0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından

Kızımın hep bu şekilde sonuçları çıkıyor ama normal deyip duruyorlar bunların neresi normal anlamıyorum sürekli bacaklarım ağrıyor diyor surekli hasta iştahı devamlı kapali söylüyorum büyümeye bağlı diyorlar.  Çocuk doktoru dışında hangi doktora gidebilirim bunlarla ilgilenen . Cok farklı çocuk doktorlarına gittim antibiyotik ateş düşürücü verip gönderiyorlar. 

image

N

image

image.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Plt cok yüksek. Pıhtı sorunu mu var ? Doktor ne diyor? Hemen sonuclari gostermelisin.
(57 puan) tarafından
Ne olduğunu bilmiyorum daha öncede plt yine 600 uzeri çıkmıştı ilgilenmedi bile sonuçları güzel dedi plt ye bir baktım ki kan kanseri vs olanlarda genelde yüksek çıkıyor Allah korusun.  Götürdüm özele plt yle ilişkili teste baktılar  normal çıktı bu neden yüksek çıkıyor olabilir
tarafından
Yok ya Allah korusun kanserle iliskilendirme hemen. Nette herkes kanser. Kiminde plt yuksek kiminde düşük cikiyor. Yuksek cikmasi kanin fazla pihtilasmasi demek. Yeteri kadar oksijen kalmiyor icinde. Yani kani katilasiyor. İyi bi doktora goturmelisin. Demir eksikligi anemi de yukseltir bu degeri. Kalbini bozma ama tedbirli davran. Baska bir doktora git.
(57 puan) tarafından
Allah razi olsun. B12 ve demiri çok düşüktü ilk onlara bağladım doktorlarin ilgisizliğinden sonra yani kendimi oyle teselliettim.  Simdi demiri normal güzel çıkmış ama plt yine çok yüksek.  Karaciğer enzimleride kötü çıkmış bugün sonuç göstermeye gideceğiz buda ilgisiz çıkarsa kizimi üniversite hastanesine götüreceğim Hayırlısıyla
(1,735 puan) tarafından
Kuzenimin Plt çok yüksek, kan sulandırıcı kullanıyor düzenli olarak. Anneminse çok düşük 40 larda falan.  Ona bişey yapamıyorlar.  Hemen aklınıza kanser vs. Getirmeyin ve internetten bişeu araştırmayın.  Dahiliyeye gidip hematoloji kaydı açtırmak istiyorum içim rahat etmiyor diyin, ordan yönlendirir sizi
tarafından
Kuzeninin plt kac ?
(1,735 puan) tarafından
Valla onu hiç sormadım.  Sadece bi kaç sorun oldu özellikle gebelikte, sebebi plt yüksekliği demişti
tarafından
Gebeyken ben de kullaniyordum ama dogumdan sonra yüksek olmasina rağmen gerek yok dendi. Ondan merak ettim.
(1,735 puan) tarafından
Hmm kuzenim ömür boyu kullanacakmış
tarafından
Rica etsem sorabilme durumun var mi ?
Plt degerinin kac olduğunu?
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Tecrübesi bilgisi olan yok mu !!!!!!
0 oy
tarafından
Doktor ast değeri için bişey dedimi ast karaciğer enzim bi tık fazlaa 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 201 göst.
12 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
4 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gmzgizem (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,712 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,856 soru

24,078,101 cevap

331,047 kullanıcı

...