Öncelikle çok geçmiş olsun canım bizim de başımızdan geçti daha doğrusu eşim ve kızımın başından geçti biz ailecek eczaneden karışım yaptırdık o karışımı 3 gün boyunca uyguluyorsun ama banyo yapmıyorsun ondan sonra evde ne kadar elbise varsa giydikleri iç çamaşırına kadar siyah çöp poşetine koyacak 3-4 gün orada kalacak çünkü havasız kaldığı zaman o parazitler ölüyormuş daha sonra makineye atıp çıkarıp o şekilde de giyebilir ütü gerekmez içi rahat edecekse eğer ütü de yapabilir yalnız ben böyle bir şey yaptım evde kullandığım yatak örtüleri ne kadar yastık yüzlerine kadar hepsini aynı şekilde çok poşetinde koyup 3-4 gün boyunca muhafaza ettim daha sonra çıkarıp makineye attım makineden çıkardıktan sonra kuruttuktan sonra daha sonra tekrar çöp poşetine koyup 3-4 gün daha beklettim ve biz ailecek o karışımı kullandık sadece eşimle kızım da olmasına rağmen bize de geçip de geçip de daha sonra tekrar onlara geçmemesi için yani anlayacağın bizde olmamasına rağmen biz yine de kullandık çok şükür bize geçmeden atlattık eşimle kızımla aynı şekilde kızım bir haftada atlattı eşim ise bir ayda bir buçuk ayda atlattı