0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eltim eşinin yanında bile çok kapalı giyiniyor. Siz eşinizin yanında nasıl giyinmeyi tercih ediyorsunuz?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

16 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kız açık giyinsede sana söylemiyor utanıyor belki. Bence milletin özelini bu kadar dert etmeyin araştırmayın..
tarafından
Bugün herkes etrafındakilere takmış yok pijama giyiyor yok kapalı giyiyor salın milleti ya sizene banane kendinize bakın
tarafından
Ay gerçekten yaa. O pijamaciya da lafları soktum ama anlamadı :))). Ona hak veriyorum sandı ahahahah
-Reklam-
+2 oy
(570 puan) tarafından
Kiz napicaksin sen eltini ister acik giyer ister kapali neden buraya post acacak kadar onemiyosunki bosver eltinin ev halini
+2 oy
(9,610 puan) tarafından
Sende bunu dert mi ettin sanane nasıl giyiniyosa,onlar basbaşayken sen gözlerini üstünde mi birakiyosun nerden biliyosun hep kapalı giyindigini
0 oy
tarafından
Yerine göre canım 
(18 puan) tarafından
Anladım
0 oy
tarafından
İstediğim gibi 
0 oy
tarafından
Kız bu kaçıncı post başlığı düzelt de artık post açma djjdjd
(8,890 puan) tarafından
Kiz aklima ne geldi bizim komsular carsaf giyiyoz diye evdedemi giyiyorsunuz dediydi. Yengemde he yatarkende kirmizi carsaf giyiyoz dedi :)))) belkide hep kapali giyiniyor kadin esinin yanindada oyle giyiniyor sandi
tarafından
Sen çarşaf mi giyiyon canım. masallah sana. Ay olabilir hgfhjhgj
(8,890 puan) tarafından
Hamdolsun canim sagol :)
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Eşim yani bu ben açık saçık giyinirim evde biri gelirse veya namaz kılacağım zaman kapali giyinirim
0 oy
(54,188 puan) tarafından
☺️☺️ basbasayken açılıyodur o
tarafından
E ikbalim çocuk nasıl oldu dimi shsjjsj
(54,188 puan) tarafından
yani☺️☺️☺️
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Ben de kapalı giyiniyorum kimseyi ilgilendirmez bence eşim rahatsız olsa söyler. İkisi arasında olan bişey bu herkes açık giyinecek diye bi kural mı var
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Kim nasıl isterse öyle giyinsin ... herkesin kendi tercihi 
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Eşinin yanında ne halde olduğunu eğer sen bilmiyorsan kapalı biliyorsan bu bile güzel birşey o hanımın edebini gösterir...

0 oy
tarafından
Nerden biliyorsun kizz :))) ben kocamın yanında şort askılı :)) gelenin gidenin yanında kapali alt üst giyerim mutlaka
0 oy
tarafından
Ozeli  sana anlatmıyordur
0 oy
(447 puan) tarafından
İstediğim şekilde giyinirim kapalı giyinmesinin nedeni ne yaş baş örtülü falan mı yani
0 oy
tarafından
Onu nerden biliyorsun kız 
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Ee ne var bunda bende evde kapalı giyinirim alışkanlık olmuş başımda yazma olmadan birşey yapamıyorum evde geniş parça eteklerim var onları giyerim ben evde.askili.sort hayatta yiyemiyorum utanıyorum ya bide ne bilim görünmeyen varlilarin varlığını bildiğim için rahatsız oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Emirasafın annesi (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 424 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 223 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultan2234 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultan2234 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,309 cevap