şimdi daha bana kızıyo niye söylüyosun herseyi diye
0 oy
tarafından
Her sikintini aileye anlatmak yanlış hepsini huzursuz ederiz ama senin burada yaptığın bir yanlış yok son noktaya kadar beklemmissin kusura bakma ama esin adam değilmiş ne demek git ailenin evine bir kurulamadim senden ben olsam bende arardim çok iyi yapmissin anlamistir belki essek kocan bi daha öyle davranmaz
(1,453 puan) tarafından
İşlh cnm beni söyletmeye mecbur bıraktı bn sustukca yerimde oturdukca gururn yokmu lafı yiyip oturuyosun dedi işte hani sonuçta boşanmadık ama ailemin canı sıkıldı
tarafından
Na canım ailenin şimdiden bilmesi önemli ben ilk evliliğimde yaşadığım şiddeti aldatma olana kadar aileme söylemedim daha sonra durumları anlatinca babam neden bu kadar şeye maruz kaldın bana neden Anlatmadın kızım derdini sıkıntını diye daha çok üzüldü bastan anlatmak en güzeli
0 oy
(316 puan) tarafından
Ben şiddet yoksa aileye anlatmaya karşıyım..sen yarın bir gün barisirsin ailen cephe alır eşine..gidiceksn de ailene kafa dinleneye geldim gezmeye geldim diyip bahane uydurup yine gidebilirsin hersyei bilmelerine gerek yok .diğer turlu olay daha çok büyür.. büyümüşte..olan olmuş artık . yapacak bisiy yok
(316 puan) tarafından
Tamam diyebiliriz gidebilirsin de cnm.. bazen TV de görüyoruz anneme gittim falan diyolar..eşim diyo sende gidermisin diyorum.ev benim evim ne gidicen sen ananın evine yollarım..öyle dediğinde sende öyle söyle..kapı orda çok rahatsizsan ananın evine git de..burası benim evim.de..gideceksen de annemlere bisiy belli etmeden git ..eğer gitmeye kararliysan şuan da gitmen gerek .onun lafıyla hareket etme o zmaan..anlatmışsın zaten ailene...
(1,453 puan) tarafından
Dedim cnm swn git dedim burası bnim evim sen kim oluyosun babanın evine sahip çık diyor gerçekten gitmek için bitirmek için söyledim aileme babm yok hemen boşanılır mı demiş
(316 puan) tarafından
Net olacaksın..kesin konuşacaksın ..eğer bir kez daha ağzından git kelimesi çıkarsa yüzünü göremezsin nerede olduğumu bile bulamaSn diyeceksin..ayrıca birais benm evim ne demek .o evi ikiniz kurmaniz mi..eşyaları ikiniz secmediniz mi .sen annenin evindne geldiyse o da anasının evinden geldi.cok.sinir oluyyorum böyle adamlara..
(1,453 puan) tarafından
Aynn öyle cnm dedim eşyaların bile yarısı seninse yarısı bnimdi evinde tapusu senin degil kiracıyız çık sen git bn öderim kirasını dedim ama adama boş al eşyanı git diyor ama bu sefer ailemide aramam dedim kadın sıgınmaya giderim direk onlarla konuşup ikna ediyosun dedim
(316 puan) tarafından
Aynen ..ev kiraysa git dedi diye gitmek gerekmiyo....ev bizim tapu eşimin üstüne..ona rağmen git diyorum .. çocuklarım var ben mi gidicem birde..o da anasının evinden geldi oraya postalarim snei diyorum.oda der biri gidocekse kadın değil erkek olmalı diye ...erkek olan adam karısını dışarı göndermez. .kendisi sokakta yatar ama kadının öyle bir şansı  yok.
