0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eltimle çok iyi anlaşırız normalde aramızdan su sizmaz o kadar yani benim oğlum bir yaşında eltiminde kız kardeşi doğum yaptı pek durumları yok benim de oğlumun küçük gelen kıyafeti coktu hepsini yıkadım posetledim sordum giydirir mi diye eltime oda giydirir dedi bende o zman bı gün ayarlanalim da götürelim dedim tamam dedi sürekli birşeyler bahane etti dünde eşim aradı annem gil nerede biliyor musun diye bende hayır dedim meğerse toplanıp oraya gitmişler bende bilmiyormuş gibi aradım eltimi ne yapıyorsun rüyamda seni gördüm falan diye ay canım ne olsun bizde kız kardeşime geldik kaynanam ve iki görümcemle dedi iyi yapmışsınız dedim kapattım sonra instagramdan komik videolar falan gonderiyo şundan şüpheleniyorum kızlar galiba benden laf alıp laf goturuyo kaynanam a kimseye güvenemiyorum artık tek dostum arkadasimdi şimdi kendimi kimsesiz gibi hissediyorum ailemde çok uzakta kos koca Antep de bı tane bile arkadaşım yok :(

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından
En son guvenecegin kişi elti olsun. Ağzına laf verme anında götürür :)
tarafından
Öyleymiş vallaha canım sahte laflarına kandım işte
tarafından
Arani bozma gene iyi ol ama sakın kaynana eş vs ilgili ağzına laf verme. Çünkü durmaz :)
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Biraz zeki olmak lazm.anlatsada seni zora sokmicak seyleri bilsin.hersryi anlatma.kimseye.kimsenin ekine seni zora sokacak koz verme.
tarafından
Canım zaten ben dik bı insanim bu yüzden kaynanam beni sevmez bende onu sevmiyorum zamanında çok kavga ettik
0 oy
tarafından
Kız eltiye güven olur mu küsme arayı bozma ama sakın güvenme 
tarafından
Öyle yapacam canım
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Kiz niye anlatıyonnnnn

Kuma gemisi yürümüş elti gemisi yurumemis derler
tarafından
Öyleymiş vallaah canım
0 oy
tarafından
Eltiye güven mi olur canım sana ders olsun anladın artık ondan dost olmaz sana 
tarafından
Olmazmış canım öğrendim artık
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Çüşşşş yaaa hepsi gidiyo sen niye gitmiyosun eltiyi geçtim,kaynanan fenaymış 
tarafından
Beni istemiyorlar demekki canım
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Tam dost edinecek insanı secmissin kendine canım tebrikler :) bence her konuştuğunuz konudan kaynananın haberi vardır 
tarafından
Canım zaten ben kadının arkasından konuşmadım yüzüne de söyledim ama demekki eltim bine bin katip anlatiyo
(1,369 puan) tarafından
İon bire on bin katiyodur :)) elti işte canım hangisi iyi olur Allah aşkına
0 oy
(916 puan) tarafından
Eltin seni resmen satmış soyliyim 
tarafından
Hemde ne satış
0 oy
tarafından

Sen yinede bi laf arasında söyle, bende gelmek istemiştim sen bi türlü müsait olmamıştın niye giderken bana söylemediniz beni istemeyen biri yada birileri falan mı var diye. Ya ben hiç duramam öyle sorarım. Senin içine kurt düşmüşken onlara da bi sıçratmak lazım. Ben üzülüyorsam kimse yastığa başını rahat koymasın :D Bide arkadaşlara katılıyorum yılandan olur eltiden dost olmaz kız. 

tarafından
Canım bende bı huy var direk ilişkiyi keserim bizim memleketten istediği bı iki birşey vardı tabi bedava geliyo tatlı geliyo onları getirmiycem misal
0 oy
(4,385 puan) tarafından
ruyamda seni gordum demissiniz ben oraya takildim.  yalandan bunu soylemek ve anlatmanin ne kadar günah olduğunu biliyo musunuz
tarafından
Gece zaten rüyamda onu görmüştüm hastaydı yalan mı soyledik sanki
0 oy
(374 puan) tarafından
Kız gel arkadaş olak 

Valla öyle canım kimseye guvenilmiyo benim ektim yok ama eşimin kuzeni vardı İlkin çok iyidi sonra bı baktım arkamdan etmediği laf Kalmamış simdi de çok uzağım valla ne giderim ne ararım arda sırada karşılaşırsak konuşurum sende mesafe koy biraz anlasın 
tarafından
Bitti canım artık
tarafından
Olur canım seninle arkadaş olurum zaten hiç arkadasim yok
(374 puan) tarafından
Valla bı sülale Antep'te bı samimiyet kurduğum kimse yok
tarafından
Antep'in neresinde oturuyorsun
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Eşek başından Aş Eltiden Arkadaş olmaz derler.  Boşuna da dememişler..:)

tarafından
Doğru demişler vallaha
0 oy
tarafından

Issız adaya bile düşsen eltiye güvenilmez dumanla yine laf taşır kız sen nasıl güvendin dost dedin :woot:

tarafından
Oda bana anlatıyordu canım sorunlarını sıkıntısını dost sandık yılan çıktı
tarafından
Valla çıkar bacım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 380 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde gulvlyv2021 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 419 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy