0 oy
990 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ben öyle pek bişey istemiyorum sadece kendi evim olsun kaynanadan ayrilayim evimde eşimle cocuklarimla kafam sakin yaşiyayim. Mesela bir iş var onu kendi isteğime göre yapayım diyelim şuan yapmak istemiyorum bir saat sonra yapayım çünkü şuan kaynanayla yaşadığım için diken ustundeyim uzansam hemen bişey çıkarıyor hiç durmak istemiyor hep iş hep iş. Kendi evim olsa sabah uyanirim kahvaltı yaparız eşimle rahat rahat otururuz koltuğumuzda kahvemizi içeriz çocuklara oyun odası yaparım orda oynarlar sonra istediğim gibi istediğim saatte kalkar işimi yaparım hiç kimseye hesap vermeden sürekli hayal ediyorum kızlar şuan ayaklarımın altı sızlıyor o kadarki gün içinde durmuyorum Rabbim bana ve benim gibi evi olmayanlara hayirlisiyla nasip etsin inşallah amin :(

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim tez zamanda dileğini  gerçekleştirir inşallah.. benim de hayalim öyle ams hayırlısı diyorum:( 
-Reklam-
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hemen çıkarsın ayrı eve ♥️
0 oy
(1,134 puan) tarafından
İnşallah en kisa zamanda hayalin gerçek olur aminnnn
0 oy
(848 puan) tarafından
Aynı senin gibi kaynana evindeyim seni çok iyi anlıyorum Rabb'im ilk önce sana evini ayırmayı nasip etsin sonrada benim gibi olanlara en sonda bana. En kötüsü de kendi evim olduğu halde kendi evimde yaşayamamak koyuyor bana
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Canim rabbim önce ailenle sana sağlık sonra huzur versin umarım hayırlısıyla güzel günlerin olur 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 320 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 542 göst.
+2 oy
10 cevap 657 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,560 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,181 soru

24,165,625 cevap

335,582 kullanıcı

...