0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar temmuz da asgarî ücrete zam gelecek diye haberler dolanıyor ortada bilgisi olan varmı yalan haber mi? Bide bı profesör 5.500 TL'yi geçecek demiş onuda haber yapmışlar.. Eşimin net maaşı 5000 ama bir halta yaramıyor ev gideri, çocukların ihtiyaçları, benzin, kira, fatura,kredi borçları sağ sola borçlar en son ne zaman dışarı çıkıp kendime bir şey aldığımı bile unuttum. Zam olsada çokta bir şey degitirmezde yine de bilgisi olan varmı zamla ilgili 

6 Cevaplar

+1 oy
(20,948 puan) tarafından

Haziranda oldu temmuz temmuz olacak Ağustos Ağustos olacak Eylül 2023'te görüşmek üzere:D

tarafından
Ne bilim valla aylar önce kayınvalidem temmuz ayında zam olcakmis dedi bize yalan haber diye takmadık kaç gündür bu haberi heryerde görüyorum bide 1 temmuz da açıklanacak diyorlar
tarafından
Kız sen geri mi gidiyon ahahahha
(20,948 puan) tarafından
Klavye azizliği bacım ☺️☺️
tarafından
Ahahah dedim dalga mı geciyon napiyon
(20,948 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız 5500 olsa ne olacak sanki. En az 6500 olması lazım bu şartlarda 
tarafından
100 lira 100 liradır yani hiç yoktan çokta faydası olmaz da 1 TL'ye bile ihtiyac var şimdi
tarafından
Aynen öyle canım. En azından belli başlı kredi ödemeleri kolaylaşır. Tamam kimisi gıdaya falan zam gelir diyo ama şu var ki her ay kiradir taksitli esyadir vs. Bunların belli bir ödemesi var ve zam geldi diye değişmez. En azından onları kolay öderiz. Bence zam gelmeli ve temel ihtiyaçlara da güzel bi düzenleme getirilmeli
tarafından
Hiç sorma bekoya borç var eşimde tofasla bi tane jipe çarptı 87 bin TL'yi geçirdiler bize :(( bide kağıt geldi 7 gün için ödeyin diye bıktım artık ya.
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım
tarafından
Sağol gülüm teşekkür ederim..
0 oy
(2,609 puan) tarafından
İnşallah olmaz vallahi olursa şimdi 4 katı olan şeyler 10 katı olacak 150-200 liraya çay alırız artık 
tarafından
Bir yanım olsun diyor bir yanım oluyorda noluyor diyor amcamlar Almanya'da yaşıyor kendi paralarını kazanıp Türkiye'de çatır çatır yiyorlar ben kendi ülkemde ekmeği zor yiyorum.
0 oy
(5,244 puan) tarafından
Olsa ne önce zamlara dur denilmesi lazım zamlara dur denilmedigi sürece 10 bin olsa da bi faydası yok 
tarafından
Haklısın canım evime domates biberden başka birşey alamıyorum artık canım o kadar çok şey istiyorki çekinip eşime diyemiyorum bile o benim için herşeyi yapar sağdan soldan buluşturur bulur yinede alır ama o kadar borcumuz varken hiç bunları diyemiyorum
(5,244 puan) tarafından
Aynen canım En dandik şey bile çok pahalı insanlar et yemeyi bırak tavuk bile yiyemiyor artık Allah yardımcımız olsun
tarafından
En son ne zaman tavuk yediğimi bile hatırlamıyorum bir ay oldu hâlâ pazar alışverişi yapamadım içim dişim makarna bide buzlukta ne varsa onlardan yapa yapa yapacak yemek kalmadı Allah'tan eşim işten yiyipte geliyor çok yemek derdim olmuyor ben yine makarna falanla idare ediyorum şimdilik
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Zam yaparlar maşa geri yediğimiz içtiğimize zam yaparlar cnm değişen bir şey olmaz
tarafından
Çok haklısın canım en azından cebimde 50-100 TL olsa iyi olur bazen eşim parasız marasiz gidiyor işe güce koca adam, evden adım attın mı para artık dışarı çıkılacak gibide değil
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Maaşa zam geldiği gibi aldığım şeylere de zam geliyor aynı tas aynı hamam
tarafından
Demi demi durum böyle maalesef, zam olsa bir dert olmasa bir dert

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 326 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
20 Haziran 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadinca_5914141 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
5 cevap 555 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asenat_m Hersey (821 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,560 soru

24,698,334 cevap

368,773 kullanıcı

...