0 oy
727 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,045 puan) tarafından

Ya ben iki senedir evliyim benle eşim uyumluyuz ama bazı konularda çok zıt düşüyoruz çevremdekiler de genelde hep sabret evliliğin ilk beş yılı kiritik olur sonra daha iyi olur diyorlar sizce de öyle mi ilk 5 sene barajı geçtikten sonra iyi mi oluyor sizde nasıl oldu :)

23 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Temeli iyise 1. Senesinden itibaren iyi olur değilse siddin sene kötüyse kötü gider sonradan hic bise rayına oturmaz,cok şükür bizim temelimiz saglam kavgamız gürültümüz yok anlaşamadığımız konu yok 2 tane evladım var daha ne olsun  :) tartışma her evde mutlaka vardır ama bizim en uzun süreli küslüğümüz 5 dakika en uzun tartışmamız 10 dakika fazlasını yaşadığımı bilmem..6. Yıla giricez evlendigimiz günden beri böyledir,eger 3. Kişileri hayatına müdahil etmemeyi başarırsa bi insan,evliliği bana göre 4 4lük olur bende aynen o şekilde yapıyorum ne kimseyi hayatıma sokuyorum nede laf etmesine fırsat veriyorum herkes bizden uzak ve biz çok çok mutluyuz 
(3,045 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah daim etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burdan ilk yillar yaşadıklarımı yazsam kırmızı odaya Bölüm çıkar ama sabrettim sabretmek zorunda kaldım çok şükür güzel günler geldi 14.yilimdayim 
(3,045 puan) tarafından
Ya iyiye gitmesi ne güzel darısı başımıza

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 499 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde 21minnak21 (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,394 göst.
0 oy
15 cevap 1,423 göst.
10 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,068 soru

24,093,727 cevap

331,927 kullanıcı

...