0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Önce yaptığına laf ederler sonra ozenirler kural böyle.. ‍♀️

5 Cevaplar

0 oy
(7,583 puan) tarafından

Afiyet olsun kız laf göndermeli anlık :P

tarafından
Ee kahve paylaşılır da söz yazilmazmi :))
-Reklam-
0 oy
(23,164 puan) tarafından
Vooooo süper afiyet olsun bende kocamı bekliyorum kahvem bitti getircek neskafeye talimmmm :D
tarafından
Nescafe kışın çok içerim ama türk kahvesi vazgeçilmezim hamileyken günde 3 tane içtiğimi hatırlıyorum :)))
(23,164 puan) tarafından
Aynen Türk kahvesi benimde vazgeçilmezim
0 oy
tarafından

Offf bende istiyorum yaaa si oğlanı uyutup yapcam :D ama söz güzelmiş.:)

tarafından
Aynı bacım benimkide aynı bulaşık yıkıyorum yapışıyor bacağıma bi saat ağlıyor.  Bi bak oynuyor oynarken başlıyor ağlamaya. Bugün hazır sinirimden firdevsime bağırdım dedim duymuyor musun sesi gel al şu kardeşini o da nasıl kuzum benim ya hemen geldi aldı gitti:)))) bacım dursa kuzum bakacak ta ağla ağla akşama kadar. Dediğin gibi ateşi de arada çıkıp çıkıp iniyor
(4,420 puan) tarafından
Ya kıyamam balim ya kızma annesi oda daha çocuk biliyom insanin elinde olan bir şey değil ama ne biliyim tabağa çanağa bardağa bağır "))
tarafından
:)))) ha aha aynen zaten soyleniyorum  bütün mahalle dinliyor beni zorla:))))
(4,420 puan) tarafından
Gsjsbshhs ulan bütün mahalle işiniz gücünüz yok  benimi dinliyonuz diye bide onara çat hskshsjshsjsjsksjshs  ")) günüm geldi sınır küpüyüm bende bu ara
tarafından
:))) Kız bende günüm geldi de geçti zaten. 15inde olmam lazım daha olmadım.  Patlayacak bomba gibiyim:)))
0 oy
(848 puan) tarafından

Afiyet olsun :)

tarafından
Sağol canım
0 oy
(4,420 puan) tarafından

image

zayıflama çayı =(  kahvende pek gozel olmuş köpüklü köpüklü ")
tarafından
Afiyet olsun canım. Bende bugün başlıyorum yarın bırakıyorum en son açlık grevine başlıyacam :)  evet kahvem güzel oluyor herkes çok beğenir ama bukadar köpüklü olmanın sebebi şekersiz olmasından şekerli yaptığım kahveler kopuksuz oluyor hep :))
(4,420 puan) tarafından
Aynen şekerli kahve kopurmuyo ") benimde 1 hafta olacak başladım altın yoğurt yapıyorum ve evde şopar yapıyor squat ve mekik 900 gr vermişim ") aferim bana "))
tarafından
Tebrikler darısı başıma :))
(4,420 puan) tarafından
Teşekkür ederim hadi inşallah "))

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 169 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,251 göst.
17 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
+4 oy
3 cevap 191 göst.
0 oy
5 cevap 316 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,913 soru

24,050,904 cevap

329,665 kullanıcı

...