0 oy
1,626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bugün size yaşadığım ve çok etkilendiğim bir olayı paylaşmak istiyorum. 1 yaşında bir kızım var Alt çenesi hafif önde diye kontrol etmek maksadıyla nazilli devlet hastanesine götürdük. Çocuğumun dili biraz dışında duruyor. Çocuk doktoru rabia hanıma çenesiyle alakalı sorunu söylediğimizde hiç yerinden bile kalkmadan muayene etmeden aynen şu cümleleri kullandı. Bebeğimin yaşıtlarından geride olduğunu normal görünmediğini apatik, semptomatik, otistik göründüğünü. Hiperaktivitesi olduğunu Bi sıkıntısı olduğunu dile getirdi. Beynimden vurulmuşa döndüm. İnanın ne tepki vereceğimi bilemedim nasıl yani dedim çocuk gelişiminden çocuk psikolojisinden randevu almam gerektiğini söyledi. Bir anne olarak bebeğimin herhangi bir anormal sorunu olduğunu düşünmüyorum. 1 yaş yapması gerekenlerin çoğunu yapıyor. Bi tek yürüyemedi henüz. Yani çocuğuma 2 dakika bakmadı bile ve bana anne olarak hiç bir soru dahi sormadı, bir tuhaflık seziyor musun diye. bu teşhisi nasıl koydu. Ve o kadar rahat ve lakayt bir tavrı vardı ki. Rabbim vermesin böyle bir sıkıntı ama olursa da böyle bir tavır sergilenmez.   elim ayağım hala titriyor. Neyse biz çocuk gelişim uzmanına gittik. Bebeğimin şuan normal olduğunu, böyle bir tanı için yaşın çok ama çok erken olduğunu  ama içimizin rahat etmesi için takip edileceğini söyledi. . İnanın kendime çok kızıyorum şuan soğukkanlı davranmayıp neden o dakika Rabia hanım bu teşhisi neye göre koydunuz. Muayene bile etmediniz yerinizden bile kalkmadınız diye soramayışım.bebeğim daha 1 yaşında neye istinaden semptomatik olduğunu iddia etti. Vicdanen kendimi çok kötü hissediyorum. Ve şikayet edebileceğim bir yer varsa etmek istiyorum. Bilmiyorum bu konu beni çok yaraladı. Siz olsanız ne yapardınız anneler. 

27 Cevaplar

0 oy
(3,066 puan) tarafından

İnanır mısın daha az önce aradım Google den Antep'te en iyi çocuk doktoru diye ..:(

Benim kızıma 9 aylık ama oturamıyor başını kaldıramıyor dik tutamiyor gevşek yani sayısız kez  devlet hastanelerine götürdük üniversite hastanesine özel hastaneye nörolojik bir sıkıntı olabilir dendi beyin emarı çektirdik ama hiç bir sıkıntı çıkmadı yani anlamiyorlar birbirlerine yonlendiriyorlar o kadar caresizizki ve kilo alımı da çok az çevrenin baskısını demiyorum bile 

İnşallah derdimize derman bir hekim buluruz

-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Allahindan bulsun nasil korkutmuş seni yaa
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Cimere yaz hemen hemen hemen
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben de şok olurdum galiba o anlık şokla odadan çıkardım. Kendime gelince bidaha girer konusurdum neye göre bu teşhisi koydunuz diye. Burda asarım keserim diye boş yapamıcam hiç 
0 oy
tarafından
Kızımın birşeyi yok soğuk algınlığı vardır kabızlık sorunu biraz vardı kkizima bağırsak sorunu var Erzurum'a aleiytla düzeltilir denildi öldüm öldüm o kadr tüp kan aldılar herşeyi yaptilar film faaln sonra sonuç temiz çıktı kızım sadece o damar yollariyla kan alamayan hemşireliği kolunu mat etmesiyle kaldı ben bile o an sustum ne diyeceğini bilemedim sadcee şükür griplikmis olay dedim
0 oy
(3,417 puan) tarafından

Bazı doktorlar öle canm Allah vicdan versin kalplerine 

Benim kızım da doğru aynı doktor baktı bir aylık oldu aynı doktir baktı iki aylık oldu goturdum aynı doktir bana bu down sendromlu dedi beynim duedu o an bende sizin gibi çok araştırdım vs cocuk normal çıktı 
0 oy
(444 puan) tarafından
Benim çok iyi tanıdığım bir doktor vardı çokta iyi bir doktordu. Bende çocuğumun neyi var lütfen söyle dediğimde. Neden şüpe edersek onu dile getiriyoruz saklamiyoruz bundan şundan şüphe ediyoruz deriz biz acımıyoruz hastalara bunları anlatırken. Bu sizin iyiliğiniz için öyle çıkar veya çıkmaz o süre zarfında siz o ilk şoku atlatip sonucu aldıktan sonra kabulenme evresi kolay olsun diye söylüyoruz demişti. İnşallah öyle de çıkmaz bizde istemeyiz öyle çıkmasını en az sizin kadar bizde merakla sonucu bekliyoruz demişti 
tarafından
2022 postu eski post

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzzzzzzumra (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,128 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 735 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaylmz (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,922 soru

24,161,658 cevap