0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (339 puan) tarafından
Oğlum çok zor ya 40 tane tilki var kafasında aklıma gelmeyen şeyleri yapıyo dayanamıyorum artık oyunsa oyun etkinlikse etkinlik evimiz bahçeli sürekli bahçede herşey var noluyo böyle anlamıyorum ya sizinkiler nasıl

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oglanda aynı. Büyüdükçe sakin uslu olur dediler. Resmen kandırdılar beni :D 

Duvara tırmaniyor resmen. Hicbiseyden memnun olmuyor. Sürekli etkinlik istiyor.
(339 puan) tarafından
Sorma ya ağlamak üzereyim az önce balkondan bi çocuğun üzerine çişini yaptı afedersin nerden aklına geliyo bilemiyorum napsam olmuyo anlayışlı davranıyorum olmuyo bağırıyorum olmuyo
tarafından
Ahahah yok canım benimki o kadar değil. Sadece hareketli. Sen kız baya. :)
(339 puan) tarafından
Daha anlatsam neler çıkar temiz biriyim ilgiliyim de ama niye böyle yaa nerde hata yapıyorum ben:/
tarafından
YouTube filan izliyorsa ordan görüyordur.
Haftaya kuran kursuna yazdiracagim. Belki iyi gelir diye düşünüyorum
(339 puan) tarafından
Bizim buralarda varmı acaba bide orayı da karıştırmasın
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Aynı canım okul varken daha iyi oluyordu şimdi enerjisini atamıyor akşam üstü sitenin bahçesinde oynuyor o şekilde zapt etmeye çalışıyorum dışarı yemeğe gezmeye parka götürüyorum çok sık, bu şekilde baş etmeye çalışıyorum ev zaten mahvoluyor artık takmıyorum istediği gibi oynasın 2 hafta sonra da kardeşi olacak ozaman 2sne birden nasıl yeterim bilmiyorum 
(339 puan) tarafından
Küçüklern zararı olmuyo canım benim küçük 4 aylık hiç zararı yok yazık yavrum büyük olan heryere  yetişiyo
(585 puan) tarafından
Valla oğlanlar fena oluyor ya enerjileri çok yüksek bulunduğunuz yerde yaz okulu kurs falan varsa gönderin ben yüzmeye göndericem önümüzdeki hafta yoksa bunlarla baş etmek zor bir de okula gitti mi hiç benimki bu sene okula gidince birazda olsa ağırlaştı kreşşn faydası çok oluyor
(339 puan) tarafından
Yok hiçbiryere gitmedi bu yıl anasınıfına gider diye düşünüyorum o kurslar çok uzak otobüsle gitmek lazım 4 aylık bi bebeğim daha var götüremeyebilirim
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Neler yapıyor mesela benim oglum da 5 yasinda ama cok da yaramazlik yapmaz 3 bucuk yasinda oglum var o cok fena yalnız  suyla oynamayi cok seviyor peceteleri ıslatıyor daha neler neler ama abisi oyle değil 
(339 puan) tarafından
Mesela geçen perdelerimi yırttı
Mesela tuvalete peçete atıp tıkattı
Mesela bugün pencereden arkadaşının üzerine çişini yaptı
Mesela kışın soba varken yastıkları üzerine atardı oyuncaklarını üzerine atardı yanan sobanın
Daha aklıma gelmeyen şeyler var
(3,952 puan) tarafından
Ooo baya gözü kara bi çocuk.  Ben benimkine üzüldüğümu söylüyorum o zaman yapmaz dene canim belki yapmaz.
(339 puan) tarafından
İnan bazen ağlıyorum artık napayım ben diye suratıma bakmıyo babası git anneni üzdün özür dile diyo banane diyo ama o üzülse ben hep kıyamam sarılır öperim ama o umursamıyo
(3,952 puan) tarafından
Canim vicdan duysunu gelistirmeye çalış
(339 puan) tarafından
Nasıl mesela neler yapabilirim
0 oy
(12,967 puan) tarafından
Benim oğlum evrim geçirdi tanıyamıyorum artık 
(339 puan) tarafından
Bende öyle yaa
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Benim oglumda 5 yaş agzima ediyor cok bilmiş fena yaramaz cok konusuyor ben ne yapsam evde babasina anlatıyor cani saolsun tabi evladim kurban olurum ona 

Hala bana büyüyünce akıllanır diyorlar acaba büyümekten kast ettikleri yaş kaç :D
(339 puan) tarafından
Bizde öyle babası kapıdan girmeden annem işkence yaptı diyo neymiş telefon vermemişim tabi canları sağolsun ama böyle de gitmez bu düzelmezse laf taşır ona laf geliştiremiyorum noldu cevap veremedin demi diyo bazen sen git başka anne bulurum diyo sen neden telwvizyondaki gibi makyaj yapmıyosun diyo çok farklı bazen ağır konuşuyo zoruma gidiyo babasına sarılıp bana oh olsun diyo daha neler neler
(5,296 puan) tarafından
Biliyomusun bende yazcaktım vaz gectim yemin ederim aynı telefonum calıyor kulağını dayiyor dinliyor kimle konusuyon hoporleri ac sesini duyum diyor babasına baba annemin arkadsi aradi baba  eve su geldi adam geldi kargo getrdi herseyi soyluyor kocdan bir gizli saklım kalmadı  bazen dusunuyom buyuyuncedemi boyle olcak hani diyorlarya boyle adamlara analari alistirmis kuccukkene diye yalan yaw evlense karisina boyle yapsa bnm sucum ne bana da aynı karekter boyle galiba bazı cocuklari goruyom hic anne ne yapsa farkinda deiller ben esim yokken sigara iciyom esimden cok oglumdan sakliyorum kurban olduklarım canları saolsun
(339 puan) tarafından
Öyle valla kaynana gibiler kim geldi kim aradı o kim hep bi sorgu sual afedersin lavaboya gitsem nereye gidiyon ne yaptın kapıda bekliyo ya
(5,296 puan) tarafından
He bn ona küçük kaynana diyom insallah buyuyunce duzelirler Rabbim canlarinı sag etsin
(339 puan) tarafından
Amin inşallah canım RABBİM acılarını göstermesin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 255 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (755 puan) tarafından soruldu