0 oy
(881 puan) tarafından
Ay resmen eşimi anlatmışsın aynıyız sonra kavgadan sonra da sınırı geçince bana bi sen katlanırsın dert ağacım sen olmasan kahrımı kim çekecek der tabi benim gibi salağı bidaha nerden bulsun seni öyle ıyi anlıyorum ki ailene söylemen ıyi olmuş bence ben çok sakladım o zamanlar beni çok eziyordu sonra ailem işin içine girince şiddette bitti ceneside ara sıra gene konuşur duymam eskisi kadar değil ya şükür diyorum benm de iki çocuğum var onlar için sabrediyorum ama devam ederse de bitirmeyi düşünüyorum 
(1,453 puan) tarafından
Aynn bnmkide öyle cnm bni bi sen çekersin iyi laflarım sana kötüsü bana der özür diler ama sinirliyken söyler söyler bnimde burama getirdi bnde gerçekten bitirmek için söyledim  annemde dedi zaten bidaha olursa kesinlikle bitirrim diye
(881 puan) tarafından
Amaan bizimki de can aslında neden böyle yapıyorlarsa başta veriyoruz firsati
(1,453 puan) tarafından
İşte idare ediyoruz evimiz çocuklarımız diyoruz ama azımıza ediyolar biz seslenmedikce
(881 puan) tarafından
Allah hakkımızda hayırlısını versin kuzum Rabbim büyük
(1,453 puan) tarafından
Amin cnm öyle
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bence iyi yapmışsın lafın sözün bir haddi hududu olur benim eşim bana öyle bir laf etse gelin beni alın demem koyarım kapının önüne  bak yol orda anacigindan çıktığın yerede yolun var diye o kadar kurtulmak istiyorsa kendi bırakıp gidebilir 
(1,453 puan) tarafından
Bunuda söyledim cnm sen kimsin bni benim evimden kovuyosun git baban sana ev tutsun ona sahip çık burası bnm evim diyor
(4,420 puan) tarafından
Kime göre neye gore hukuk bile ayrılma durumunda mevcut kurulu evi kadına veriyor ki hele bide çocuk varsa bunlar heybeden atıp tutuyor da işte biz sesimizi çıkarmadigimiz için kendilerini hep haklı sanıyorlar
(1,453 puan) tarafından
Aynn öyle cnm
0 oy
tarafından
O laflardan sonra ben olsam durmam ailemde arkamdaysa o çocuklar kavga içinde büyürse yarın aynılarını çevresinde yaparlar iyi düşün canım
(1,453 puan) tarafından
Annemler gelme dedi zaten konuşarak halletmeye çalışıyılar bidahakine kesin boşatırm dedi yoksa bn gerçekten boşanmak için demiştim
tarafından
Bu kötü lafları ailen değil sen işittin o yüzden seni tam olarak anlamazlar canım sen iyice düşün taşın kararını ver
0 oy
(849 puan) tarafından
Hiç üzülmeyin, iyi olmuş..kusura bakmasın kimse sinirliyse sinirli söylenecek şeyler var söylenmeyecek şeyler var..gururun yok babanın evine gitmiyorsun felan sinirliyken bile söylenecek şeyler değil..bilsin ki yalnız değilsiniz, arkanızda aileniz var..nasıl olsa gitmez diye ağzına geleni sayıp sonra da sinirinin arkasına ya da sizin yaptığınız ufak bir hatanın arkasına sığınmak olmaz..Allah herkese irade vermiş, akıl vermiş..tutacak ağzını, eşi de olsa, annesi babası da olsa herkes insan herkesin bir kalbi var onuru gururu var..aileniz üzülmüştür ama düşünün sizin çocuğunuz Allah korusun böyle şeyler yaşasa ve sizin haberiniz olmasa gerçekten ister misiniz?
(1,453 puan) tarafından
Bn ailemin üzülmesine dayanamıyırum yoksa bnim burama getirdi 4 senedir aynı laflar sinirle diyor özür diliyor ama çok agır konuşuyor bn de insanım
0 oy
(5,275 puan) tarafından
Bence iyi yaptin seni vercekten kaybedecegini anlasin kendine ceki duzen versin tartismak normaldir ama kimse hakareti kabul etmek zorunda deil 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Annen kaynanani aramakla iyi yapmış arkanda olduğunu göstermiş esinde beğenmiyorsa gitsin yoksa kapasın çenesini otursun
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Adam seni cepte görmüş tepene çıkmış annen arkanda durmuş höösst demiş ohhh iyi ki anlattın hiiç üzülme 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,179 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Miraeymen (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,362 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 615 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,939 cevap

329,227 kullanıcı

...