+1 oy
2,194 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar . Ben 10 yıllık evliyim kaynanam geçen hafta bana çok önemli bir sırrını anlattı. Eşimede ben ölene kadar söyleme ölünce anlat dedi kendinin ilk evliliğinden olan çocukları kardeşleri vs herkes biliyormuş birtek eşim bilmiyormuş öğrendiğimden beri içim içimi yiyor eşime anlatsam annesiyle arası bozulur . Anlatırsam kaynanam zor durumda kalır siz olsanız ne yapardınız

55 Cevaplar

0 oy
(770 puan) tarafından
Söyleme demiş yaa sır yanii bilmem anlatabildik mi
-Reklam-
0 oy
(4,385 puan) tarafından
herkesin bilip onun bilmemesi de tuhaf
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Herkesin bildiğini eşin nasıl bilmiyo hiç mi konuşulmamış 
0 oy
(97 puan) tarafından
Bence sus onlar ana oğul olan sana olur sonra hem kadin güvenmiş demiş sana belkide seni deniyir yok öyle birşey belki sonra olaylar sende patlar demesi uzak dur
0 oy
(171 puan) tarafından
Bence kaynananı ikna et, o anlatsın kocana
0 oy
(623 puan) tarafından
Aynısı oldu aslinda babamın bir kardeşi daha varmış dedemden yine başka.biri digil yanlis anlaşılmasın ama babaannemle dedem doğunca babaannemin kardeşine vermişler direk nüfusa öyle geçirmişler babam hariç herkes biliyormuş resmen taki babaannem öldü herşey gün yüzüne çıktı meğer kuzenim dediği kişi kardesiymis benimde amcam.varmis bı tane daha ama kötü bı durum bu babaannem öleli 9 yıl oldu ve hala miras kavgası var çünkü evlatlık verilen amcam bende pay istiyorum diyor ve sırf bu yüzden mezar açtırdı yazık gerçekten kötü bir durum malesef dünya yalan dunya kaynananin mali varsa öldükten sonra sıkıntı çeker oda 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Sir saklamayi bilin biraz ya bence hic bilmiyormus gibi yap bu zmana kadar dememis bundan sonra niye diyecek ki dmeek kii oglu üzülür dite demiyor bise 
0 oy
(260 puan) tarafından
Sana neden anlatma geregi duymus onu anlamadim
0 oy
tarafından

Anlatma tabi ama bize anlat merak ettik burda :)

0 oy
tarafından
Kaynanan hamileyken bu esini almis .ve eşinin babasi ilk kocasi mi bu geldi aklima 
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Kız seni de kaynananıda tanımayız etmeyiz merak ettim valla , eşine söyleme bize söyle :)

0 oy
(12 puan) tarafından
Asla anlatmam ve bilenlerin yaninda dahi bu konuyu konusmam, bilmiyor gibi yasamaya devam ederim, kaynanam vefat ettikten sonra dahi eşim gelip bana sorsa da ben bilmiyordum derim, bu yalan sayilmaz cunku seri hukukda bazi durumlarda yalan soylemek caizdir, bu da kesinlikle boyle bir durum. Ancak tasiyamayacagim bir sey ise gidip kaynanama acik acik ben bunu tasiyamiyorum, ya sen anlat ya da ben anlatacagim diye acik acik soylerim. Kendine yuk edecegin bir durum yok ayrica, sana guvenmis anlatmis, zamanla yuku kalkar omuzlarindan insaallah. Eger cok hassas bir konuysa, anlatman durumunda cok daha kotu seylere sebep olabilecegini unutma..
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Herkesin bilip eşinin bilmediği eşin evlatlık mı. Ya da babası mı başka bunlar geldi aklıma bari.bize söyleseydin kız.
0 oy
tarafından
ne sırrı ki bu merak ettim.ama şöyle bisey var bu yaptigin anne oğul arasını bozacaksa anlatma hatta öldükten snra da anlatma.ama degilse eşini bi yoklarim biliyor mu dye.cok onemli bisey değilse soylerim.sonu hayirli olacaksa şöyle yoksa kalsin ne gerek var 
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Ozamn sen güvenilir değilsin 

Kadin sana sır vermiş 

Sırrın ne demek olduğunu biliyormusun
tarafından
Sen sırrını bana anlatma o zaman. Ne kadar kıt fikirli insanlarsınız. Kadın bana daha öncede bir sürü şey anlattı eşimi ve beni ilgilendirmediği için umursamayıp kimseye anlatmadım. Burda konu eşimide ilgilendiriyo ve 20 kişinin bildiği sır mı olur ayakta uyutuyolar . Siz olsanız ne yapardınız diye sordum sadece ne var bunda
(4,950 puan) tarafından
Aklı kıt olanlara soru sormayacaksın ozamn
Kendi aklinla yoluna devam edeceksin
tarafından
Birdahaki yorumlarıma kıt aklınla cevap vermezsen sevinirim. Çok bilmiş ukala
(4,950 puan) tarafından
Suanda konusma tarzinla kıt kim belli oldu
Bebelerle isim olmaz
Bidaha karsima çıkma

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 573 göst.