0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Ev sahıbı esımı aramıs 2 ay sonra sozlesme bıtıyor kayınvalıdemler gelıcek cıkmanız lazım demıs, seneye mıhtemelen tayınımız var doguya, bız suan nasıl ev bıluruz bulsak 1 sene ıcınde nasıl taısnır yerlesırız naklıye parası yerlesmesı hem de alısık oldugumuz yer, kıraya zam az geldı ona %25 yaomak ıstemedı bılıyorum oyle uzgunum kı komsumu cok sevıyordum :( hem o hem masraflar 

10 Cevaplar

+1 oy
(14,147 puan) tarafından
Yaaaa Rabbim yardimcin olsun bizde ev bulamiyoruz hayirlisi olsun cnm.ins
tarafından
Kız ev de yok kı bız lokasyona alıstık komsularıma alıstım, 1 sene ıcın nereye tasınır yerlesııdm senede 2 kere nasıl tasınırım 2 yasında bebekle
-Reklam-
0 oy
(5,305 puan) tarafından
afiyet olsun canim 
tarafından
Tesekkur ederım
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Rabbım işinizi kolaylaştırsin canim zor gerçekten bu zamanda 
tarafından
Oyle cok uzuluyorum kı 4 senedır bırgun gec yatırmadık kırasını bak ne pandemı ne bayram, bırgun onu zor durjmda bırakmadık, ınsanlar ne kadar paracı olmus
0 oy
tarafından
Bize de %25 zaman yapıldı gözde olsu kira 1700 nakliyeye 3 km için 5 bin istediler biz vaz geçtik taşımaktan ama sizin ev satıldıysa mecbur Allah yardımcınız olsun doğuda da iyi bir yer görürsünüz inşallah. Üzülme gelip geçecek nasıl olsa bir şekilde
tarafından
Ev satılmadı kuzum kaynanam oturcak dıyo ev sahıbı aynı, bızı bu sebeple cıkartmak ıstıyo
0 oy
tarafından
Rabbim açar bir kapı merak etme canım 
tarafından
Zor canım zor 2 yasında bebekle 2 kere nasıl tasınırım ben
0 oy
(2,645 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ❤️
tarafından
Allah razı olsun ♥️
0 oy
(3,830 puan) tarafından
Bulayim sana Eskişehir den bi ev
tarafından
Uzak olmaz mı kırklarelınde calısıyo adam ahshshdh
(3,830 puan) tarafından
Cumartesi pazar gorusursunuz canim
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Ya valla şu ev sahipleride çok vicdansız Allah kimseyi ev sahipleriyle sınamasın 
tarafından
Babamın da kırada ofısı var 100 tl zam yapmıs, nıye yaoayım cok dıyo adam gunu gunune oduyor dıyo
(1,650 puan) tarafından
Olması gerekenden fazla yapan aldigi paranın hayrını gormesin
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 6 ayda 2 kez ev taşıdım her açıdan çok zor 
tarafından
Kıcuk cocugum var bakıcak kımsem de yok baksın da ev tasıyayım bırgunde coktum dusunmekten
(2,977 puan) tarafından
Benimki de küçük 20 aylık taşındığımız da biraz daha küçük du seni çok iyi anlıyorum
0 oy
(8,261 puan) tarafından
Annemlerin İstanbulda kiracısı var 950 alıyorlarmış anneme dedim bu zamana gore az değil mi diye annem de diyo düzenli ödüyorlar eve bakiyorlar fazlasinda gözümüz yok diyo kac senedir oturuyorlar ocakta 50 tl zam yapiyorlar sadece bazilari cok vicdansız 
tarafından
Aynen benım babamda 100 tl zam yapmıs alsancakta ofısıne suan 4-5 bın kıralar babamınkı 2bın nıye yaptın dıyorum duzenlı oduyo nıye zorlayayım dıyo
(8,261 puan) tarafından
Doğrusu da bu bence bu ekonomik krizi firsata çeviren çok oldu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 205 göst.
19 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minikkelebek4 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
+3 oy
5 cevap 350 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde veraaa (1,161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,003 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,147 cevap

336,575 kullanıcı