0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Arkadaşlar bı yardımcı olun size zahmet ya yeğenim kızı eşi **** olmuşlar uzun zamandır ialclar vs hicbirsey fayda etmemiş çocuk mahf olmuş kasininca ağlıyor gereken herşeyi yapıyorum falan dedi ama bileniniz varmı ekstra ne yapılabilir bacılar hayriniza bı yardım 

3 Cevaplar

+1 oy
(30,142 puan) tarafından

Doktora gitmişler mi hiç bilgim yok 

tarafından
Gitmişler işte hicbirsye fayda etmemjs
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sağlık ocağı krem ve losyon veriyo 
tarafından
Kullanmış fayda etmmemis işte
(22,057 puan) tarafından
:D knka pazarı gordum 4 gibi geldim eve ama bittim varya bide Allahtan yemeğim vardi dünden daha otryom hic kalkmadım D: sen naptin gittinmi
tarafından
Düzenli Kullansaydı fayda ederdi canım benim de kardeşim oldu çok şükür geçti

Edoş ben de gittim hem de iki kere bebek arabasının altını doldurdum Geldiğimde saat 5:00'ti bnde hala oturuyom valla
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun canım bizim de başımızdan geçti daha doğrusu eşim ve kızımın başından geçti biz ailecek eczaneden karışım yaptırdık o karışımı 3 gün boyunca uyguluyorsun ama banyo yapmıyorsun ondan sonra evde ne kadar elbise varsa giydikleri iç çamaşırına kadar siyah çöp poşetine koyacak 3-4 gün orada kalacak çünkü havasız kaldığı zaman o parazitler ölüyormuş daha sonra makineye atıp çıkarıp o şekilde de giyebilir ütü gerekmez içi rahat edecekse eğer ütü de yapabilir yalnız ben böyle bir şey yaptım evde kullandığım yatak örtüleri ne kadar yastık yüzlerine kadar hepsini aynı şekilde çok poşetinde koyup 3-4 gün boyunca muhafaza ettim daha sonra çıkarıp makineye attım makineden çıkardıktan sonra kuruttuktan sonra daha sonra tekrar çöp poşetine koyup 3-4 gün daha beklettim ve biz ailecek o karışımı kullandık sadece eşimle kızım da olmasına rağmen bize de geçip de geçip de daha sonra tekrar onlara geçmemesi için yani anlayacağın bizde olmamasına rağmen biz yine de kullandık çok şükür bize geçmeden atlattık eşimle kızımla aynı şekilde kızım bir haftada atlattı eşim ise bir ayda bir buçuk ayda atlattı
(1,467 puan) tarafından
Şunu da eklemek istiyorum o karışımı 3 gün uyguluyorsun 3 günden sonra banyo yapıyorsun eğer kaşıntın devam ediyorsa tekrardan o karışıma devam ediyorsun ama kaşıntısı devam etmezse ilacı bırakıyorsun
tarafından
Çok sağol kuzum şimdi attım yeğenime
(1,467 puan) tarafından
Rica ederim kuzum inşallah şifa bulurlar etrafımda kim yakınlarım olduysa aylarca çekmiş bu illetten ama biz çok şükür iki haftada atlattık kızım bir haftada eşim sabırsız olduğu için daha uzun sürdü onun ilacı günü tamamlamadan daha bir gün kullanır kullanmaz etki etmiyor diyip iki haftada 10 defa gitmiştir O yüzden onun o kadar sürdü tavsiyelerimi uygularsa en kısa sürede atlatacaktır büyük siyah çöp poşetini mutlaka uygulasınlar ütü olarak sadece iç giyimlerini ütülesinler tersten ve özellikle dikiş yerlerine daha çok buhar vursunlar
(1,467 puan) tarafından
Eşim biraz sabırlı olsa hemen atlatacaktı ama öyle olmadı onun vücudu kabuklanma yaptı gerći hepimizin öyle oldu ölü derileri döktük o yüzden onunki o kabuklanmalarla birlikte onların gećmesiyle birlikte 1 1 buçuk ayı buldu psikolojisi bozulmuştu kaşıntısı yoktu eve gelir gelmez direk başlardı kendini kaşımaya buda psikolojikti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.ce (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 760 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,038 soru

24,119,501 cevap

333,395 kullanıcı

...