Babalar gününu kutladinizmii ? Kutladiysaniz nasıl bir kutlama yaptiniz ya da yapacaksiniz
Ben kayin babamin ve babaminkini wp durumunda kutladim
Babama mesaj attim kayin babama da atacağım
Esimede mesaj attim henuz baba olmadigi icin hediye falan almadim
O da anneler gununde benimkini sade mesajla kutlamisti
Babam yurt dışında olduğu için görüntülü konuşup kutladım. Eşiminde ilk babalar günü hediye olarak arabasına benzin attım daha mutlu etti onu kayınbabamı kutlamadım
Eşime bnde msj atım ama görmedi daha baska kimseninkinide kutlamadim
Babamı ve eşimin babasını aradım kutladım. Eşim de çalışıyor akşam geldiğinde sofra kurmuş olucam yemekler hazirliycam pasta keseriz yeriz iceriz tamam
İkisine de küçük hediye aldık babalara eşime almadım sevmiyor çünku oğlumu hediye paketi yaptım verdim kucağına hediyen diye birde yanaklardan öptüm tamamdır
Valla hediye değilde pasta yaptırdım
Kayinbabam ayri konusmuyoruz
Babamla konusamiyorum
Eşimle dun tartiştik ama dun esim kizimla ugrasirken kizim ilk defa baba dedi kutlamis oldu kisacasi
Saka şaka bende ufak kutlama dusunuyorum biraz kararsizim. Evde mi disarda mi kutlasam diye disarda yapsam bebem 4 aylik durmassa diye nasil emziririm fln evde yapsam ev kalabalik kendi odamizda yapsam icim el vermez esimde ztn pek yanimda durmaz hemen ailesinin yanina gider simdi öylece kaldim hediye tovbeliyim asla ve asla almam ne kadar alsam ya begenmez ya kırar
Kutluyacaktim ne hediye alim diye sordum kutlama sen dedi senin baban miyim ben dedi kızım büyüyünce o kutlar dedi işime geldi benim de
1,493,730 soru
24,405,099 cevap
350,445 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın