0 oy
480 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,233 puan) tarafından
Cok oldu istediği cevabı alamayanlar ya kaçtı gizleyek yada sanki savastayız da 5. Cepheyi acmaya hazımıs gibi pusuda hakaretler küfürler ... Soru sormussum insanlar görüş belirtmiş hoşuna gidenide yazar gitmeyeni De ne bu nefret :) 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,484 puan) tarafından
Öyle ama kimide boş linç yapıyor kadın derdini anlatıyor lütfen linclemeyin yazmış Bi bakıyorum biri boş uyarı vermiş biri boş linç yapmış geldi sinir olma ben yaklaşık 2 haftadır üyeyim burası derdini anlatma yada bilgi alma platformu herkes herseyi yazar söyler ama kimisi işsiz gibi uyarı veriyor sizde genel konussmz tm herkes herseyi yazar eder ama boş linç boş uyarıda biraz yersizce
(9,233 puan) tarafından
Kız dur bekle lşncleri gec kadın sormus mesela hangi isim diye. Begenmedık dıyorux abowwww saldırı var siz ne anlarsınız da hakaretler vs
(1,484 puan) tarafından
Yok cnm bende onları kastetmiyorum ama boş linç yiyen var boş uyarı yapan var onlara çok sinir oluyorum
(9,233 puan) tarafından
Stres atma yeri :)
-Reklam-
+1 oy
(852 puan) tarafından
Yani üslup önemli yapılan yorumlarda kınamak suçlamak yargılamak aşağı çekmeye çalışmakta bir nevi saldırıdır 
(9,233 puan) tarafından
Evet ama ondan bahsetmedim ki
(852 puan) tarafından
Kednimce cevapladım kendime göre yani bu sekidl3 bahsettiğim tarzda yorum yapılırsa bana veya başkasına bnde tepki gosteriyorum
(9,233 puan) tarafından
Hakkındır
(852 puan) tarafından
Eyvallah :)
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Millet çatacak yer arıyor canım boş ver kim ne derse he de geç :)

(9,233 puan) tarafından
Kız bana bulasanı ben ıp adresınden buluyom:)
0 oy
(881 puan) tarafından

Insanlar değişik illa doğruyu değil soru soran hangi kafadaysa o şekilde cevap verilecek istiyorlar gaz verelim yada iyice dolduralim istiyorlar ya sormayın yada elestiriye olumsuz yoruma açık olun demi ama :D

(9,233 puan) tarafından
Bişeyi yapmak için destek arıyor aslında yapacaktı azdaha onaylansın istiyorlar
(881 puan) tarafından
Aynen aynen  :D
0 oy
tarafından
Linç tayfa var. Bazı kişilerin sadece bana özel linç yaptığını düşünürken zamanla herkese gereksiz linç yaptığının şahiti oldum 
(9,233 puan) tarafından
Denk gelmedım o faydaya ama onlar ı demiyorum mesel birine yorum yapıyorum begenmoyor yorumumu istediğiini demedim saldırıryı
0 oy
tarafından
Pohpohlanmak istiyorlar resmen dün biri kızım hasta çocuğumu hastaneye götürmedi eşim demiş bende dedim ki kendin götür neden eşlere muhtac yaşıyorsun dedim anam bana boş boş övünme diye neler dedi teallam yaa
(9,233 puan) tarafından
Ahah bak ben tek bakıyorum eşimi beklesem oooo neler yaşarım nrler  bazı kesim haklısın erkek egemenlıfı de yasıyot
tarafından
Kız neler dedi varya bi okusan hayır madem sen memnunsun o zaman şikayet etme kocanı bize
(9,233 puan) tarafından
Hahaha haklısın
0 oy
tarafından
He de geç doğruyu değil istediklerini duymak istiyorlar 
0 oy
tarafından

benzetmenize cok guldum:D

(9,233 puan) tarafından
Ama yalanmı

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,084 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
12 cevap 430 göst.
0 oy
6 cevap 323 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,877 soru

24,175,234 cevap

336,071 kullanıcı

...