0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında krese gdiyor sabah 9 aksam 5 hfta sonu tatil. Eşim asker memleketten uzagiz doğu görevi yapıyoruz. Ben lise mezunuyum önceden markette çalışmısligim var. Eşim çalışmami istemiyor fakat oğlum da kreste ben evdeyim eşime yardımcı olmak istiyorum maddi açıdan. Ne iş yapabilirim evden bı fikri olan varmı?

3 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Geçen haberde bazı şehirlerde lc felan evde paketleme işi veriyomus
(6,048 puan) tarafından
O yalan haber. LCW asla evlere paket işi vermez.  Kendim çalıştım biliyorum büyük firmalara veriliyor sadece. Bende o firmalardan birinde calisiyordum. Ufak atolyelere bile verilmez
(917 puan) tarafından
Himm yalan haber demiş arkds baksana:(
-Reklam-
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Ben kendi işimi kuracsm cnm kadın kıyafeti dikip satacam sende öyle yapabilirsin 
(917 puan) tarafından
Yaa bnimde elimden geliyor fakat kime nerde saticam
0 oy
tarafından
Ben İstanbul'da paketleme işi alıyordum çok faydası oluyordu sonra kadın işi bıraktı bebeğim oldu falan yapmadım maske falan acayip para jazaniyordum ... Sonra kanevice havlu yaptım isimli mutfak havlusu falan 
(917 puan) tarafından
Nerden ulasilio bu tarz eve alınan işlere canım
tarafından
Balım genellikle dükkanlarda veriliyordu öyle internetten şu kadar para yatırın şu kadar fiyat diyenlere sakın inanma
tarafından
Hangi sehirdesin
(917 puan) tarafından
Van canim
tarafından
Hım bilmiyom balım ama araştırma yapabilirsin eve iş veren el beceri varsa yazma oyası yaptıranlar falan oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
14 cevap 584 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 547 göst.
0 oy
6 cevap 340 göst.

Kategoriler

1,465,676 soru