0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 6 buçuk aylık herhangi bir rahatsızlığı yok sadece 2 hafta önce öksürdü. Bugün kontrolde akciğer röntgeni istedi doktor hiç beğenmedim ağır bronşiti var gibi dedi ama şu an öksürüğü yok gayet sağlıklı. 1 ay sonra tekrar çekinecek. Bizim gibi çıkan var mı sonucu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm benm kızımda bronşit bizdede öksürük yok canm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Benimki de öyleydi sıfır öksürük le bronşit dedi biz ateşten anladık 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum. Hirlamasi var mi. 

Ben bronşit başlangıcı derdi doktor kızımda hemen vicks  surerdim arkasına birazda zeytinyağı iyi gelirdi. Ama sen bebekler için olanından surebikirsin güvenemezsen.  Ben kullanıyorum her zaman canm ama her bebek bir olmaz o yüzden bebek vicksi alıp zeyti yağıyla beraber sür sırtına iyi gelir 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
gece gecen kızım ishal kusma oldu iyileşti hemen peşine öksürük başladı doktor dedi şuan Bi salgın gibi kimden akciğer flimi istesem bronşit zatürre çıkıyor dedi yapmadı sürüp verdi 2 gündür azaldı sürekli bal karadut pekmezi verdim 
0 oy
(57 puan) tarafından
Bende bronşitim göğüs ağrısı disinda bir belirti yok ilac kullanmadığımız.daha ne belirstisi olacak ki öyle öksürük falan olmaz genelde çünkü dışarı atılacak kadar yumuşak bir balgam yok anca ilaçlarla sökülür.  Sökülmezse de ilerler zatürreye çevirir Allah korusun.  Geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Var canım varbenim kızım öyleydi yatiralim demişti eşim kabul etmedi ciğerlerine inmiş iyi görünmüyor  iltihap kapmış demişti ilaçlarla düzenli saati saatine verirsen biseycigi kalmaz inseallah
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Gecmus olsun Rabbim sifa versin kuzuya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 103 göst.
+1 oy
5 cevap 131 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,047 soru

24,067,131 cevap

330,441 kullanıcı

...