0 oy
1,384 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından

Linclemeyin kizlar sorumu.

Şimdi bizim 3.5 yıldır ödediğimiz düğün borcu vardı (herşeyi esim karşıladı tüm masraflari))

Şubat ayında bitecek cok şükür arabamız yok evimizde yok ama ev veya araba kredisi çıkıyor borç bitince.

Sizce hangisi mantıklı bi yandan ev borcuna girmek iyi diyorum bi yandan araba yok oda zor oluyor :ermm:

47 Cevaplar

0 oy
(1,439 puan) tarafından
Ev bence evin borcu hafifletince her türlü alırsınız araba ama ev oyle degil suan evler almis basinj gidiyor 1 milyondan asagi ev yok resmen 
-Reklam-
0 oy
(14,723 puan) tarafından
Kesinlikle ev bence 
0 oy
(388 puan) tarafından
ev tabiki kira odemekten surekli tasinmaktansa ev almak daha iyi hem ev ustune katiyo arabalar o kadsr degl
0 oy
tarafından
Ev ev evvvvv. Evler inanılmaz arttı. Ahhh şimdiki aklım olsa önceden alırdım :( birkaç yıl önce ev beğenmiyorduk yok son kat , yok zemin kat , yok eski şimdi begenmedigimiz evler bile dünyanın parası alma imkanimiz da yok. Kesinlikle ev al asla pişman olmazsın. Seneye araba fiyatları düşecek deniyor. 
0 oy
(356 puan) tarafından
Kesinlikle EV 

Arabasız yaşanır ama evsiz yaşanmaz 

Hem araba devamlı yakar ev kendini öder

her ay kira ödeyecegine evini alir onun taksitini ödersin bence 
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Hayatta kalmak:) 

Şaka bir yana gerçekten ev daha önemli
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Tabii kii de ev almak en mantıklısı. Benim eşim babası ve amcalarıyla ortak calisiyo yani küçüklükten onların yanındaymış bizim düğünümz oldu masrafları ortak karşıladılar altınlarımı da iyi yaptılar sağolsunlar. Eşim dedi ki babamın arabası yok altınları ver ona bir araba alayım.. ben kabul etmedim araba alınsa şahsımıza ait olmayacaktı ortak kullanacaklardı ve bi müddet sonra satilacakti. Kısmet bu ya kayinbabamlarn binasında acil bi ev satılığa çıktı geçen sene 250 bine aldık evimi tapusu da benim üzerime.. bir tane altın kalmadı herşeyi verdim babamlarn düğünde taktıkları da dahil.. Şimdi ne kadar şükretsem az kira derdim yok ev benim istediğim gibi kullanıyorum istediğim masrafı yapıyorum ev almak şuan çok çok mantıklı bence :))

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 881 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 1,371 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 557 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,298 göst.