0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar geçen hafta oğlum hem kusma hem ishal baya baya kötüydü lokma yese onu bile çıkardı hem alttan hem üstten doktora götürdüm tam mesai sonuydu serum yazdı sordum ne diye su takviyesi birde mide bulantısı için bişey daha varmış adını unuttum neyse çocuk doktoru acile geçti nöbete ona göster mutlaka dedi bitince neyse taktırdım çok şükr iyi geldi çocuk müşadede doluydu herkes aynı şikayetle gelmişti bizi yetişkinlern olduğu yere geçtik velhasıl şimdi eltimin oğlu öyleymiş bende kefir muz su mutlaka yedir dedi doktor bnde söyledim bana dediği şey serum böbreklere zararliymis vermedi doktor dedi öyle miii bilen var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(1,484 puan) tarafından
Bunu ilk defa buyan ben bizde de aynı sorun oldu hatta 1 hafta hastanede yattık ful serum tedavisi gördük çok şükür iyileşti yani zararlı olsa doktorlar ***** deil ya bebekleri riske atsınlar ne alaka
tarafından
Bende ilk kez duydum üstelik bütün çocuklar serumdaydi bir tanesi ikinciyi alıyordu sonrasında baya rahatladı çocukta oğlumda duyunca kendimi kötü hissettim
(1,484 puan) tarafından
Bence hiç takma bile bunu zararı olsa takılmaz zatn bazı doktorlar başından salmak için resmen söyleniyor
tarafından
Bende açıkladım zaten kendisine oda bir şaşırdı ben doktora sordm böyle böyle açıkladı diye sustu sonra bilmiyorum öyle dedi diyor
-Reklam-
0 oy
(12,084 puan) tarafından
Yok artık bizim yediğimiz serumu kimse yememiştri çok şükür bişeyş yok 
tarafından
Bizde baya baya yemişizdir gerek özel gerek devlet hastanelerinde kendimi baya kötü hissettim ya d
0 oy
(789 puan) tarafından
Ne alaka  bilende konuşuyor bilmeyende
tarafından
Valla ben ilk kez eltimden duydum içim kötü oldu oğlum yemeden neredeyse tam toparlanmadi
0 oy
(447 puan) tarafından
Zararlı olsaydı neden taksinlar
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Serum dediğiniz şey tuzlu su fazlası tabi ki zararlı olur ama bunu en iyi doktor bilir. İshal de su kaybı olduğu için hemde serumun içine katılan ilaçlar damardan gittiğinde daha hızlı etki ettiği için daha hızlı toparlanma sağlar ama bunu da doktor karar verir canım
0 oy
tarafından
Sallamış baya tuzlu su serum içinde başka bişey yok sıvı kaybediyorsun ishal de sıvı takviyesi olmazsa aşırı susuzluk dan insan şoka girer onun dediği aşırı sıvı alımın da böbrekler çok çalışır atmak için oda kolay kolay olmaz litre litre takılırsa anca öyle olur

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 283 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
22 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Aydagul (161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,476,776 soru

24,173,990 cevap

336,019 kullanıcı

...