0 oy
307 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (898 puan) tarafından
İkinci hamilelik ama ilkinde bebem hiç hareket etmezdi çok hareketsiz bir bebekti ama şimdiki çok hareketli ve hep erken doğum yapacak gibi hissediyorum niye bilmiyorum rüyalarda bile hep öyle gördüm.. 29 haftalık hamileyim vurduğu yerlere dokununca sanki kolu bacağı dirseği gibi sert bişey geliyor elime sürekli gerinip duruyor bazen de ağrı yapıyor hareket edince böyle bir şey mi kasılma? Yani şimdiden böyleyse iki aya karnimdan çıkacak derecede hareketli olur eli ayağı görünür diye düşünüyorum..

4 Cevaplar

0 oy
(2,515 puan) tarafından
Aynı benim ki :) kendini yukari yukarı toplar vurup dururdu :) çıkışı ağzımdan saniyordu 38+6 da suyum geldi acil sezeryan oldum 
(898 puan) tarafından
Bu bı değişik ya hiç mi uyumaz dinlenmez sürekli böyle hareket halinde
(2,515 puan) tarafından
Valla kuzum zaten tam hareket etmesi gereken haftalarda 28-36 en hareketli olduğu zamanlar gece kalkiyirdum o dönüyor du içerde
(898 puan) tarafından
Bilmiyorum belki de oğlum çok hareketsiz olduğu için bana fazla geliyordur bu durum
-Reklam-
0 oy
(662 puan) tarafından
Yok canm korkma erken doğum olmaz sen öyle düşünmüşsün ya ondan rüyana girmiş harektli ve büyük olabilir bebeğin benim kziim bı tekmelerdi doguruyorum sanardim bebeğin çok yaramaz olucak sanırım ondan:)
(898 puan) tarafından
Ayy valla çok yaramaz bir kız bekliyorum oğlum hiç hareket etmezdi hatta koalam diye severdim doğdu çok hareketli değildi hatta geç yürüdü ama bu kız bana çok cektirecek gibi hissediyorum
(662 puan) tarafından
Zaten ilk cocuk akilliysa ikinci felaket bişey oluyo aman gözün korkmasın ikinci nasıl buyuyo anlamazsın benim ilk bebeğim 1 buçuk yaşında ikinciye hamileyim oda daha 4 aylığım valla oynuyo kızım 4 bucukta oynamıştı bu daha mı fena ne
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim ayni beni tarif etmissin 38+3 sezeryan oldum ilkinde hic hissetmedim 2. Dedigin gibi oldu 13 haftadan beri hareket halinde oldu. Dogdu simdi yine harektli dinamik
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Özellikle dışarda yürürken öyle bir vuruyor ve direniyor ki adım atamıyorum agridan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,181 soru

24,165,625 cevap

335,582 kullanıcı

...