0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (1,613 puan) tarafından
Kizlar iyi geceler hepinize bisi sorcam size bnde mi sıkıntı var anlamadım bugün kizlarimi parka götürdüm ikiside küçük zor oluyor orda bakmam biri 3 yasinda digeri 1.5 yasinda zor zaptesiyorum kadının biri dedi ay masallah ne guzel cocuklar8n var ikiside mavis falan övdü sonra bana dediki üçüncü karnında heralde He dedim karnımda dogurcam  yok dedim düşünmüyorsun dimi dedi yo düşünüyorum dedim yaw sanane dicen olmucak ne haddine senin gecen de bi tanıdık gördüm o masallah cocuklari buyutmussun sende iyi kilo almışsın dedi tovbe diyorum dert oldu millete kilom yaw sanane varki yiyorum dedim bende gülerek yada kız ark falan yorum yaziyolar instagrama resim atinca 3.yok dimi diye niye dert okdu bu kadar acaba ya

9 Cevaplar

0 oy
(5,197 puan) tarafından
Millet bi değişik benimde üç çocuğum var evet bende şişmanım haliyle doğum dan kilolar hep kaldı e yedimde ") geçen komşu yüzüme de demiyor da arkamdan şey diyor mus ay yine mi hamile ne tavşan gibi habire pirtlatiyo ula sana neeeeee sa na neeeee eeeeee diye kürekle ağzına vurasim geldi ") 
tarafından
Geçenlerde ablam duymuş msj atıyo kız ***** karı ne acelen var üçüncüyü yaptın diyo yaparken seni çağırmayı sormayı unutmuşum kusura bakma dedim tövbe tövbe ya o üç tane doğurdu kendine bişi demiyo
(789 puan) tarafından
Oda ablan yani normalde herseyine karışirmi
tarafından
Yok aramaz sormaz üvey ablam hamile oldumu duymus öyle yazmış yoksa asla aramaz hatır sormaz
(789 puan) tarafından
Normal de arayıp sormuyor bir zahmet özel günlerinde de aramasın
(5,197 puan) tarafından
Benim ailemden yana sıkıntım yok olursa sevinirler ama olmasın o ayrı konu tabi ")) ama bu dış kapının dış mandalları beni cinifrit ediyo ")
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
Ne kadar kendini bilmez ve kabalar sonuçta kadınız ve hiç Bi kadın kilo almşsn lafını duymak istemez bunu hepimiz biliriz hadi yaşı 50 falan olsa annelerimiz gibi umursamayacak birileri olsa dersin belki de çok kaba ve rahatsız edici bence.. Bnde yeni doğum yapmıştım sezaryen 5 gün falan olmuştu çocuk doktorunun kapısında  beklerken yenidoğan bekleyen leri alcz dediler bnde sıradayım kadının biri aa doğdumu sanki karnında Bi tane daha var gibi diyip gülmüştü eşimde yanımdaydı sinirden sonrasında ağlamıştım hep böyle kalacak göbek diye Allah a şükür geçti hala unutmam o kadını 
(1,613 puan) tarafından
Cok vat kendini bilmez canim gerçekten moralim bozuldu artık ben bisey sorsam neyse dicemm ama işte agzi olan konusuyo sadece sana da gerçekten çok kaba konuşmuş kadın  nildigin kul hakki biliyo musun
0 oy
(14,708 puan) tarafından
Nasıl bir insana kilolu demek iyi değilse zayıfsın demek de iyi değil ikisi de çok rahatsız edici
(1,613 puan) tarafından
Ya gerçekten öyle hani  senin ne haddine dicen olmuyor
(14,708 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(34,564 puan) tarafından

Hı hı de geç boş ver ağzı olan konuşuyor 

(1,613 puan) tarafından
Oyle canim agzi olan konuşuyor walla
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Ay geçen markete gittim kızımla kızımda 6 aya gircek 25 inde kadın bana ayy hamile misin çok tatlı görünüyorsun dedi göbeğimle bakıştık :D
(1,613 puan) tarafından
Ay Allahim her göbekli hamile olsaydı ohoo
0 oy
(740 puan) tarafından
bi ara bende çok kilo almıştım bana da çok diyolardı bende var ki yiyoyur sizde yok galiba diyodum laf sokuyodum susuyorlardı 3nvü mü diye sorana yok 5nci 2si ön0mde 2sini de yedim bu 5nci de sert bi şekilde laf soktun mu ama gülerek kimse demez bi daha sen yumuşak yüzlüsün ondan oluyo bunlar
(1,613 puan) tarafından
Walla iyi demişsin hani parkta o kadar 8nsanin içinde bozmayayim diyorum ama hakediyolar gerçekten
(740 puan) tarafından
hak edene hakkını vermelisin vermezsen eğer tepene çıkar bak normalde ben çok ılımlı sakin sabırlı bir insanım birgün kayınvalidemle çocuk davranışı konusunda anlaşamadık oğlumun adı alişan Alişan böyle yapacak istersen sen bitane daha doğur o öyle yapsın hem kocam kardeşsiz kalmasın dedim herkes güldü ama o anladı lafın nereye gittiğini bi daha tık demedi bu arada kayınvalidem boşandı başka adamlarla flört ediyo hiç sesini çıkaramadı :)
0 oy
tarafından
Bana da yapıyorlar hele ben kürt olduğum için burdaki yörükler çok tuhaf katılıyor bi daha doğurma diyorlar 3 çocuğum var 6 4 yaşlarında birde 9 aylık sanki onlara ne
(1,613 puan) tarafından
He sanki onlar bakıyor kahrını onlar çekiyor tovbe ya bosver canim sende isteyen istediği kadsr yapar kime ne
0 oy
(5,613 puan) tarafından
Sıcakkanlı bir milletiz ayağına hadsizleşiyorlar işte. Onlara neyse.
(1,613 puan) tarafından
Oyle canim ama bisey sormadan niye konusuyolar hic bilmiyom walla
0 oy
(589 puan) tarafından
Amaaan moral bozacak adam arıyo bazıları işte benm anlamadığm kadın kadına niye düşman hemcinsimz bunu söyleyen neden halden anlamaz bilirler ki kadınalrın hassas konusu kilo bile bile söylüyprlar yani tamamen kötü niyet.. Allah ıslah etsin
(1,613 puan) tarafından
Amin canim aynen bende bunu anlamiyom bana bunu diyen de kiloluydu bende orda bozsam iyi mi olcak sanki dediğin gibi bosvermek en iyisi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 264 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sdsdcey5 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 398 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 453 göst.

Kategoriler

1,514,324 soru

24,695,329 cevap

368,611 kullanıcı

...