0 oy
1,523 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,672 puan) tarafından
Bayanlar oğlum doğduğundan beri sürekli ona kıyafet alırım 1yasina basınca doğum gününu kutladık baya masraflı oldu sonra stüdyo çekimi ayarladık onun fotolarını cikardim bisiklet aldık aklıma gelmeyen birçok şey yaptık ve baya para harcadımi düşünüyorum eltimde benim gibi ama o yapmıyor ben çok yapiyrm acaba ben mi abartiyrm sizde oylemisiniz yoksa ben mi biraz abarttım(◍•ᴗ•◍)❤ cevaplarınız için tşkler ❤ 

53 Cevaplar

0 oy
tarafından
her anne durumu olsada olmasada evladı için her şeyin en güzelini yapmak ister  benim durumum yok çocuklarım doğdu doğalı başkalarının kiayeftiyle büyüdü ve bende aynı şekilde büyüdüm elime az da olsa geçince onlara harcıyorum ama abartmadan sadece önemli ihyiycarini alıyorum bunada şükür hayırlı evlat olsunlar yeter 
(2,672 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
-Reklam-
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Kaç kere kart patlattım geri ödeyene kadar cnım çıktı:) helali hoş olsun oğluma bşr kere geliyoruz dünyaya kimse mezara götürmeyecek
(2,672 puan) tarafından
Aynen canım bizimde öyle oldu malesef ama dediğin gibi hoş olsun içimiz rahat olsun
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Dünyaya gelmek onlar mi istedi biz getirdik getirdiğimiz gibi herşeyi de yapmalıyız diye dusunuyorum imkanlar yettiğince 
(2,672 puan) tarafından
Aynen imkanlar yettiğince inşallah yaparız
0 oy
(4,550 puan) tarafından
Ben kiyafetlerine çok para harcadim daha doğrusu çok çok fazla almışım  kız bebeği olduğu için elbiseler zaafim dolabini çeksem bunlar 10 çocuğa yeter dersiniz işte ilk çocuk olunca ayar kaçabiliyor. InşaAllah bi kızım daha olur da tekrar giydirmek nasip olur kendimi böyle teselli ediyorum hahaahhahahh
(2,672 puan) tarafından
Valla bende kuculenlero kaldırdım çünkü gerçekten çok güzel takımlar var tertemiz bide az kullanmışım inşallah ikinci çocuğuma diye dusunuyrm bakalim:-)
(4,550 puan) tarafından
InşaAllah tekrar giydirmek nasip olur bizimki hep pembeli çiçekli hiç unisex almadim ondan tekrar kızım olur inşaAllah diyorum ahhaha
(2,672 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Normal şeyler yazdığın canım durumu olan herkes dediklerini yapıyor zaten
(485 puan) tarafından
Yoo yapmıyor. Durumum var ama hiçbirini yapmadım. Normal değil, gereksiz. Çocuğa faydası yok, çoğu çocuk için de yapılmıyor zaten. Kişisel tatmin...
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Çocuğuma her şeyi alırım hiçbir şeyden eksik kalmasın ama kararında simartacak kadar değil ve para saçma yani uygun yollu bakarım her şeyi de vardır çok şükür. Gereksiz almam mesela ayakkabı pek giymiyor o yüzden ayakkabıyı pek almam lazım şeyleri alırım 
(2,672 puan) tarafından
En iyisi aslinda
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Ben de kızıma kıyafet ayakkabı oyuncak falan alırım fakat boşa masraf yapmam. Benim gözümde doğum günü ve dış çekim boşa masraf onlara harcayacağım parayı kızıma harcarım daha iyi
(2,672 puan) tarafından
Hı anladm canim
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bizim bir teyzemiz derdi çocuğun yediği helal giydiği haram diye cok cabuk büyüyorlar tabiki hepimiz gücümüz yettiği kadar alıyoruz ama tutupta ek gidaya geçtik diye buharlı pişirici slmadım mesela yada gerwksiz gördüklerimi almadım diyebilirim bazen gercekten abartıyoruz çünkü ALLAH daha çok versin benimde bir tane ve bir ikinci sansım yok rabbim yavruma sağlık versinde gereksizlere vereceğim parayla kizımın grleceği için bir şeyler yapmayı tercih ediyorum 
(2,672 puan) tarafından
Malesef canım abartiyrz
0 oy
tarafından
Studyo cekimi fazla olmus sadece
(2,672 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Ben önüme ne geldiyse ne beğendiysem aldım valla hiçte gözüme çok gelmiyor :) 
(2,672 puan) tarafından
Hı anladm canim benim:-)(◍•ᴗ•◍)❤
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Bütçe yettiğince hepsini yaptırdım ikinci bebeğime hamileyim Yine yaptiricam Canları sağolsun onlar için varız ❤️ 
(2,672 puan) tarafından
Aynen çanları sağolsun (◍•ᴗ•◍)❤
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Stüdyo çekimi hariç hepsini bizde yaptık canım herşey onlar için sonuçta 
(2,672 puan) tarafından
Evet ama yapmaya da var inan çevremde çok var ve eltimin durumu daha iyi ama hicbirsey yapmadi
(1,604 puan) tarafından
Aman boşver benimkilerde kıskanıyor evladın için sonuçta herşey
0 oy
(632 puan) tarafından
Bunlar zaten gunluk seyler normal seyler canim daha nerelere veriyoruz bir tane cocugum var zaten olan para ona gidiyor gitsin de napalim
(2,672 puan) tarafından
Evet canım haklısın ama yapmaya da çok çevremde çok goruyrm en yakınım eltim yapmıyor
(632 puan) tarafından
O eltinin cocugu o kendi cocugu icin en iyisini bilir sen de kendi cocugun icin sirf elti cekistirmek icin yaomissin sanirim yorumu :)

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 607 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
45 cevap 939 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler