0 oy
541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,347 puan) tarafından
Kızlar annemlerin yan apartmanda oturan bir çocuk var. 30 yaşında. Çocukluk arkadaşım aynı zamanda yıllarca aynı yerde oturduk. Çocuk 15 yıl önce falan uyustrcuya bulaştı. İki yıldır çok kötü durumda mahallede herkesin evine giriyor bir şeyler çalıyor. Annemlerin eve kaç defa girmeye çalıştı alt kattaki kaç defa girdi... Gece sabaha kadar mahallede bağırarak dolaşır herkesin evini gözetler karısına bakar. Herkesle kavga eder satasir. Kafa yerinde değil. İki yıldır mahallede herkes zindan hayatı yaşıyor çünkü camdan birini görse laf atıyor kavga ediyor. Kaç kişi kafa göz dağıttı onu ama yok. En son geçen komşunun genç bir karısı var mahallede koşmuş kadının peşinden açmış cinsel organını göstermiş nasıl korktu kadın kac kişi şikayet ediyor ama hiçbir şey olduğu yok o olaydan sonra iki ay hapis yattı çıktı o kadar. Tedavi istemiyor. Herkesin başına bela oluyor bugün de bnm erkek kardeşime bulasmis önünden geçip markete giderken küfür etmiş kavga etmişler birbirlerine girmişler. Kafa yerinde değilmiş zaten birinden daha dayak yemiş üstü başı kan içindeymiş. Kardeşime çok üzüldüm aklım kaldı gidemiyorum da baya kavga etmişler polis falan gelmiş alacakmış ama alsa ne fayda akşama çıkar mileltin başına bela olmaya devam eder adalet sistemi neden böyle anlamıyorum neden böyle insanlar hala disarda:(

12 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Oylelet dışarda zaten 

Kadıni yakarak öldürüyor varile atıyor haksız tahrik indirimi alıyor 

Ama kadını dayaktan korumaya çalışan gencecik çocuk hapis yatıyor 

Adalet ..
tarafından
Öyle maalesef canım keşke olmasa ama öyle
(22,057 puan) tarafından
Naptin asko geçtimi kabizligi
tarafından
Valla dün yaptı kuzum iki üç kere kabız normal karışımı gene ikina sikila. İnşallah düzelir. Bence korkmuş kaka yapmaya gibi geliyor. Mesela akşamüstü iki kere normal yaptı gene kivrandi anne kaka diye diye yani kabizda değildi ama bilemedim yavrum ya
(22,057 puan) tarafından
Heh olsun azda olsa cikariyosa o onu rahatlatır sen kaka varmi falan diye surekli sorma da iyice tedirgin olmasin
tarafından
Aynen canım sormuyorum dün sağlık ocağında öyle dedi korktu mu birşeyden diye lavmandan olabilir dedim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çünkü bizim ülkemizde adaletin A'sı yok.

Her b.ku yapan fildir fildir dışarda ama suçu olmayanlar içerde.
tarafından
A sı olsa sükur edecez:((
tarafından
Dimi kuzu☹️
tarafından
Ahh ahhh rabbim görüyor herşeyi insallah burunlarindan fitil.fitil.gelir benim dayımda halen cikmadi 2 ay oldu be esmam:((
0 oy
tarafından

Adalet mi o da ne ancak suçsuz günahsız insanları içeri atsa :angry:

(1,347 puan) tarafından
Kesinlikle.. biz ufak bir olaya karışsak hemen içerik atarlar ama...
tarafından
Dün akşam haberlerde geçen şu şeyi yakan çocuk çıktı üniversite öğrencisi vardı ya ismini unuttum genç bir kız ona 25 yıl ceza vermişler eee adalet nerde ailesi feryat figan nasıl kendilerini yerden yere vuruyorlar
(1,347 puan) tarafından
Onları çıkarırlar ama diyorum ya biz ufak bir olaya karışsak hemen alırlar. Kuzenim genç çocuk üniversitede kavga etmiş mahkemelik olmuş yillarca davası sürdü içeri girecekti az kalsın düzgün de bir çocuk yani alt tarafı kavga etmiş Instagramda paylaşmış çocuğu utanç verici olay diye içeri atacaklardi. Biri bir şey çalsa marketten ordan burdan hemen içeri atarlar...
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Yaw doğurup doğurup atıyorlar sokağa yokmu bunun ailesi sahip çıkan yokmu götürüp hastaneye kilitkesinler ya tövbe tövbe masl kadına cinsel organını açıp göstermiş biride öldürse buna cinayet katil denilecek bu resmen taciz görmezden geliniyor anlamadığım neden bunlara rağmen alıp geri bırakıyorlar adan yine ayık değilken birine tecavüz etse nolucak o zmnda rapor alır aklı dengesi yerinde deil derler 
(1,347 puan) tarafından
Annesi öldü 5 yıl önce. Babası var ama babası da bir şey yapamıyor ölse kurtulsam diyor resmen. Polise yalvarıyor içeri alın diye almıyor. Tedaviye götürüyor iki haftaya kaçıyor zorla tutulmuyormus tedavide. Azılı katil gibi geziyor sokakta herkes kaçıyor ondan karşılaşmamak için ama o kimi görse bulaşıyor küfür ediyor insanların evine giriyor
0 oy
tarafından
Adalet sistemi diye bir şey yok canım. 
(1,347 puan) tarafından
Malesef yok bütün suçlular dışarda resmen
0 oy
(711 puan) tarafından
Ayy çok zor ya böyle kişinin varlığı bile insan evladını da oynamaya salamaz dışarıya 
(1,347 puan) tarafından
Küçük çocuğu bırak ben büyük kardeşlerime bile çıkmayın diyorum al ciksalqr hemen kavga çıkarmış :(
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bigün biri öldurcek o olcak ne demek kadin kovalamak ya
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bizim terazi biraz ters işliyor :) 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ne zor ...tedavi olsun en azindan ne demek kabul etmiyor ailesi yokmu sikayet edilain zorla alsinlar boyle insanlarin basi da belaya girecek sonunda 
(1,347 puan) tarafından
Ailesi kendi gidip yalvarıyor ya içeri alın ya tedaviye alin diye. Yapılmıyor işte almiyorlar alamayiz kendi tedaviyi istemesi lazım diyorlar işte böyle bir sistem var... Çocuk tedavi olmak istemiyor ki madde kullanmak istiyor
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Tam gebertmelik
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bence biri polise gitsin anlatsin durumu imza mi toplanir mahallece yoksa herkes ayri ayri sikayet ettirip onlarin yasayacaklari tedavi olacaklari yerler var oralara mi aldirtirlar bilemeyecem ee mahalledeki insanlarin hic mi çoluk cocugu yok ya ya cocuklara birsey yapsa 
(1,347 puan) tarafından
Herkes tek tek şikayet etti toplu şekilde dava bile açıldı. Ama yok asla hiçbir şekilde içeri almıyorlar. Sadece kadına cinsel organını gösterince o kadının davasını ciddiye aldılar onda da 2 ay yattı çıktı. Adalet sistemi bu kdr
0 oy
tarafından
Batsın bu Dünya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
+1 oy
0 cevap 52 göst.

Kategoriler