Kızlar annemlerin yan apartmanda oturan bir çocuk var. 30 yaşında. Çocukluk arkadaşım aynı zamanda yıllarca aynı yerde oturduk. Çocuk 15 yıl önce falan uyustrcuya bulaştı. İki yıldır çok kötü durumda mahallede herkesin evine giriyor bir şeyler çalıyor. Annemlerin eve kaç defa girmeye çalıştı alt kattaki kaç defa girdi... Gece sabaha kadar mahallede bağırarak dolaşır herkesin evini gözetler karısına bakar. Herkesle kavga eder satasir. Kafa yerinde değil. İki yıldır mahallede herkes zindan hayatı yaşıyor çünkü camdan birini görse laf atıyor kavga ediyor. Kaç kişi kafa göz dağıttı onu ama yok. En son geçen komşunun genç bir karısı var mahallede koşmuş kadının peşinden açmış cinsel organını göstermiş nasıl korktu kadın kac kişi şikayet ediyor ama hiçbir şey olduğu yok o olaydan sonra iki ay hapis yattı çıktı o kadar. Tedavi istemiyor. Herkesin başına bela oluyor bugün de bnm erkek kardeşime bulasmis önünden geçip markete giderken küfür etmiş kavga etmişler birbirlerine girmişler. Kafa yerinde değilmiş zaten birinden daha dayak yemiş üstü başı kan içindeymiş. Kardeşime çok üzüldüm aklım kaldı gidemiyorum da baya kavga etmişler polis falan gelmiş alacakmış ama alsa ne fayda akşama çıkar mileltin başına bela olmaya devam eder adalet sistemi neden böyle anlamıyorum neden böyle insanlar hala disarda:(