0 oy
1,820 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Mesela kız arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza eşiniz müsade eder mi? Ya da dışarı çıkmanıza falan merakk ssdece

76 Cevaplar

0 oy
(2,016 puan) tarafından
Arkadas grubum varsa toplu birsey yapiliyorsa izin verir canim ama mesela tek arkadasim var aksam disarda bulusmaya pek izn vermez bende oyle sey yapmam zaten gunduz bulusmalari yaparim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bisey demez ikimiz de karismayiz birbirimize 
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Şöyle kural vererek eder anca
0 oy
(2,089 puan) tarafından
2 yaşında bebeğim var eşimin izinli olduğu zamanlarda gece gündüz farketmez bırakırıp giderim arkadaşlarımla Allah razı olsun eşimde bakar 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Müsade eder tabi bende insanım sonuçta,benimde nefes almaya ihtiyacım var gidicem desem bise demez hatta sürekli söyler çocuklara ben bakarım sen git dolaş diye,ama ben eşimle gezmeyi tercih ederim oda aynı şekilde,ben ona arkadaşlarınla buluş gezin eğlenin denize gidin derim ama o istemez siz varsınız ben sizsiz eglenemem der 
0 oy
tarafından

karismaz ne ben ona ne o bana isteyen istedigi gibi girer cikar.. tabi cocuklar bana karisir saniyorum:D eskiden cikardim malum simdi gidilmiyor

0 oy
(563 puan) tarafından
İzin almam haber veririm 
0 oy
tarafından
Çıkarım birşey demez
0 oy
(651 puan) tarafından
Tüm arkadaşlarım kendi memleketimde gidince istediğim gibi görüşüyorum bir şey demez burda arkadaşım yok zaten
0 oy
tarafından
Kendi kararımı verecek kadar özgürüm
0 oy
(878 puan) tarafından
Evet ama akşam ezanında gelmek şartıyla:)
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Kız erkek farketmez karışmaz eşim güvenimiz tam şükür 4 kankiyiz biz üniversitesiteden 10 yıllık dostluk eşim istemez diye bozmam aramı oda karışmaz zati aynı şekil bende ona 4 kankiden tek evli olan benim 2 si erkek her sene 1 hafta tatile bile gideriz herkesin kendi alanı olmalı birbirini özlemek gerek ayrı vakit geçirmek gerek evlilik kısıtlamak değildir ❤️
0 oy
tarafından
Hayir vermezz maalesef 
0 oy
(886 puan) tarafından
Tabiki neden etmesin ki sonuçta arkadaşlarım yani 
0 oy
tarafından
Hiç arkadaşım yok ama öyle kuzenim filan dışarı çağırdığında filan çıkarsam çıkarım. Ama ben evden pek çıkmak istemem. Israr eder dışarı çık gez dolaş diye Bazen araba ile kendi bırakır kalkacağım zaman haber verirsem gelir alır genelde. 
0 oy
(713 puan) tarafından
Hiç arkadaşım yok malesef kimle görüşsem eşim ve ailesi bi kulp buluyor çıkmama musaide etmez zaten tek çıkamıyorum kavga ediyoruz hep :(
(463 puan) tarafından
Ben de öyleym benim ailem bile öyleler malesef
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Bir şey demez canım ben de çıkarım o da çıkar 
0 oy
(6,839 puan) tarafından
Lütfen çık der bana dört gözle çıkmamı ister 
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Arkadaşım yok ama dışarı oğlumla çıkarım birşey de demez yani bazen çık dediği zaman çıkmam kızar niye çıkmadın diye
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hiç sorun etmez oyle şeyleri istediğim saatte gider gelirim 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 844 göst.
2 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 933 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 677 göst.