0 oy
536 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bugn agsa yaparken 11 aylık bebeğim de yanımdaydı neden anlamadım ağdadan korktu bende hemen kaldrdim ama baktm kutusunu görünce bile ağlıyo neyse tamamen yok ettim. Sonrada banyoya gittim ben gelene kadar vazelini dökmüş sürmüş yerlere bide yemiş birazda. İki dk sonra kustu hep rahatladı. Şimdi de uyutmaya çalışıyorum uyurken uykunun arasında çığlık çığlığa ağlıyo susuyo beş dkndaha uyuyo sonra tekrar çığlık atarak ağlıyo. Sizce korktuğundna mı yoksa kremden mı oldu napmaliyim

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebeğinizi doktora götürdünüz mü merak ettim.
-Reklam-
0 oy
(8,174 puan) tarafından
Nasıl kustu?
(8,174 puan) tarafından
Fışkırarak kusmuşsa bu iyi değil. Onun için sordum
tarafından
Yani bı anda çıkardı işte :/
(8,174 puan) tarafından
Yani bilemedim doğrusu böyle de diyince. Gözlemle bakalım.
tarafından
Ksutuktan sonra yarm saat TV izledi çizgi film fln. İyiydi taa ki uyuyana kadar uyuynca cigirmaya basladi
(8,174 puan) tarafından
Belki izlediği bir şeyden etkilendi. Belki uyku saati geçti, uyuyamama sorunu yaşayıp uyumamak için direndi. Hepsi olabilir. Dikkat edin. İnşaAllah bir sıkıntı olmaz
0 oy
tarafından
Ayetel Kürsi oku korkmuş canım zehirlense bu saate kadar durmazdi
tarafından
Banada öyle geldi ya bı anda çığlık atarak ağlamaya basliyo
tarafından
Yanında dediğim gibi ayetler aç rahatlar çok iyi geliyor inan
(1,543 puan) tarafından
Zehirlenme hemen olmaz ama kana karışması saatler alır
(1,543 puan) tarafından
Kimyasal içtiğinde doktorlar kusturmuyorlar genellikle mideye inen şey geri gelip organlara zarar vermesin diye kusmasıda riskli olabilir
0 oy
(6,404 puan) tarafından
Kusunca keşke hastaneye goturseydin cnm .  Bnm kizkm 11aylik bizkide elektrik süpürgesi neden korkar belki bebeğimin bilimc altında kalmıştır 
tarafından
Kustu diye goturmedim.sonra keyifliydi sorun yoktu uyuturken cigirarak ağlamaya başladı
(6,404 puan) tarafından
Yanında yatır kokunu alsın kendini senin yanında güvende hiseder Rabb'im şifa versin inşallah
0 oy
tarafından
Korkutmak istemiyorum ama vazelin içeriği masum bir şey değil doktora götürün derim.
tarafından
Ne gibi lütfen açık söyleyin ona göre hareket edeyim eşim gececi şuan ona göre işten cagiracagim kolay kolay gondermezler
tarafından
İçeriğinde ham petrol var. Yediğinden emin misin peki? Korkmayın bir şey olmaz ama götürün tabi. Kusma olayı hep olur mu peki bugüne özel mi yoksa ?
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Eğer vazelin yediyse ve kustuysa hemen acile gitmelisin bence ihmale gelmez normalde kusan bş bebek miydi peki
tarafından
Hayır kusmazdi. Vazelinden snra kustu ama kustuktan snra keyfi yerindeydi bı saat takıldık oynadık ne zaman uykuya geçtik o zmn bagirdi
(3,158 puan) tarafından
Sen bence acil hattını bi ara sor en azından bilgilendirirler
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Kusması iyi yarım saat içerisinde kusarsa emilim gerçekleşmemiştir zaten böyle durumda bizde kustururuz hastanede korkmuştu büyük ihtimal sıvı alimiyla desteklemeye bak canım inşallah birsey olmaz
tarafından
Teşekkür ederim canım sağol. Evet banada korkmuş gibi geldi çünkü kustuktan snra keyfi yerindeydi bı saat oynadık ne zaman uykuya geçtik o zmn bağırmaya başladı korktu sanirim
(1,326 puan) tarafından
Korkmuştu ilk yarım saat içinde kustuysa endişe etmene gerek yok sadece çamaşır suyu vb madde içtiği zaman kusturmiyoruz onun dışında ne yer icerlerse yarım saat içinde kusturup sıvıyı dayıyoruz çocuklara rahat ol canım Allah'ın izniyle birşey olmaz
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Zehirlenmiş olabilir canım korkma ama acile gidin kremlerin içinde bir sürü kimyasal var 
0 oy
(33 puan) tarafından
Acile götür hemen yeğenim devit3 içmişti 1 yemek kaşığı kadar yoğun bakıma aldılar 24 saat
(1,644 puan) tarafından
Nasıl yogunbakima aldılar ya zaten yaşına gire veriyoruz damlayı biraz fazla işte nye aldilsr ki ne gbi bı sorun olyyoms
(33 puan) tarafından
Kalp ritminde sorun yaratiyormus ondan almislardi
(1,644 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm
0 oy
(8,049 puan) tarafından
Bana korkmuş gibi geldi 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,245 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 154 göst.
24 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
28 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde SryA211 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 571 göst.
20 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,530 soru

23,884,562 cevap

321,512 kullanıcı

...