0 oy
2,017 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ailenizden biri. ( 1. Dereceden yakınınız ) size bunu getirse çocuğunuza giydir diye ( çocuğum bebek bu arada daha )tepkiniz ne olur o kişiyle bidaha görüşür musunuz

image

67 Cevaplar

0 oy
(9,616 puan) tarafından
Çöp poşetine koyar geri veririm 
-Reklam-
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Ben direk derim bu sırta sokulur mu ne hale gelmiş derim 
0 oy
(17,538 puan) tarafından
Kız keşke almasaydinnn oncedende vermiss mademmm....
0 oy
tarafından
Sen bunu aldın bizemi yazdın kaldırıp yüzüne carpmadında terbiyesiz utanır ya insan
(393 puan) tarafından
Gurbetteyim ben yoldan geçerken uğradılar yanıma sadece. Poşetleri ertesi gün açtım poşetin en altından çıktı buda.
tarafından
Canım benim kusura bakma sinirlendim birden bunu kendi çocuğuna layık görurmuymus acaba geri ver bunu çöpe atacaktınizda unuttunuz mu de
0 oy
tarafından
Bana zıt olan sevmediğim akrabam ise kisisel algılar keserim görüşmeyi ama sevdiğim biri ise  böyle yırtılmış eskimis şeyleri çocuğuma giydirmem ben der geri veririm.
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Acaba zamanında katlayıp kaldırdı daha acmadan sna mı getirdi ki hani zamanla kendini yemiştir belki
0 oy
(487 puan) tarafından
Şöyle bir şey var canım yanlış gormuyorsam bu deri mont galiba.eger direk katlı bir şekilde paketle getirdiyse hiç açmadan bilmiyor olabilir çünkü.mesela deri montlar durdukça böyle dökülme yapıyor örneğin ben kendime deri mont aldım sezonunda iki üç kere giydim ve yazın hamile kaldım doğum kilolarim gidene kadar vs dolapta taş gibi yeni duruyordu montum 1 2 ay önce bi giyeyim dedim ve boyun bölgesi o kadar dokulduki sağlam duruyor olmasına rağmen sürekli boynumu hatta içlerimi temizlemek zorunda kaldım eve gider gitmezde direk çöp.yani demem o ki belki oda başına gelmediyse bilmiyordur sağlam kaldırıp uzun süre ellememis olabilir günahını almayalım önce bi sorabilirsin kırmadan bunun böyle olduğunu bilerek mi getirmiş.
(393 puan) tarafından
Kendi doldurmuş seçmiş de getirmiş canım diğer poşetler de öyle 5 poşet var hepsi çöp dilenciye versen küfür eder bana
(487 puan) tarafından
O zaman kizmakta haklısın canım bazı insanlar tuhaf gerçekten
(393 puan) tarafından
:( nefret ediyorum bu hayattan rezil oldum kocama rezil ettiler beni soktukları duruma bak bi ton laf duydum

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 675 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 540 göst.
0 oy
7 cevap 603 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,195 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selenceylinn (1 puan) tarafından soruldu