0 oy
1,758 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim uzun zamandır 6 ay gibi bir süredir evden işe saat 12-1 de gelip sabah 9 da gidiyor pazar günleri ise yorgun kaldığı için hep evde duruyoruz artık yüzyüze hiç konuşamıyoruz bu hislerimi bile o dün gece işteyken yazdım bu arada kendi işi tamamen daha fazla kazanmak için çalışıyor daha fazlasına ihtiyacımız yok ama o bu konuda kendini sürekli yetersiz görüyor ben Orta halli çalışma ve kaliteli yaşama derdindeyim ama o birazcık çok para kazanayım diye düşünüyor ama parayı harcayacak vaktimiz bile yok ki bu en kötüsü sanırım dün gece bu hislerimi yazdım o da bunları yazdı insan birkaç hafta sabreder ama aylardır böyle olması beni üzüyor sizce ne yapmalıyım ? Umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır

image

28 Cevaplar

0 oy
(8,774 puan) tarafından
Çocuğunuz kaç yaşında 
-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından
Benim herif de aynı bu kelimeleri kullanıyor ama kendi bildiğinden 1 metre ilere gitmiyor yazık bize yemin ederim
0 oy
(173 puan) tarafından
Eşim ile benim ilk zamanlarımız :D daha sonradan yine başladık diyor :D bende artık zaten bebeğime kendime daha fazla vakit ayırıyorum 
0 oy
(1,173 puan) tarafından
İki tarafta haklı cnm 
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama msj sanki manipülasyon yaratmak için yazılmış gibi hissettim yani umarım öyle değildir 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bizde de durumlar aynı az önce yine işe gitti onunda kendi işi bende istiyorum bi yürüyüş yapalım parkta oturup bi çay içelim en kötü alışverişe birlikte gidelim ama olmuyo bu aralar mecburen alttan alıyorum zaten işi başından aşkın dışarda bin türlü adamla ugrasıyo bi yandan da benim tribimle adamlarada yazık bizede 
0 oy
tarafından
Haklı Cnm hayat pahliliği yuvalarada etkisini gösteriyor maalesef  umarım düzelir
0 oy
tarafından
ikinizde haklısınız canım . Ama ne kadar ki,çoçuk küçük ,para biriktire bilir. Büyüdükden sonra biriktirmük imkansız gerçekten.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 603 göst.
0 oy
11 cevap 589 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbttnnmm (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 278 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,544 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mutluyum (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,325 soru

24,370,210 cevap

347,969 kullanıcı

...