0 oy
498 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (293 puan) tarafından
Kızlar biliyosunuz bebeğim spina bifida hastası ve hidrosefali bebeğinde hidrosefali hastası olan var mı her hafta baş çevresi kontrol ediliyo bugün sağlık ocağına ölçtürmeye gittiğimde ebe her hafta gelmene gerek yok evde kendinde ölçebilirsin dedi merak ettiğim ne kadar büyürse sıkıntı olur internette araştırdığımda bir haftafa 1 2 cm büyüme olursa normalmiş bilen varsa söyleyebilir mi?

6 Cevaplar

0 oy
(7,592 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm Rabb'im şifasını versn inşallah
(293 puan) tarafından
İnşallah canım cok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Rabbim şifa versin bilgim yok ama post yukarı çıksın bi bilen vardır belki canım
(293 puan) tarafından
Saol canım teşekkür ederim
0 oy
(717 puan) tarafından
Gecms olsun cnm ben ayda 1 cm buyurse  normal diye biliyorum şant fln takiyolar beyindeki sivi bosalsn diye
(293 puan) tarafından
Evet onu söylediler canım cuma günü götürdüğümde 33 cm idi bugün tekrar götürdüm 35 cm cıktı eğer cok büyük büyüme olmazsa 1 yıl içerisinde şant takılmıcakmış
(717 puan) tarafından
Insallah olmaz ya Allah buyuktur
(293 puan) tarafından
İnşallah canım günlerdir tek duam bu
0 oy
(795 puan) tarafından
Kurbanoldugum Rabbim korusun yavrunu bol bol acil sifalar versin sana bagislasin yavrunu benim yerime alnindan opermisin canim  ALLAH yardimciniz olsun kolaylik versin buyuyup kocamqn adam oldugunu gorursunuz insALLAH 
(293 puan) tarafından
Amin canım inşallah sağlığına kavuşur yavrum bi an önce
0 oy
(2 puan) tarafından
Merhaba nasılsınız benimde bebeğim vardı karnımdakyen hideroseafli olduğunu söylediler ve aldırmamı istediler neyse ben aldırmadım bekledim doğurdum biraz zordu kafası büyük olduğu için normal doğum yapmam imkansızdı çıkar çıkmaz ameliyat oldu şant taktılar 3ay dayanabildi bebeğimi kaybettim ve tekrar hamile kalmaktan korkuyorum istiyorum ama aynı şey olur diye korkuyorum size bunu sormak istiyorum hamile kalmadan önce yaşam tarzınız nasıldı ve bu hastalık neden oluyor sebebini arıştıryorum
(9,080 puan) tarafından
2022 nin postu.  mart 2024 de bosanma asamasindayi postu acmis en son arkadas.  ama bebegin icin uzuldum cnim basin sagolsun . her bebek ayni olacak diye birsey yok. kaldiki yasam tarziyla bence alakasi yok diye dusunuyorum .  tamamen bebegin gen dizilimi kalitsal durumu olusum sirasinsaki anormallikler . gergi arastirmadim hastaligi ama her bebek ayni olacak degil saglikla tekrar hamile kalir saglikli bir bebek nasip olur ins sanada
(2 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(94 puan) tarafından
Benimde bebeğim sipina bifida ve hidro şeftali hastası doğar doğmaz ameliyat oldu. Sırtındaki kesesi alındı ve kafasına şant takıldı. Zihinsel hiçbir sorunu yok ama belden altı tutmuyor. Yürüyemiyor tuvaletini hissetmiyor. Siz nerde yaşıyoraunuz 

Çok iyi bir beyin cerrahi bulmanız lazım. 

(2 puan) tarafından
Ankarada var iyi doktorlar biz keşke oraya gitseydik diyoruz
(94 puan) tarafından
Evet ankaradayım ben. Gerçekten çok iyi doktorlar ve cihazlar var...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
0 oy
7 cevap 209 göst.
+1 oy
3 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,471,649 soru

24,101,404 cevap

332,434 kullanıcı

...