0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendimi bildim bileli iç dudağımı isiriyorum yılardır, eskiden daha kötüydü ama şimdi de çok değişen bir şey yok Google'dan bakıyorum YouTube'dan doktor falan izliyorum, başka bir şeylerle meşgul olunması gerektiğini söylüyorlar. Hiç te değişen bir şey yok bişey düşünürken yada mutsuz olduğum zamanlarda daha çok sık yapıyorum 2017dede çene sorunu yaşadım tedavi gördüm 2 sene öncesine kadar ameliyata kadar gitti durumum hamile olduğumu öğrendim ameliyata gireceğim sırada. Sanırım dudak isirdikca zorladikca ceneme sorun yaptı ben bu alışkanlığı nasıl birakicam benim gibi olan varmı?

4 Cevaplar

0 oy
(16,414 puan) tarafından

Benim de var o huyum oğlum.uyumadigi zaman canın sıkılırsa ısırıyorum tuzlu bir şey yiyemiyorum çok kötü yanıyor beyaz beyaz kabarıyor ;)

tarafından
Kabarma falan olmuyorda kaniyorya kanatana kadar uğraşıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende sinirlendigimde olur genelde 
tarafından
Ben oturuyorum mesela bir anda kendimi dudağımı isirirken buluyorum ilerde kansere kadar gidiyomuş ben kendimi bildim bileli yapıyorum
0 oy
tarafından
Ben de kendimi bildim bileli yapıyorum. Çok denedim asla vazgeçemem. Kafayı başka yere vermekle olmuuyor o iş. Üni okudum liseden beri çalışıyorum yani kafamı o kadar çok başka şeylere verdim ki kendimi unuttum bazen ama yine de devamkee
tarafından
Bendede öyle ya dudak kanseri olunuyomuş ben kendimi bildim bileli yapıyorum kanayana kadar uğraşıyorumya sonradan pişman oluyorum.
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Bende de bir şeyi 7 kere elleme vardı yutkunma vardı san bir şey olacak mışda yapınca geçecek gibi kendi kendime bıraktım
tarafından
Çok değişik takıntılar alışkanlıklar yaa dudak kanseri olunuyomuş en çok ta ondan korkuyorum ben
(1,172 puan) tarafından
Yapmıcam de aklına gelsin yapma cnm
tarafından
Bu kaçıncı yapmicam diyişim :( :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi_kelebegi (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde selii (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,227 soru

24,426,984 cevap

352,116 kullanıcı

...