0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 3gun sonra 3aylik olacak hiç kilo almıyor bugün biberonla mama verdik 3 defa 80ml içti (öğleden aksama kadar) ben çok üzüldüm hem sütumun yetmediğine hem mamaya başlamak zorunda kaldığımıza. Bebeğimin emiyormuş ama öyle dolu dolu sütüm yokmuş demek. Yarın ebeyi arayıp söyleyeceğim. Kızlar mamayı günde ne kadar veriyorsunuz gece de vereyim mi kafam karmakarışık 

5 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Rezene iç süt artsın bol su iç 
-Reklam-
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Canım hiç üzülme bende öyle kendimi kahretmiştim ama tamamen insanların baskısı yüzünden öyle hissediyomuşum şimdi onu anladım. Şimdi gelir yok hoşaf iç, yok bulgur ye vırt zırt diyenler. Neler yedim neler içtim, pahalı pahalı süt arttırıcılar doluydu ev ama gel gelelim gram sütüm artmadı. Her kadının şakır şakır sütü gelecek diye bişeyi yok. O yüzden hiç üzülme çok şükür ki mamalar var. Bebeğinin karnı doyuyosa gerisi hiç mühim değil. Ben o dönem emziriyodum emzirdikten sonra 90 cc mama yapıyodum içtiği kadar içiyodu. 2, 5-3 saatte birdi yanlış hatırlamıyorsam 
tarafından
Aslında ilk bir buçuk ay iyi kilo aldı ama sonra işlerden dolayı bilmiyorum hiç kilo almadi çok zayıf çıktı üzülüyorum da memeyi arayıp duruyor emziriyorum da ama hiç doymamış belli ki mamada sağlıkli mi onu bile bilmiyorum Aptamil başladık
0 oy
tarafından
Bnmde sutum yetmiyo 3 ayligiz gunde 4 kez 75 bazen 90cc mama veriyorum
0 oy
tarafından
Benimde 1 ay boyunca hic grm almamisti  mamaya basladim suan 5 aylil canim 3 saatte 130 flan veriorum bazen 90 oluyo bak zaten doyunca biberonu atiyo mamada ver emzirde bende öyle yapiyorum mama daha agirlikli gdiorm gece emziriyorum mesela 2 3 kere mama veriorm gun icerisinde 
(14,147 puan) tarafından
Bizde 5 ayligiz meme mama gdyruz 2 25 saat anca duruyo mamada 120 iciyo damak kasimaya basladi hele surekki ac sanki acliktan aglyo
tarafından
Bizde öyleyiz canim 10 15 gun sonra tadimlara basliycam
(14,147 puan) tarafından
Buzede buayin sonunda baslarsin dedi
(14,147 puan) tarafından
5 aylik buzamana kdr cok sakindu damak kasimaya basladi aksam 9 a kdr mizir mizir valla
tarafından
Biz rahatiz o konuda çok şükür canim dogdugundan beri sakin bi bebiş karni doysun gazi ciksin uyku duzrnimiz maşallah güzel
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Canm mamanin Bi zararı yok neden kafana takiyorsunki tabiki anne sütü kadar faydalı deil ama Bi zararida yok yani zaten zararı olsa doktor ver demez tavsiye etmez bende 3 aydan sonra mama Verdim şuan 9 aylik çöl şükür sağlığı yerinde 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 76 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 477 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.