0 oy
373 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (101 puan) tarafından

Robot süpürge göründüğü kadarı ile büyük rahatlık ama bir yandan endişelerim var. bir iki arkadaşımda var eşyalara çarpıyolar kafaları karışıp evde deli dana gibi geziyolar falan bunları yaşamayacağım bi süpürge almak istiyorum hangi süpürgeden en çok memnun kaldınız?

7 Cevaplar

0 oy
(1,103 puan) tarafından
Kiz deli danaya cok guldum allah seni guldursun hahaha :D 
(101 puan) tarafından
bende çok gülmüştüm görünce :)))
-Reklam-
0 oy
(15,388 puan) tarafından
Xiomi 1c kullanıyorum vacuum mop nednse sadece koltuklarmin ayaklarına çarpıyor  bence çocuklu anneler için çok büyük rahatlık 
(101 puan) tarafından
evet çok büyük rahatlık olucağı için almak istiyorum bende çok sağol yorumun için
0 oy
tarafından

Etrafa çarpmıyo haritası var benimkinin deli dana gbi dönmüyo anlıcağın canm :) benmki bu canm

image

(101 puan) tarafından
öneri için çok sağol bakıcam bunada
0 oy
tarafından

Xiaomi mop pro 2 kullanıyorum, çok memnunum. Çorap bir ara bizimki de bulmuştu :D

(101 puan) tarafından
:)))) öneri için teşekkürler
0 oy
(109 puan) tarafından

Ben yui c3ob vacum mob kullanıyorum tatlım tam bir fiyat performans ürünü öyle kafası falan hiç karışmıyor uygulaması da güzel haritalama da yapıyo hiç üzmedi beni

(101 puan) tarafından
Çekişi nasıl? Bir de eşyaların yeri değişince çarpma yapmıyor mu?
(109 puan) tarafından
Çarpma yapmıyo zaten sensörleri var çekişi de gayet iyi, her gün çalışıyo bende evim hep pırıl pırıl :)
(101 puan) tarafından
Ben buna bir bakayım o zaman mutlaka teşekkürlerr
0 oy
(2,593 puan) tarafından
roborock s5 max kullanıyorum evet kameralı değil benim sensörlü mobilyaya denk gelince geri dönüyor devam ediyor aynı markanın s6 olanı kameralı o daha iyi ama şuan kullandığımdan çok memnunum elim ayağım oldu resmen
(101 puan) tarafından
önerin için çok teşekkür ederim
0 oy
(75 puan) tarafından

Bende evimde yui kullanıyorum Türkiyede yeni bi marka biraz endişeli almıştım ama kesinlikle pişman olmadım sensörleri çok iyi çalışıor yüksekten düşmüor halılara falan çıkabilior temizliğide güzel

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 271 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde SL (1,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 558 göst.
26 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 172 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,117 soru

24,039,979 cevap

329,082 kullanıcı

...