0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,234 puan) tarafından
Nasıl omuzlarımda yük oldu artık nefret duyduklarım.canımı yakanların hepsinin bedel ödemesi gerektiğini düşünüyorım 20 sene ewwel olan seyin bile cezasını vermem lazım diye düşünüyorum oyle beynimi yoruyorki tedavi bile oldum senin karakterin bu diyor:) 

9 Cevaplar

0 oy
(8,006 puan) tarafından
Demeki canını çok yakmışlar 
(9,234 puan) tarafından
Hemde cok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kadar nefret sana zarar verir ama  hakkını helal etme senin yerine rabbim alır intikamını  erak etme 
0 oy
tarafından
Takma canm kendini hasta edersin . Eden allahından bulsun
(9,234 puan) tarafından
Ya aslında takmıyorım bakıyorum eşimde imkan var 10 sene önce canımı yakmjstı diye bende yakıyorum
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Dünler için yarınlarını karartma geçmişe dönemessin olan sana olur kuzum geçmiş gitmiş adı üstünde düşünüp kendini yıpratmanın anlamı yok 
0 oy
tarafından
Kendini yipratiyorsun değmeyen insanlar yüzünden erkende çöküp hastalık sahibi olursun oyalan başka şeylerle oturmalara git gezmeye git
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Kalbinin arkasına hacamat yaptır canım 
tarafından
Benimde unutamadigim ve öfkesini içimden atamadigim sıkıntılar var
(1,929 puan) tarafından
Canım hacamat yaptırmak çok iyi geliyor bende başladım sırttan kalbin arkasına gelen bölgeden yapılıyor işin ehli birini bulursan mutlaka dene. Bende başladım
tarafından
Peki bu sorunu ne diyerek dile getirmeliyim hacamat yapan kişiye canım hani ne diyeceğimi bilmiyorum açıkcasi
(1,929 puan) tarafından
Çok kinliyim affedemiyorum dedim ben. Eşime çok kinliyim.
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim .
0 oy
tarafından
Bağırsak sorunu yapar kin. Allah'a havale edip arkana yaslan. Kimsenin yanina kötülüğü kalmaz. Ya dunyada ya ahirette ya esinden dostundan cikar. 
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Düşün ben kin beslicek kadar bile değer vermiyorum artık çok rahatım Rabbime havale ettm ve görüyorum şükür yarabbim 
0 oy
(537 puan) tarafından
Sıkıntılı bir durum bence durduk yere bunları düşünmek. Tetikleyen bir durum olursa olabilir düşünebilir insan ama durduk yere ne gerek var belki de gereksiz bir özgüven gelmiştir onu yaparım bunu yaparım diye
(9,234 puan) tarafından
Demekki tetiklendide düşündüm...

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 646 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,939 soru

24,407,849 cevap

350,679 kullanıcı

...