0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (651 puan) tarafından
Yarınki sınava giriyor mısınız kızlar bebeklerinizi kime bırakıp gidiceksiniz çalıştınız mı öylesine mi giriyorsunuz sohbet edelim 

9 Cevaplar

0 oy
(4,766 puan) tarafından
Ben değil ama eşim girecek benimde.  Allah herkese kolaylık versin 
(651 puan) tarafından
Amin inşallah canım
(4,766 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤
(1,367 puan) tarafından
Acik mı istiyo esin örgün mu canım
(4,766 puan) tarafından
Örgün gidemez canım çalışıyor açıktan düşünüyor
-Reklam-
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ben giriyorum. Hamileyken baya çalışmıştım bebek olunca da calisabildigim kadar bakalım iki gün de gircem sınava. 
(1,367 puan) tarafından
Canım ben hukuk ya da psikoloji istiyorum 30 yaşına kadar olana kadar gircem sınava. Kayinvalidem bakicam
(651 puan) tarafından
İnş olur cnm bende örgüne gitmek istiyorum ama şartlar el vermiyor geçen yıl girdinmi
(1,367 puan) tarafından
Geçen yıl başvuruları kaçırdım hamileligimi ögrendigim zamanlara denk geldi. Mide bulantısı halsizlikten kolumu kaldıramıyorum yataktan çıkamadım. Ösym merkezine gitmem gerekiyodu kimlik eski resim eski öyle olunca internetten başvuru yapamadım. O yüzden girmedim. Geleceği çok olmayan bi bölüm için çocuklarımı birakamam 2 kızım var. O yüzden iyi bi bölüm olana kadar devam.
(651 puan) tarafından
Ben geçen yıl girmiştm istedim gibi de bir puan almıştm ama gel gör ki tercih yapamadım örgün istiyordum eşim müsade etmedi ailen ve eşinin arkanda olması çok güzel
(1,367 puan) tarafından
Allah razı olsun eşim de ailesi de çok destekçi iyi bi bölüm kazan gerisini düşünme diyolar. Esin neden musade etmedi ki Sonuçta senin okumanın artıları hem çocuklarına hem de eşine olacak aynı zamanda.. sen hangi bölüm istiyosun
0 oy
tarafından
Ben 2018de mezun olmuştum uzaktan eğitimle..yarın görümcem girecek 37 yaşında 2 çocuğu var o da bir arkadaşına bırakacak çocukları..bir de diğer görümcemin kızı girecek 25 yaşında 2 çocuğu var annesine bırakacak
tarafından
Açıktan zor oluyor cnm disiplin yok program yok sınavdan sınava çalışabiliyorsun..örgün eğitim daha iyi.dersi canlı dinliyorsun soru sormak istersen hocaya sorarsın arkadaşlar oluyor sorular paylaşılıyor falan daha etkili yani..ben uzaktan eğitimle okudum canlı derslere gidiyordum netten sınavlarda merkeze bağlı okullarda oluyordu..2 senelik bitirdim
(651 puan) tarafından
Hangi bölüm
tarafından
Bankacılık ve sigortacılık cnm ama hiç çalışamadım kpss de girdim o gün 2.ye hamile olduğumu öğrendim..sigortacılıkta segem belge de var sevmediğim bölümdü zaten babam zorlamıştı..biraz karışık oldu benim okul ve evlilik hayatı
(651 puan) tarafından
Kpss çalış bence cnm çocuktan fırsat bulursan
tarafından
2 çocuk var cnm büyük 2.sınıfa geçti küçük 3 yaşa girdi..eşimin hiç desteği yok çocuklar konusunda hep ben ilgilenirim işten geç geliyor
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bende eşimle gircem bebeğimde karnımda gircek tek korkum sürekli tuvalate gidiyorum tuvaletinin gelmesinden korkuyorum 
(1,421 puan) tarafından
Sağlık ocağında ki ebede dedi ama yok ya onu taksam gene yapamm ayrı bide zaten havalar sıcak
(651 puan) tarafından
O zaman sınava girmeden binaya girince lavaboya git kahvaltıda ve sınavda sıvı tüketme
(1,421 puan) tarafından
Öyle yapcam bakalım hayırlısı olsun zaten pek ümitli değilim
(651 puan) tarafından
AÖF yazmak için mi gircen
(1,421 puan) tarafından
Evet kuzum hamileyim zaten ancak açıktan okuyabilirim gurbetteyim kimseyede bırakamam o yüzden peki yaa sen
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Benim anam girecek kiz :D

0 oy
(15,011 puan) tarafından
Kaynanama bırakacağım kızımı. İnşAllah güzel bir puan alırım 
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Eşim bakicak bakalım 
0 oy
(2,781 puan) tarafından

Eşimle beraber gireceğiz :D oğluma annem bakacak. 

0 oy
(1,171 puan) tarafından

Evdeki herkes sınava giriyor:D 2 ablam 2 eniştem ve kardeşim girecek. Ben girmiyorum ben zaten mezunum. Çocukların da her biri bir yerde 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 185 göst.
20 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Ysrelfsmr (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,034 soru

24,133,459 cevap