0 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından
Kızlar düğünüme ne halalarm geldi ne amcalarm. Sadece 5 amcamdan 2 tanesi ve babaannem geldi. Şimdi halamın kızı evlenecek. Çağırıyormi gelin diye. Annemleri ayrı çağırıyor ben le eşimi ayrı. Kendi ne geldi ne takısını yolladı ne de hayırlı olsn dye aradı. Zaten kuzenlerm de çok afedersnz maaal gibiler kmse kmseyi ne arar ne sorar kmse beni hayrlı olsn dye aramadı şmdi sıra onlara gelnce benm aramamı gitmemi istyolar tabii ki gitmiycem aramam bile. Sadece anlatmak istedim çok sinrlym bu konıda

4 Cevaplar

0 oy
(1,484 puan) tarafından
Yerinde olsam düğüne gideri yer içer kurtlarimi döker sonrada gelirim 
(115 puan) tarafından
Canm ben işte izmir de yaşyoem düğün d. Bakır da valla biletler olmş kaç para değmiyor onlara
(7,827 puan) tarafından
Sjsjsj adam bu:D
(115 puan) tarafından
Burda olsa belki öyle yapardm
(1,484 puan) tarafından
O zaman bosver götünü yerden kaldırmaya bile değmez
-Reklam-
0 oy
(7,066 puan) tarafından
Bnde bu konuda netim cnm bana gelmeyene gitmem aramayani aramam. Dgunune gelmişse olsede gitmem hatta story atar dusardym geziyorum die laf sokarım ;)
(115 puan) tarafından
Değil mi ama insanın valla zoruna gidiyor ya tamam parayı falan geçtm. Ya insan arar ya. Yok ama kendilerine gelnce ayyy bi görsenz ben birinin geçen düğünne gttm babama demş kızın kimin düğününe gtmş bze gelmiyor babam da demiş o gittiği kişi kaç defa kızıma geldi düğününe geldi
(7,066 puan) tarafından
Oh etmiş baban  kız  boşver tabiki insanın zoruna gidyr ailenin taktiği takılar haram olsun nie onlar taktı seninkine takmadilar hadi bahane olsun oamdi e yollayadabilirdi amam çok çok şeyler oluyor hiç kendini uzme
(115 puan) tarafından
Valla canm bze km ne yapsa fazlasıyla karşılk vermye çalşyor da bu baba tarafı beni sinir edyor Alllahtan yakın değlz ya.
(7,066 puan) tarafından
Ahahahha  bnhic kimseyle pek görüşmüyorum çünkü nerde çokluk orda bkluk
(115 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bencede haklisin bende sinir oluyorum boyle seylere hadi belki durumun yoktu o an ama insan bi hayirli olsun diye arar ne bilim mesaj atar yanii 
(115 puan) tarafından
Aynen ya. Ya hiç kwndilerini görmüyolar hiç ya utanmıyolar ya
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Annenlerde gitmesin gelmeyene gidilmez 
(115 puan) tarafından
Onlar da gitmeyecek de babamı bi görseniz babam çok iyi niyetli hergün konuyu açıp üzüyor kendini. Ya dyor keşke insan olsalardı da gitseydk falan bde babam en büyükleri ne arıyorlar ne soruyorlar. Ya bana dyolar ki hiç aramıyoran halalarını amcalarını en son patladım bende. Dedim ki kim babamı ararsa bende onun babasını anasını ararm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 667 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
0 oy
32 cevap 1,400 göst.
21 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,624 soru

24,172,087 cevap

335,900 kullanıcı

...